A besoni ne Dashuri me shikim te pare???
Nese personi qe takon eshte per ty apo jo kuptohet per 30 sekonda, nuk do me shume.
cfare mendoni
A besoni ne Dashuri me shikim te pare???
Nese personi qe takon eshte per ty apo jo kuptohet per 30 sekonda, nuk do me shume.
cfare mendoni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 12-09-2005 mė 18:32
po nuk ta beri tak zemra qe heren e pare eshte e kote te vazhdosh. ai ose ajo mund te jete njeriu me i mire ne bote por kjo nuk e ben te mire per ta dashuruar ti zemra ka rregullat e veta![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
un du mo sh se 30 sekonda me aq nuk arri ti shof as syt jo mo gjo tjeter (me kuptimin e mir te fjales)
sbesoj ne dashuri me shikim te par mduket kot sry ju te tjerve![]()
klejzi
Megjithese titulli temes eshte D_M_SH_T_P une doja ti rendoja me shume faktit se me te vertete zemra e ndien menjehere sapo e shikon dike nese mund apo jo te jete njeriu i pershtatshem per ty.Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Nuk eshte e thene se te gjithe e kane kismet me te pershtatshmin, idealin ne bote.
Si mendoni ju, a mendoni se edhe tek ju ndodh dicka e tille?
Sa per dashurine, une mendoj se eshte dicka qe shtohet me kalimin e kohes, me sjelljet e secilit. Dashuria nuk rri konstante. Gjate jetes nevoja per mbeshtetje diku (si per djalin edhe per vajzen), nevoja per te qene prane dhe sakrifica reciproke vetem sa e zhvillon dashurine.
Pavaresisht ketij paragrafi, do te doja te perqendroheshit tek pyejtja me lart.
Vallaji une besoj te dashuria me shikim te pare . lol
syri ma kap gjene e bukur qe prej larg ... dhe kur afrohet tak ben ate connection e zemrave ..
Dhe shume dakort dashuria vjen e rritet , sa me shume te rrish , bisedosh , njohesh veti , cilesi te tij ti bie akoma and akoma ne dashuri all over again ... deri ne fund i thua vetes Mjaft jo me shume se veten !! lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ehe mire e kan keto. Edhe une psh qe kur pash Pinkun per here te pare ketu filloi tu me morr ana. Bam bam dashuria shkrujti me germa blu ne zemren time "Pink" . Ate "I love Tirana" se nxete. Qe ate dite dashuria ime per Pinku-n rritet e rritet ene po shko , s'po ma ze mo syni aq lart u ka nrejt, po kur te them pingul fare.
E mire mire Pinko, njish je njish. Te adhuroj....
HOLLAND...
Postuar mė parė nga Del Monako
E meqe na u dha rasti .. nami u beft do i nxjerr dhe une ndjenjat ne shesh te mejdanit lol
Qe kur pashe ate ymrin Tenor , dhe bejtet u tua , me limuzina ,,, e me trenafila .. zemra filloi te me rraf me pak ..per ty o Del Monako ... per ty vec per ty .(LOL )f
Figure je dhe ti figure ( me ngjira biles )
Ti me adhuron .. kurse une te fantazoj lolol j/k
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
shqiperoje pak...Postuar mė parė nga GoDDeSS
![]()
per mire apo per keq?
infatuation=pelqen vetem pamjen fizike te njeriut...nuk eshte gje aq e keqe por eshte zhgenjim per mendimin tim
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
well po ta jap me shembull qe ta kuptosh mo mir ku doja te dilja. mu sma boni zemra paff kur e pash ate robin me te cilin mo von rash mrena skishte te bonte fare me shikim te par. gjithsesi mos e mer personalisht ky ishte mendimi im nga pervoja ime...Postuar mė parė nga bakudr
Krijoni Kontakt