Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Ka qene dikur nje sllogan

Liria shqiptareve, vdekja tradhetareve .

Mirepo problemi eshte se shqiptaret u bene te lire nga komunizmi por tradhetaret nuk u denohen me.E pra kush mendon te tradhetoje sidomos ne familje, ai njeri nuk ka bese, nuk e meriton te jete shok, mik etj .Neser pa dyshim do tradhetoje edhe shokun, vendin, atdheun etj me rradhe.Kur nuk ka ndershmeri ta ruaj kete me familjen e vet imagjino pak per te tjeret.As ia ndjen fare per to.A nuk eshte familja gjeja me shtrejte per njeriun nga krijesat.E kur e tradheton shenjterine e saj ke tradhetuar shpirtin tend, dhe trupin tend.

Dikush e lidhi tradhetine me dashurine.Tradhetia ka te beje me shume me ceshtje ndershmerie se dashurie.nuk mund ta duash ate tjetrin por kjo nuk do te thote ta tradhetosh.Kjo eshte cilesi e ulet njerzore.

Dikush permendi groshen.Se atje matane nuk do haje ne pjate po do haje ne tenxhere.

Dikush tha po me tradhetoi do ta tradhetoi.
    Kjo po eshte konkurence. po e ben si puna atij bacaletit ne nje fshat .Djali i kryetarit te fshatit donte te martohej.Mirepo i thote te Jatit . O babe du nuse te martohem.Ik o te keqen baba gjeje dhe me thuaj se kush eshte.Edhe shko ky djali dhe gjen nje vajze.I thote te jatit . O babe dua filanken.Jo thote kryeplaku se ajo eshte motra jote.Shkon djali i merzitur dhe gjen nje tjeter.O babe dua kete vajzen tjeter.Jo thote kryeplaku se ajo eshte motra jote.Mirepo kjo procedure zgjati per shume vajza.Edhe djali merzitet edhe i thote te Emes.Oj nene baba me thote keshtu e keshtu per ato vajzat se jane motrat e mia.Ik o te keqen nena martohu se ti nuk je djali i kryetarit.

Megjithese personazhet i kam ndryshuar pak prape fabula kupptohet qarte.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    [Tema eshte "A do te tradhetonit te dashurin/ren tuaj nqs do tju pelqente dikush tjeter me shume se i dashuri/ra juaj?

Jo moj shoqe, jo.

Kur them "pelqej" perfshij edhe ndjenjat qe mund te keni per ate person.

Atehere po moj shoqe, po.
    Ezekiel 25-17.

SHQIPERIA
    Anėtarėsuar
    08-09-2005
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    11

Cool

Citim Postuar mė parė nga Piranha
    Ne radhe te pare duhet percaktuar mire cfare lloj lidhje perjeton, se jo te gjitha lidhjet kane ne baze te tyre dashurine....
    Une per dashurine nuk do te kaloja kurre ne nje tradhti, sepse ne fund te fundit tek tjetra do te beja te njejtat gjera, qe i bej me me kenaqesi tek e dashura ime....
    Nqs raporti do te ishte i bazuar ne nje aventure, atehere do te tradhtoja me shpejt sesa ta mendoja tradhtine...lol..

P.S. Qe te shmangim mosmarrveshjet Piranha-->single
    SA MIRE QE NUK DO I PERSERIS! flm Piranha :^

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

burri i vertet esht burri tradhtar burrat besnik kan lind per te qen me dy brir :-)))
    a do ta tradhtonit the ?
    pa mendu fare me te dyja durt por ne menyr shum profesionale shum te fsheht dhe kur te kthehesha ne shtepi do isha i qeshur i dashur sikur skishte ndodhur asgje dhe do i jepja nji te puthur te embel duke i then zemra me mori malli per ty mendjen tek ti e kam pas gjith diten ........

SHQIPERIA
    Anėtarėsuar
    08-09-2005
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga bruxelles
    burri i vertet esht burri tradhtar burrat besnik kan lind per te qen me dy brir :-)))
    a do ta tradhtonit the ?
    pa mendu fare me te dyja durt por ne menyr shum profesionale shum te fsheht dhe kur te kthehesha ne shtepi do isha i qeshur i dashur sikur skishte ndodhur asgje dhe do i jepja nji te puthur te embel duke i then zemra me mori malli per ty mendjen tek ti e kam pas gjith diten ........
    ME VJEN KEQ KUR DEGJOJ TE TILLA SEPSE KUPTOJ SESA TE MBYTUR JETOJN NJEREZIT NE HIPOKRIZI DHE NE GENJESHTER ,SA FALLSO JETOJN.C'FARE DO KUPTOJE ME KETE?SA BUKUR E MASHTROVE?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

Citim Postuar mė parė nga eva_M
    ME VJEN KEQ KUR DEGJOJ TE TILLA SEPSE KUPTOJ SESA TE MBYTUR JETOJN NJEREZIT NE HIPOKRIZI DHE NE GENJESHTER ,SA FALLSO JETOJN.C'FARE DO KUPTOJE ME KETE?SA BUKUR E MASHTROVE?
    sme kuptove eva .
    qe te gjith jemi hipokrit kjo esht natyra njerezore .
    sinqeriteti dhe ndjenja ekzistojn vetem neper telenovela .
    kalofsh mir

i/e regjistruar Maska e SpiCiLuShJa
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    24
    S'kam pse ta tradhtoj...nqs me pelqen nje tjeter me shume se ai qe kam...atehere ja bej te ditur ndjenjat ktij qe kam edhe shkoj tek tjetri...por te tradhtosh eshte gjeja me e ulet qe nje person mund te bej
    What we think is less than what we know
    what we know is less than what we love
    what we love is much less than what there is and to this precise extend,
    we are much less than what we are.

i/e regjistruar Maska e SpiCiLuShJa
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    24
    Citim Postuar mė parė nga bruxelles
    a do ta tradhtonit the ?
    kuptoheni ju qe silleni gjithmone mire me te partneren tuaj...pasi s'ja prishni per asnjegje...por mos harro dicka qe kuptoheni...por disa kan kurajo edhe e thon qe e kan kuptuar...edhe disa vazhojne e mbaj nje lidhje te tille pasi kan karakter te dobet
    What we think is less than what we know
    what we know is less than what we love
    what we love is much less than what there is and to this precise extend,
    we are much less than what we are.

SHQIPERIA
    Anėtarėsuar
    08-09-2005
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga SpiCiLuShJa
    kuptoheni ju qe silleni gjithmone mire me te partneren tuaj...pasi s'ja prishni per asnjegje...por mos harro dicka qe kuptoheni...por disa kan kurajo edhe e thon qe e kan kuptuar...edhe disa vazhojne e mbaj nje lidhje te tille pasi kan karakter te dobet
    Dhe jo vetem karakter te dobet.Arsyeja qe mund te mos reagojn mund te jet interesi ekonomik, per arsye te familjes(ne jan te martuar),ose kan frike se do ngelen vetem pasi nuk besojn se mund ti dashuroj njeri tjeter me gjithe shpirt.

menefregist Maska e WaRrIoR
    Anėtarėsuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    Me nei plazh tropikal
    Postime
    191

Cool

Kur don nje njeri me te vertete me gjith shpirt e jete...atehere fjala tradheti nuk ka kuptim!!!!
    Ai qe tradhton nuk di te dashuroje!!!
    Une kam 3 vjet qe mbaj nje raport ne distance dhe nuk me ka shku mendja njehere ta tradhetoje...me duket absurde...nejse secili ka parimet e veta!

Peace!

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •