Njė ēiiiiiiik fare...Postuar mė parė nga Baby^Doll
![]()
Njė ēiiiiiiik fare...Postuar mė parė nga Baby^Doll
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ja te gjithe po ti shikosh ketu .. keto zogjte e vegjel .. pa gjet dashnore direkt do tradhtojne .. ncncn ... .. Kapini fiqte njehere ok ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Te gjitha per njeriun jane, edhe fiqte qe tha Pink-u, edhe tradhetia, edhe dashuria
HAKUNA MATATA
Mire mire po mos thoni qe s'ju thashe ... te gjithe do shkoni ne Hell !! lol
Une pervete e kam nda mendjen o parajse o ska ... se dredh e se dredh ... besnike deri ne vdekje dhe biles gati tu ...
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mire pra ne po i japim mendimet po desha te di mendimin e kesaj qe ka hapur temen se sikur ja hodhi me duket.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Nese do trathtoja do ndahesha me te tashurin para pastaj mund ta beja nje gje te tille. ok luna
Tradhtia ose mekati eshte gati nje shkeputje nga zinxhiret qe i jane hedhur nje njeriu ne nje forme apo nje tjeter, dhe pikerisht per kete njeriu shtyhet drejt mekatit tradheti bashkeshortore. Ndershmeria eshte virtyt i atyre njerezve qe bejne dicka me vetedije te plote dhe nuk e fshehin edhe mekatin.
Dito.
per sa kohe qe jam me te dashurin dmth qe e dua, se besoj se do ta tradhetoja dot dike qe dua. e vetmja zgjidhje eshte qe te ndahesha prej tij edhe pastaj te lidhesha me ate tjeterin.
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Te tradhtoj te dashurin? JO KURRE.
Mbase mund te filloj me nje tjeter, por pasi te jem ndare nga i dashuri.
E thjesht kjo as qe mund te quhet tradhti, vetem fillim i nje jete te re.
Ne radhe te pare duhet percaktuar mire cfare lloj lidhje perjeton, se jo te gjitha lidhjet kane ne baze te tyre dashurine....
Une per dashurine nuk do te kaloja kurre ne nje tradhti, sepse ne fund te fundit tek tjetra do te beja te njejtat gjera, qe i bej me me kenaqesi tek e dashura ime....
Nqs raporti do te ishte i bazuar ne nje aventure, atehere do te tradhtoja me shpejt sesa ta mendoja tradhtine...lol..
P.S. Qe te shmangim mosmarrveshjet Piranha-->single![]()
Krijoni Kontakt