Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    romeooooo, eshte e vertete se nuk e kisha me ty. Aq me teper qe une asnje reagim tendin nuk kisha lexuar. JO per gje, por di qe romeo (ai i verteti) vdiq pa e mesuar kurre c'eshte paraja dhe llotaria , sepse nuk i la kohe dashuria. Po pse ore , edhe ti mendoke per pasuri? Atehere duhet ta kishe vene nickun "harpagon" e jo romeo. Pastaj, a di apo nuk di une se cfare te them.... eshte krejt pune tjeter. Dhe a di ti them ato qe kam per te thene.
    Edhe njehere, sigurisht qe ty nuk te kam lexuar , as tani nuk te lexova ne te gjitha pergjigjet . Nderkohe ke nje ndjenje armiqesore (me te gjithe) mbase ngaqe kur sheh fytyren qe ke prezantuar nen nick te hyj tmerri .
    .... Kjo te ka djegur ty ;?"ngrihu o i vdekur e ha mish te pjekur". Nderro pamjen nen nick qe te mos kujtosh se je i vdekur dhe si rrjedhoje se te jam drejtuar ty.(romeo deshtak ose harpagon i vonuar)!
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 04-09-2005 më 11:29
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ske ce do te behesh i pasur se gjysma ti marin taksat (Uncle Sam) si ne Amerike ose gjysma te vidhen ose ti mer qeveria!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga romeoOOO
    Cdo te benit nese papritur do te beheshit te pasur???

A keni menduar ndonjehere se cdo te benit nese do te beheshit te pasur? Kush jan deshirat qe do te donit ti realizonit me te parat? A mos valle leket plotesojne te gjitha deshirat tona???

te laj borxhet e shkolles

nje shtepi te mire per prinderit...me pishin
    nje shtepi per mua, me nje makin te mire
    dhe per nenen dhe gjyshin ne shqiperi....per njerzit pa buke ne gjithe boten
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Rebele
    Sa qejf i kam une keto pyetjet qe fillojne me "sikur ..."! I bejne njerezit te flasin pa baze dhe rrjedhimisht ia rrasin kodra pas bregut. Ne rastin konkret, po me bejne me shume pershtypje tipat "filantrofiko-hyjnore" qe hiqen sikur s'do linin charity pa i dhene para. Edhe keto te tjeret qe do bridhnin boten e do hidhnin p*ordhe s'jane me prapa- a bad case of wishful thinking.
    a bad case of wishful thinking...po mire sipas teje njerzit sduhet te shprehin deshirat e tyre meqe sdo behen realitet? I don't see any harm in wishtful thinking.

Nuk e di se cfare do beja pasi nuk kam arritur deri aty tashme (dhe nuk e di nese do arrij). S'kam nevoje te ushqehem me endrra te parealizueshme per te shijuar jeten.
    jeta shijohet edhe me endrra te parealizueshme biles ato endrra te ndihmojn te besh dicka te vleshme ne jete....besides s'eshte sikur po shijojm jeten duke enderruar por sikur te ishim te pasur, thjesht po shprehim mendimet tona, mos e merr any deeper than that :?

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anëtarësuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Kurse une them sic ka thene dikush tjeter ne nje forum tjeter se njeriut (sidomos mashkullit) i duhet te enderroj, sepse po nuk enderroi nuk i mbetet gje tjeter. Nese me binte ndonje llotari do kisha koleksion makinash, edhe rroba te shtrenjta, rroba firme, lloj lloj kostumesh, lloj lloj kemishash, and shoes... and sun glasses, lloj lloj, prada, armani, gucci, fendi, hugo boss, dolce gabana, patrick coxxxx, etj etj..., te cilat do i vishja per nja gjashte muaj pastaj do i coja ne charity shop, ose do ua jepja lypsareve rrugeve! Ahh... c'qejf, they will never get to have them otherways! ;-) Kur te shihje lypsaret me couture clothing... manga style!!! ;-)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aragorn I : 03-09-2005 më 18:10
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
    Sa shumë vëllezër paska patur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Aragorn I
    Kurse une them sic ka thene dikush tjeter ne nje forum tjeter se njeriut (sidomos mashkullit) i duhet te enderroj, sepse po nuk enderroi nuk i mbetet gje tjeter. Nese me binte ndonje llotari do kisha koleksion makinash, edhe rroba te shtrenjta, rroba firme, lloj lloj kostumesh, lloj lloj kemishash, and shoes... and sun glasses, lloj lloj, prada, armani, gucci, fendi, hugo boss, dolce gabana, patrick coxxxx, etj etj..., te cilat do i vishja per nja gjashte muaj pastaj do i coja ne charity shop, ose do ua jepja lypsareve rrugeve! Ahh... c'qejf, they will never get to have them otherways! ;-) Kur te shihje lypsaret me couture clothing... manga style!!! ;-)

...i am picturing: dy lypsar me brek te grisura duke biseduar me njeri tjetrin..."he mo nga i ke pantallonat..."---"nga gucci".,..."ti?"...."armani"...eh mire hajde te shesim pordh duke shetitur neper rruge

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anëtarësuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Kurse une i picture ata te mbathur ne Lacoste e te shkryqen perseri neteve neper kuti televizorash, e ne mengjes duke soditur njerezit qe shkojne ne pune vetem me levizjen e syve pasi i ftohti i nates u ka bllokuar muskujt e qafes duke u fiksuar koken ne nje pozicion e mos munden ta levizin nje centimeter as djathtas as majtas. lol, then one says to the other... 'you alright???' and the other answers 'i'm alright... you?' lol. Jete eshte edhe ajo!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
    Sa shumë vëllezër paska patur!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    me pelqeu mendim-endrra e rexhines..

bukur..

shkonte njeri ne kish perdit e lutej..

o zot ma jep nji shanc me fitu nji loto..

perdit e perdit me ket lutje e prifti nji dit u merzit me kte ..e fill mbas lutjes se ktij qyqarit hyn ne nji nga kthinat e kishes e flet me ze te lart qe te dukej sikur zoti vet po flet.. ..

o ti njiriiiiiiii po ti luje nji her qat loto..

..

i shkreti as nuk e lunte loton e priste me fitu..lol.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •