Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    Nuk i kam lexuar te gjitha postimet mgjte...Megjithese miratoj plotesisht kete postimin me siper, menyra si e ndjej tani qe akoma si kam rene ne koke llotarise-do te realizoja shume deshira t'miat sidomos ate shetitjen rreth botes por do te shperndaja dhe tek te tjeret(sigurisht administrimi do te kalonte patjeter nepermjet meje). Ama nuk e di sa kohe do te kisha t'i beja te gjitha keto...

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Do shisja mend !

lol
    hahahaha
    Korason, s'ke faj, kur ke pare bëhesh edhe i/e mençur, i madh e i vogël ta kanë hatrin, lol.

Për temën do vendosi kur të bëhem e pasur, se me ndryshimin e kushteve ndryshojnë edhe pikëpamjet edhe interesat edhe dëshirat...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Citim Postuar më parë nga romeoOOO
    Cdo te benit nese papritur do te beheshit te pasur???

[COLOR=Navy]

Ne te vertete nuk e di, kur te behem e tille do te jap nje pergjigje te sakte e reale. Hamendesite jane te kota (per mendimin tim).
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    sikur.. hm..

do mblidhja ne vere shoqerine (me shoqeri kuptoj shoqe simpatike e tek tuk ndoj shok..) ne nje vend piktoresk ..psh ne periferi te Firences.. e do i bleja nga nje biciklet te bukur e do bicikletonim neper europe.. ec e ndalo neper hotele ..ha pi fli e kirikiki.. e nisu.. perseri..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Brari
    sikur.. hm..

do mblidhja ne vere shoqerine (me shoqeri kuptoj shoqe simpatike e tek tuk ndoj shok..) ne nje vend piktoresk ..psh ne periferi te Firences.. e do i bleja nga nje biciklet te bukur e do bicikletonim neper europe.. ec e ndalo neper hotele ..ha pi fli e kirikiki.. e nisu.. perseri..

Kaq gje e ben dhe pa pase milionat $$$$$ ........ inisiativa duhet .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po te behej pa miliona e kisha ber nja 100 her kte nisme revolucionare...sic i thoshin ne dikur..kur ti pink luje vrrijash..

duhen miljona moj cuc se do i them shoqeve lerini punet se ju a jap un rrogen kte vere.. lerini shpijat se do u a paguaj un qerate kte vere.. mo u trembni..se do u a paguaj un hotelet e jinsat e adidaset e brekt e banjos e tango mercedeskat ne dyqanet e firenc san rremo monte karlos..se andej do e benim xhiron..

keshtu..

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    po te kisha miliarda do beja shume gjera megjithise e di qe leku modh te vesh syte dhe te ben te ndihesh njeshi ne nje shoqeri ku nuk kane rendesi numrat, listen e kom te gjate por me pikanti eshte:

do bleja 90 % e sasise se prasit qe shitet ne tregum modern boteror dhe do ta ndaja falas ne çdo cep te shqiperise dhe shtepi qe prasi te hynte jeten e çdo shqiptari , thjesht qe kur te dun me fluturu mos te lodhen me shku deri tek pazari, normale qe pa hormone.
    Money Makes Man act Funny

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar më parë nga Brari
    sikur.. hm..

lol
    Po u bere me bej nje ze .... se edhe une i pelqej keto lloj aventurash shoqerore .....

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Sa qejf i kam une keto pyetjet qe fillojne me "sikur ..."! I bejne njerezit te flasin pa baze dhe rrjedhimisht ia rrasin kodra pas bregut. Ne rastin konkret, po me bejne me shume pershtypje tipat "filantrofiko-hyjnore" qe hiqen sikur s'do linin charity pa i dhene para. Edhe keto te tjeret qe do bridhnin boten e do hidhnin p*ordhe s'jane me prapa- a bad case of wishful thinking.

Nuk e di se cfare do beja pasi nuk kam arritur deri aty tashme (dhe nuk e di nese do arrij). S'kam nevoje te ushqehem me endrra te parealizueshme per te shijuar jeten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rebele : 03-09-2005 më 13:21

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Sikur te behesha i pasur shuuuuum, do u blija te gjithe antarve te forumit nga nje biciklete.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •