C'do te benit po te beheshit te pasur????
(pyetje e gabuar; duhet te behesh i pasur qe te mendosh se cfare do te besh. Askush nuk mendon ne te thate. (enderro enderro se i pasur do behesh)!
C'do te benit po te beheshit te pasur????
(pyetje e gabuar; duhet te behesh i pasur qe te mendosh se cfare do te besh. Askush nuk mendon ne te thate. (enderro enderro se i pasur do behesh)!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
lol, that's a nice one!Postuar më parë nga macia_blu
Pergjigja esht e kunderta e pytjes...
Shume i bukur mesazhi jot Evelyn dhe ndoshta do ishte mire qe disa ta lexojne me vemendje .Jeta eshte me e bukur kur sa me shume njerez ndihen te lumtur, dhe te lumtur nuk ndihesh kur ke para por kur ndihesh mire shpirterisht!
(ata qe jane ne parajse, madje as ata qe jane ne ferr, c'e harxojne pertej jeten , super jeten duke kalkuluar enderrat e te pasurve. Dil o i vdekur e ha mish te pjekur. loool)
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
mire mire se un thash per menyren se si i je kthyer ti asaj .... mund te ishe pergjigjur me me kulture apo jo ....
bye dhe nga une
po te me ndodhte dicka e tille sdo merresha me te varferit si ca parashkruajtes qe me kujtojne ato femrat idiote qe konkurojne per miss (per te ndihmuar te gjithe te varferit e kesaj bote materialisht nuk do mjaftonte asnje lloj pasurie qe mund te imagjinojme ne). gjeja e pare qe do beja do ishte nje udhetim disavjecar ne gjithe boten. pastaj do vendosesha ne Shqiperi dhe do merresha me peshkim![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 04-09-2005 më 11:21
To look life in the face....
Postuar më parë nga Odeon_relax
interesant te jesh i pasur
mendoj se sdo te behem e pasur aq shume ndonjeher sa i perket parave edhe pse perpjekja eshte kusht i perparimit dhe aritjes se qellimit qofte edhe qe te pasurohem....mbi te gjitha pasurite e kesaj bote do ta doja me se shumti ta kem bukurine e moralit pasi ajo me duket pasuria me me vlere e njeriut
Postuar më parë nga romeoOOO
Sado qe mund te degjohet e pabesushme por une sdo doja kurre te behesha e pasur pat kiout !
se sdua te vras mendjen cdo i bej leket!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Lol, lol. Me t'vertete pse te gjitha thone "deshirojme paqe ne bote dhe te ndihmojme skamjen e mjerimin"?Postuar më parë nga Gunnar
If I Only Could....
Cfare do benit sikur te ishit i pasur ?
Sme pelqejne pietje me Sikur , jam shume realiste .. nese nje dite do jem e pasur then let it be (lol ) nuk enderroj qiqra n'hell kot ... ja keshtu !
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt