Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Milaniste bashkohem me ty,vec dicka mungon i pike ne fund po e vej une.
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Milaniste bashkohem me ty,vec dicka mungon i pike ne fund po e vej une.
O qyp mire e ka Milaniste e ke thene gabim po une ja vuna fajin frikes edhe nuk i dhashe shume rendesi po paskam bere gabim
romeo mos ik ne pune neser se eshte fundi botes.![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Postuar mė parė nga CLAY_MORE
Mor qekeni te dy te trashe ju! Ca ndryshimi ka mer??? Ma thoni i cike ju lutna shume!
Ene poc je vet!
:P
Romeo e klikova gabimisht Po po ti ik ne pun neser mos e merr me me frike...![]()
![]()
kujdes si fol e para punes! dhe e dyta ashtu osht shprehja nuk osht se ka ndrryshim!Postuar mė parė nga romeoOOO
when the best golf player is black
when the best rapper is white
when the albania becomes part of EU
Then the apocalypse is at your door .....Jam duke pritur per te kushtin e trete qe te plotsohet se dy te parat jan plotsuar nga tiger woods dhe eminem. Me hapat tona parashikoj qe fale shqiptareve bota ka dhe 100 vjet jete para shaktrrimit total..... keshtuqe pergjigja ime eshte e si e socialdemokrateve " besoj po dhe jo "
Epo hej !!!! Qetesohuni...![]()
Jo gjate jetes tone (edhe pse per kete nuk ka garanci)
Pergjigja ime ka te beje me ate qe gjithckaje dikur i vjen fundi! Asgje nuk jeton pergjithnje.Gjithcka i afrohet fundit te tij....the ne gjicka futet dhe toka.
Eshte nje teme diku per rrezikun e asteroideve! Toka momentalisht ecen ne orbiten e saj si nje makine qe ecen me shpejtesi neper autostrate! Kjo autostrate nuk ka kthime majtas apo djathtas...por ama ka kryqezime pa semafore(nenkuptoj kryqezimet e orbites se tokes me levizjet e asteroideve) Ne c'do moment keta kryqezime mund te kthehen ne fatalitet.Jane forca kundrejt te cilave neve momentalisht jemi shume te brishte dhe te pafuqishem.
Motoja ime-jeto i lumtur ate kohe jete qe te eshte dhuruar.
Mos e vrit hiq mendjen per gjera te tilla,lol
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Jam dakort me ju Zeri_i_Mirdites, sigurisht qe gjithēkaje ivjen fundi, por njerezimi po ia sjell vet fundin planetit tone duke prodhuar gaze qe rrisin efektin serre, duke shkaterruar faunen dhe floren e duke prishur gjithe ekosistemin. Rezervat énergjetike po shteren. Temperatura e tokes po rritet vazhdimisht dhe n.q.s. prodhimi i keture gazeve vazhdon me kete ritem, pasojat do te jene te pakthyeshme. Per kete vazhdojne te luftojne organizata si Greenpeace dhe WWF. E ardhmja e Tokes eshte sigurisht ne rrezik dhe mbetet nje nder ēeshtjet me serioze qe i parashtrohen njerezimit. Mbase nuk ke rrezik te menjehershem per brezin tone (prandaj mund te ngrihemi me shpresa ne mengjez), por femijet e femijeve tane do te perballen megjithe keto probleme. Megjithate le te shpresojme se shkenca dhe arsyeja njerezore do te jene me te forta se kjo ēmenduri shkaterrimtare qe ka prekur industrialistet dhe shefat e shteteve qe qeverisin planetin.
Ca shprese ehste kjo qe ke ti plako sa here qe zgjohesh ne mengjes? Shprese se nuk do prishet bota? Hahahahaha... bukur!Postuar mė parė nga romeoOOO
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Po mundesine se ideja se ti je rrote mbase nuk perjashtohet, e ke konsideruar? Dmth shancet nga natyra ekzistojne nga njerezit e hapesira, thjesht nuk i dihet.Postuar mė parė nga niku-nyc
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Krijoni Kontakt