jam nje zonje 50 vjet.jam vizituar para 3 vjeteve dhe me kane fhene qe dyshoet per spondiloartroze.jam mjekuar per kete gje por prap kam shume shqetsime,te cilat me jane shtuar shume.Kam dhimbje mbrapa kokes,tek qafa,dhimbje beli sa nuk perkulem dot .Vjet ne 2008 jam vizituar per dhimbje gjunjesh,ne tirane tek klinika orfhodhokse e ungjillizimit dhe me nxoren me dobesim koske osteoporoz.me ka dhene keto mjekimeeumil,bruxicam dhe tonacal D3 calcium +vitamin D3.Kete lloj mjekimi e kam perseritur dy here,sipas keshilles se mjekut dhe jam ndjere mire,nuk kam dhimbje ne gjunje por kam dhimbje mbrapa ,qe tek te ndenjurat ,kofshet,muskujt deri tek kembet.Tani dua te di qe kete dhimbje e kam nga osteoporoza,apo me vjen nga sponteliatroza
.Kam 1 vit qe nuk kam bere vizit tek mjeku.Ju lutem ne qofte se ka ndonje mjek te kesaj fushe te me jape ndonje mendim cfar duet te bej.jam 50 vjet,e gjat 1.53,pesha 63,jam ne menopauz qe ne mosh 44 vjet pasi jam operuar nga mishi i huaj ne miter.ju lutem me ndimoni .
Krijoni Kontakt