Close
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 177
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    me tere keto statistika shkencore, ka rrezik te me marresh vendin e punes lol

ne fakt ai miku tha: "zbrazni kupa, puthni cupa" nga vate ma kujtove sot malukat He se keta francezet i reklamojne gjerat me pompozitet (franceze hesapi; ashtu e kane zakon.) Po te jete per tu bere nje cike saraosh, dehet njeriu dhe me uje po he
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    46
    na cuditet edhe ju me veren franceze apo me shampanjen,keto jane gjera qe s'duan mend,sa per veren qe ka pi ai miku ne rep dominikane,po te gjithe prodhuesit e vererave ne kili(cileni)jane me origjine italiane,une kam nje shtepi ne rep dominikane dje kur jam atje nuk e ndiej shume ndryshimin e veres,c'te besh per njecike parmigiano qe ma sekuestruan ne las amerikas heren e fundit e sme doli inati derisa arrita ne shtepi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    46
    po ne shqiperi c'vere pini,mos me thoni qe pini vere te huaj?une kam provuar nje qe e benin ne elbasan,kantina eshte te restoranti laguna blu ne unaze,eshte fantastike,pak e forte po e shkelqyer me mish te pjekur.jua sjell ndonje shishe miqve te mij kur kthehem nga shqiperia dhe bej alamet figure!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    te Lundres, shume em ire me paidhaqet e vendit.

kam provuar kesaj radhe dhe te nje kantine te permetit, qe s'ishte e keqe per dreke, e sigurisht ate te malit te zi
    TBD

echo Maska e Dara
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Une pelqej veren qe ben gjyshi im vete, nga rrushi MOskat ne Pogradec yammm...ndersa te huaj vecoj, Cabernet/Merlot, Pino Noir, Pino Grigio, ndonjehere White Merlot.

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322
    Ca jan kto budallalliqe qe thoni mer jahu . Ktu mer daj Ver lundre qe kur fillo me pi sdi te ndalosh ose ndonje chianti . Pa per emra vererash me fillu sot maroj neser .
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Dua te shtoj, per ata qe nuk kane qene ne Mal te Zi, se pak matane kufirit tone fillojne fusha te pafundme me vreshta, qe prodhojne verera shume te mira, qe i pershtaten shijeve tradicionale shqiptare, si Vranac, Cabernet, Chardonay, qe jane cilesi e pare dhe shume te lira, 2.2 euro shishja. Pastaj eshte nje vere e zgjedhur, domaca vino, qe shitet ne restorantet luksoze ne fuqi te vogla, eshte me shije te mire, ngjyre rubini, qe duhet ta hollosh me uje sepse eshte shume e forte. Nje liter deh pijanecin me te madh te veres.

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    812
    Un e preferoj Procorde dhe merlot (se keto mi perballon dhe gjepi.)...ka dhe disa verra ketu tek ne ne rahovec qe i mbarojn neper shtepi dhe si qdo pun qe kemi ne shqipet jan ashtu pa emra fare ama kan shije shum shum te mir.
    Duajeni njëri tjetrin.

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga joss
    Dua te shtoj, per ata qe nuk kane qene ne Mal te Zi, se pak matane kufirit tone fillojne fusha te pafundme me vreshta, qe prodhojne verera shume te mira, qe i pershtaten shijeve tradicionale shqiptare, si Vranac, Cabernet, Chardonay, qe jane cilesi e pare dhe shume te lira, 2.2 euro shishja. Pastaj eshte nje vere e zgjedhur, domaca vino, qe shitet ne restorantet luksoze ne fuqi te vogla, eshte me shije te mire, ngjyre rubini, qe duhet ta hollosh me uje sepse eshte shume e forte. Nje liter deh pijanecin me te madh te veres.

Ke haru dhe Krstaqin Muuumm
    Duajeni njëri tjetrin.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

LooooooooL

Citim Postuar më parë nga Legacy
    Ca jan kto budallalliqe qe thoni mer jahu . Ktu mer daj Ver lundre qe kur fillo me pi sdi te ndalosh ose ndonje chianti . Pa per emra vererash me fillu sot maroj neser .

Mos e Luj se s`ta quj

Je Fiks- Fare plako
    Feel the pump √

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vera “Made In Albania”, 90% jashtë standardeve
    Nga Davius në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-11-2006, 07:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •