Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50

Ju lutem me ndihmoni :(

Pershendetje te gjithve !
    Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
    Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?

Sinqerisht, Pink PeaL
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pink PearL : 03-09-2005 mė 11:33

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga Pink PearL
    Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
    Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?

Sinqerisht, Pink PeaL
    MOS U NXITO!!!!Jepi kohe vetes dhe atij !!!Provoko dhe mendo!!Mund te jete lidhur me dike tjeter,por mund edhe te mundohet te te beje ty te marosesh pas tij!!!Degjo zemren tende me ne fund!Mos lejo qe te shkel mbi krenarine tende!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pink Pearl sna the kur e pyet - Pse sillet ashtu me ty ?

kush ishte pergjigja e tij ? vetem " kte avaz ke ti " ? ...

me qarte plz .. se ti japesh nje fund nje marredhenie dashurie prej 2 vjetesh vetem me kete arsye .. pak e cuditshme me duket .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Pink PearL

Sinqerisht, Pink PeaL
    pink pearl, a nuk te duket ironike kur te qepen keta djem dhe si perfundim ti me von bie per ta, dhe sa marrin vesh qe ke rren, atehere ndryshojn komplet...te them te drejten meduket se ka te dashur, ose thjesht shikon qe ti po i jep shume vemendje sa mendojn qe se kan rrendesi te sillen si me perpara...pra mos e telefono, shiko dhe analizo karakterin e tij, vec koha do te thote neqoftese ja vlen te ndahesh apo jo.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga PINK
    Pink Pearl sna the kur e pyet - Pse sillet ashtu me ty ?

kush ishte pergjigja e tij ? vetem " kte avaz ke ti " ? ...

me qarte plz .. se ti japesh nje fund nje marredhenie dashurie prej 2 vjetesh vetem me kete arsye .. pak e cuditshme me duket .

eshte e cudicme vertet PINK, kjo marrdhenje.
    Ai sillet ashtu me mua, sepse e ka marre vesh qe e dua, that i care about him.
    Ne fillim, me vinte me lepinte b*then( mender teje), tani cpo ndodh. Ishte ai qe me dergonte kartolina e gifts e bla bla bla. Dmth me tregonte qe me donte, edhe une ndihesha shume mire. Sepse theshja, shyqyr qe jam happy njehere. Ishte i vetmi qe me kuptonte edhe me jepte keshilla kur une e kisha mire apo keq. Prap gezohesha se theshja he cares about me.
    Tani eshte tjeter person, edhe i kam thene shpesh here, ore me thuaj, po te kesh tjeter . Nuk ka ndonje gje, e pelqen edhe care te bejme tani. Ashtu ishte shkruajtur. Jo me thote mua, po ma the edhe njehere kte gje do te ta mbyll telefonin. Edhe kjo gje ka ndodhur 2-3 here, qe une i bej pyetje , dua qe te behet me i hapur me mua. Prandja me thote shprehjen, e me ti nje avaz ke.
    OK i them une, ashtu te duket ty, nje avaz kam. Sepse ndihem shume keq shpirterisht kur njeriu i zemres te thote ate llaf.

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    pink pearl, a nuk te duket ironike kur te qepen keta djem dhe si perfundim ti me von bie per ta, dhe sa marrin vesh qe ke rren, atehere ndryshojn komplet...te them te drejten meduket se ka te dashur, ose thjesht shikon qe ti po i jep shume vemendje sa mendojn qe se kan rrendesi te sillen si me perpara...pra mos e telefono, shiko dhe analizo karakterin e tij, vec koha do te thote neqoftese ja vlen te ndahesh apo jo.

Eshte shume e vertet Rexhina. Djemte ashtu jane. Isha une ajo, qe nuk doja ta dija per kte te dashurin tim ne fillim, sme interesonte me mire te theshja. Dhe cuni kur e shikon qe goca nuk eshte e interesuar te vjen nga mbrapa si bisht i Buqes. Ja pra si ky realiteti me ka ndodhur pikerisht Mua. Sa harrita e prezantova me prinderit e mi, ai tani me kthevi kurrizin. A do kem une sy e faqe tu dal perpara prinderve ne rradhe te pare? Qe ata besuan ne mua. Edhe kjo gje me vret jashte mase. Ne rradhe te dyte, kur nuk je e gezuar, ske ce do ate person even if u love him. Ver nje gur ne zemer. Jam perpjekur te mbaj inat, edhe e kam mbajur. Nuk i kam bere telefon , kam pritur per telefonaten e atija qe te me merrte sepse pikerisht cuni duhet te te marri. Edhe JO! Ska bere. Nuk di cte them, jam shume e lenduar, edhe do doja te beja cdo gje ceshte e mundur, qe te work out my relationship with him.

Faleminderit nga zemra VAJZA!

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    -------------------------------------

N.q.s te ben te ndihesh si fundėrinė (sipas fjaleve te tua) paskeni probleme serioze!

Sugjerim praktik: Duhet t'ja besh te qarte qe keshtu siē po vepron do te te humbasi. Nese ka interes akoma per lidhjen besoj se do reagoje! Zakonisht kur e humbet diēka fillon ta vleresosh me shume ...

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    ... vec koha do te thote neqoftese ja vlen te ndahesh apo jo.

Qenke psikologe e paparė ti!

P.S. Sa duhet te presi ajo? Trego!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zeus : 03-09-2005 mė 13:40
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga zeus

N.q.s te ben te ndihesh si fundėrinė (sipas fjaleve te tua) paskeni probleme serioze!

Sugjerim praktik: Provo te behesh indiferente dhe t'ja besh te qarte qe keshtu siē po vepron do te te humbasi. Nese ka interes akoma per lidhjen besoj se do reagoje!

Qenke psikologe e paparė ti!

P.S. Sa duhet te presi ajo? Trego!

lol

sa dashuria te kthehet ne urrejtje pastaj ne indiferenc, plus kur te pelqej dike tjeter

ps: patriot sa lezet ka kur lexon shkrime "vlonjace" aka per fjalen "fundurin" e kam fjalen :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 03-09-2005 mė 13:43
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    o goce mos e vrit shum mendjen se kushedi sa dashnore ka ai cuni, ai tall *** ti lodh koken me dashurin. po si tya e duan dhe nja 2 3 te tjera ta garantoj, mos e vrit mendjen po hec se kshu e kan kto pun lere gjej nai tjeter

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Ju lutem me ndihmoni rreth ushqimit me sonde.
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:55
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •