Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga nimf
    Nuk jam djalosh po djaloshe
    Mendjen nuk ma mbushe dot vecse. Sidoqofte nuk justifikon dajakun pergjegjesia mbi shpatulla.
    Qofsh me jete ashtu si je

Tashi tek dajaku dhe pergjegjesia.Nuk justifikoj dajakun por as gerrci merrcet e femrave nuk durohen te gjitha.Pra gjella me kripe e kripa me karar.Sic e theksova ma siper burrat si cubi Martes nuk meritojne te ia ndiejne eren por ce do qe keshtu eshte dyzeni ne dynja.Pra dhe njehere.. une jam kundra dajakut te perditshem dhe pro dajakut psikologjik nganjehere dhe dajak puro si ai qe ka dal prej xhenetit por rralle e permall.Burri qe asht burr e lun lojen ne ate menyre qe gruan ta marri malli per dajak...

Tek puna e pergjegjesise nuk po zgjatem shume dihet qe burri eshte trau shtepise.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Per cfar shteti flisni more , po pse edhe letren ne banje kur mungon do na e vej shteti pse nuk e thoni troc pa doreza qe ne veri te Shqiperise injoranca dhe prapambetja eshte ne plan te pare .

Te ngaterosh dhe te futesh shtetin ne mes burit dhe gruas esht tja futesh si kau peles .

Veprimet tona tregojne kulturen dhe edukaten e sejcilit prandaj lereni shtetin dhe thoni familja dhe shoqeria ku jane rritur.

i/e regjistruar Maska e Trebeshina
    Anėtarėsuar
    12-09-2004
    Postime
    107
    Ata qe vuajne problemet e nje cifti jane ne menyre absolute femijet. Mendoj se ne Shqiperi duhet bere shume pune per sensibilizimin e popullit ne drejtim te ketij fenomeni barbar. Ore, c'eshte kjo- Ndonje shpulle duhet? Uaaa, Shpulla ne cift mund te pranohet vetem ne rast mardheniesh seksuale kur ndonje elementi mund ti pelqeje ky lloj trajtimi (lol). Dhe absolutisht jo ne asnje rast tjeter. Ata qe perkrahin kete lloj dhune dhe qe per me teper mundohen t'i veshin kesaj dhune arsye te paarsyeshme, duke e justifikuar idiotesisht, me falni po duhet ta coj " a fanculo". Ok?
    Duam te te dua!

Ne mbreterine e Tij.. Maska e inscrite
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    126

Nese ndonjera ne ballance ve dhunen e ushtruar nga burri, perkundrejt se cfare do mendoje opinioni, pa ta ndaje,si do t;ja dali jetes e vetme me 1 apo 2 femije etj etj dhe ballanca sipas saj anon nga opinioni, atehere MIRE TI BEHET! Ne Shqiperi ligje per mbrojtjen e gruas nga dhuna ekzistojne. Ligji nuk mund te zbatohet vete. Do gjykates, do prokurore, hetues etj. Dhe keta te fundit duan thjesht nje padi nga e dhunuara. Pa padi, ligji nuk ka asnje vlere. Kur e dhunuara vete ve ne prioritet opinionin , parane etj perpara dhimbjes se dhunes fizike askush nuk mund te flase. Cdo gje qe thuhet nuk ka vlere.
    Nuk merren shume ligjet shqiptare me dhunen ndaj gruas ne familje (e shumta me trafikim per shfrytezim prostitucioni..).
    E vetmja rruge per grate e dhunuara eshte divorci, i cili eshte vertet i shpeshte sidomos keto vitet e fundit. Sipas nje te dhene qe kam lexuar ne nje gazete, per aq sa mund te jete e besueshme, 1 ne 10 lidhje martesore perfundojne me divorc, dhe kjo nder te tjera edhe per shkaqe mosmarreveshjeje (lexo, dhune). Por eshte fakt qe ne gjykatat shqiptare jane te shpeshta rastet e zgjidhjes se marteses.

Nuk eshte aq e lehte per grate shqiptare te marrin vendimin e prishjes se marteses. Ne pergjithesi jane ato qe marrin kujdestarine e femijeve, qe do te thote se duhet te mbajne mbi supet e tyre peshen e familjes. Ndodh shpesh qe baballaret nuk permbushin detyrimet ligjore per rritjen e femijeve.

Eshte e lehte te thuash, mire t’u behet. Nuk kane shume faj qe jane aq skrupuloze ne ceshtje te tilla si familja, te mos harrojme mentalitetin dhe menyren e jeteses se shqiptareve ne shekuj.
    Ndertojne shume poshte ata qe ndertojne nen yje...

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    Ca ja fut kot dhe ti, se artikulli ben fjale per qendren ne Shkoder mos mendo
    se mbesin mrapa dhe qytetet e tjera. S'eshte problem qe ka te beje vec me
    Shkodren. Ky problem i ka trokite shume familjeve atje ne Shqiperi, diku nga
    injoranca e diku nga varferia e ku po di gja une....po te mjerat ato gra qe e
    vuajne kete tmerr thuaj.

..hmm dicka te ben dhe ty te mendosh se une ia fus kot..po cfare te ben ty te mendosh se une ia fus kot?... pse valle duhet te mendosh se une ia fus kot!!!...oh boy, tani u bene dy ne 6 miliarde qe mendojne se une ia fus kot...ah kurbet i poshter , kurbet....
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk diskutohet problemi se te rreh katnari shkodres.. e ste rreh ai i devoll- kur.veleshit.. etjetj..
    puna eshte se burrat rrahin grate.. e kjo tregon se tek ne kercet dajaku..pra shteti vete gjer ne porte te kulles apo apartamentit apo villes.. e me tujte nuk hyn.. brenda ne shtepi ben pallė mashkulli ..pik..

kjo tregon se nenat e nuseve nga qe jan rrahur vete nuk bzajn se u rrihet e bija.. po keshtu vjehrrat..po keshtu baballaret e dhendureve e nuseve.. spipetijne se dhe atai ka rrahur mushkat e tyre.. apo grate..
    pra ka nje solidaritet mes rrahesve e te rrahurave..
    skllaveria ska brire.. ajo ka nevoje per dy pale.. rrahes e te rrahur.. dhe ata marshallah i ka.. ne shqiperi e trevat tona me shumice.. ndryshe nuk do ekzistonte..

e kte e vuajn dhe brezi i ri.. i epokes kompjuterike..
    pra progresi ka ngecur tek kanali qe shkon tek porta.. e shtepise.. me tujte nuk vete..
    e si te veje kur kryeministri ka 8 vjet qe progreson xhirot e kazino bordello hoteleve te botes..
    te presim cdo beje "maloku" .. doktorri ..

kurre nuk i kam rrahur une gratė..

me kan rrahur e sjam ndjere..
    kshu ben burri i vertete..
    lol

nje komshiu im merrte nallanen i binte murit..

cke i tha e shoqja.. cpo ben.. o ligor..

ja tha benj bamb bamb qe neser tu them shokve ..mbrem kam rrahur grua se ma pruri ne maj te hundes.. pra sjam do kudo..
    per opnion i ziu..se ndryshe do i thashin .. c'burre je ti mo.. mbete duke nderur carcaf brek-teshat ne tel a i vrare..

..

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    kurre nuk i kam rrahur une gratė..

..
    Me falni, kot sa per kuriozitet, sa gra keni patur juve?
    HAKUNA MATATA

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    neve... shum kemi pasur..
    llogaris grat e lagjes qe ishin shume..dhe ne burrat e lagjes..po shume jemi.. lol.

po juve qe skeni burre a dini te dalloni tek i dashuri burrin qe sdo ju rrahė..

kini kujdes..

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    kjo tregon se nenat e nuseve nga qe jan rrahur vete nuk bzajn se u rrihet e bija.. po keshtu vjehrrat..po keshtu baballaret e dhendureve e nuseve.. spipetijne se dhe atai ka rrahur mushkat e tyre.. apo grate..
    pra ka nje solidaritet mes rrahesve e te rrahurave..
    skllaveria ska brire.. ajo ka nevoje per dy pale.. rrahes e te rrahur.. dhe ata marshallah i ka.. ne shqiperi e trevat tona me shumice.. ndryshe nuk do ekzistonte..

..

O Brari nena me e hequr keq ne bote te jete, se kalon lehte me ju rrahe
    e bija mendoj une. Te dhemb shpirti pike e mbaro, dhe ai baba qe rrah gruan
    sma do mendja se ja pranon dhendrit tja zhdepi vajzen si me kene lope.
    Ndersa kur vjen puna te vjehrrat aty ndryshon, sepse nuk ju dhimbset dhe
    aq shume nusja, tashti ka vjehrra e vjehrra...se psh vjehrra ime sdo ja
    pranonte kurre dicka te tille te birit...dhe pse e ka debulese.
    Po shifja nje emision tek Top Channel dhe po tregonte per traditat dhe
    mentalitetet qe jane akoma ne fshatra te thella te Kukesit.
    Dhe po fliste nje vjeherr, me shume fjalesh thoshte nqs nusja e djalit sme
    thote ne mengjes si u gdhive nane dhe sma ban kafen une i hypi ne hu,
    ose i tham djalit ta rrahi....keshtu jam trajtu dhe une, e keshtu do trajtohet
    dhe ajo.....Ka urrejtje ndjeva per ate person sa me plot goje e shava rende,
    sic thojme na ne Shkoder plake shake....
    Keshtu me pak fjale gjynah te shkretat femra qe vuajne nga gjera te tilla..!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Policia i vė kyēin motelit tė kthyer nė shtėpi publike

Kapet vlonjatja 38-vjeēare, prostituonte pėr tė ushqyer tre fėmijėt.

Policia i vė kyēin motelit tė kthyer nė shtėpi publike

Gerti Xhaja

TIRANE

Nėna e tre fėmijėve ėshtė kapur duke prostituar pėr 1500 lekė nė njė motel nė rrugėn e Durrėsit, pas Institutit tė Sigurimeve Shoqėrore. Foshnja 8-muajshe dhe dy fėmijėt e tjerė, mė i madhi 5 vjeē, duket ta kenė shpėtuar vlonjaten 38-vjeēare me iniciale M.Gj., nga qelitė. Sipas policisė, hetuesit kanė vendosur ta ndjekin nė gjendje tė lirė prostitutėn, pėr shkak tė kujdesit mėmėsor qė i duhet foshnjės dhe fėmijėve tė tjerė tė saj. Hetuesit nuk kanė qenė kaq dorėlėshuar pėr pronaren qė ka marrė me qira motelin, 50-vjeēaren Violeta Flaga, e cila sipas policisė merrte 1/3 e fitimeve tė prostitutės. Oficerėt kanė ekzekutuar arrestin nė flagrancė pėr Flagėn, me akuzėn e "mbajtjes sė lokalit pėr prostitucion". Oficerėt e antitrafikut i kanė vėnė kyēin, duke pėrgatitur dokumentacionin pėr sekuestron e motelit pėr herė tė pestė prej nisjes sė operacioneve "Mirazh" tė policisė.
    38-vjeēarja vlonjate qėndronte prej 2 muajsh si punonjėse e barit nė motel. E divorcuar dhe pa asnjė ndihmė ekonomike, ajo kishte gjetur prostitucionin si njė mėnyrė pėr tė jetuar dhe pėrballuar jetesėn e vėshtirė. Sipas policisė, gjatė punės nė lokal ajo gjente edhe klientelėn, ndėrsa pronares i duhej t'i linte 1/3 e shumės pėr ambientet e motelit qė shfrytėzonte. Klientela duket tė ketė qenė e moshave tė ndryshme, pa pėrjashtuar kėtu adoleshentėt dhe nxėnėsit e shkollave tė mesme. Pozicioni nė njė rrugicė pranė gjimnazit "Qemal Stafa", e bėnte kėtė motel tė frekuentueshėm edhe nga nxėnėsit. Madje sipas burimeve, informacionet pėr aktivitetin e dyshimtė nė motel u bėnė tepėr shqetėsuese pėr Antitrafikun, sidomos pas fillimit tė sezonit shkollor.
    Agjentėt e Antitrafikut survejuan pėr disa ditė me radhė lėvizjet e klientėve nė lokal dhe nė momentin qė u siguruan pėr aktivitetin qė kryhej atje, ndėrhynė duke kapur nė flagrancė kamerieren e barit qė prostituonte.

Gazeta Shqiptare.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •