Milani ishte dukshem me e mire, Lacio nuk eshte skuades e kompletume ende Behrami ka loz mire po sdi pse e ndrroj treneri pjesen e dyte
Milani ishte dukshem me e mire, Lacio nuk eshte skuades e kompletume ende Behrami ka loz mire po sdi pse e ndrroj treneri pjesen e dyte
Shume raste per Milanin qe ngele te pashfrytezuara fale Mateo Serenit, portierit te Lazios i cili ishte edhe personi qe ne fakt ia fali golin e dyte Milanit.
Sot luajtem me mire, dhe fituam, mirepo mundeshim edhe me mire.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Yep, edhe pa gjith formacionin e plot Milani arriti te dominoi lojen, fali shum gola Lazios duke mos i shfrytezuar, dhe mbrojtja u duk shum ndryshe ne goditje kendi dhe goditje te lire.Postuar mė parė nga StormAngel
Megjithese nuk pash pjesen e pare arrita te dyten te kap e verte shume raste humi milani ne pjesen e dyte sidomos ne fund te ndeshjes ishin 2 ose3 qe ishinm jaft te volitshme megjithate milani shenooj nje fitore bindese dhe te vlefshme![]()
M&M
2-0 doli, tashti ndeshja tjeter do lujm ne Champions kunder Schalkes dhe pastaj te dielen ne San Siro kunder Rexhines.
Thash une, do jete problem per Gilardinon derisa ta fus golin e pare, pastaj do shkoj si uji puna.
Urime per fitoren kshu njehere.
Gilardino tashti e ka mar veten mbas golit me Sampdorian dhe tashti me Trevison do behet me mire. Dyshja Sheva-Gila eshte e fort, por Anceloti po ben dicka te mir qe po e balancon formacionin qe fut dhe Vieri-Sheva dhe ne ndeshje te ndryshme e nderon ne formacionin ne mesfushe dhe mbrojtje. Tashti do rikthehet Inzaghi dhe Jankulovski se shpejti dhe do jen me shum alternativa per Ancelotin dhe ekpin.
Sheva, "Mister 150-golėshi" prek Altafinin
Shenja tė vogla, por tė mira: Andrei Shevēenko dhe Alberto Xhilardino qė shėnojnė gol pėr herė tė parė sė bashku. Xhilardino qė vė "vulėn" nė tė dyja aksionet, duke fituar 11-metėrshin dhe shėnuar golin e dytė, Shevēenko qė arrin Hoze Altafinin nė podin e golashėnuesve mė tė mirė milanistė, nė kuotėn 150. Shifėr e kundėrshtuar nga ekspertė tė historisė kuqezi, por nga burime tė "Gazetta"-s mungojnė edhe 11 gola tė shėnuar nga braziliani nė dy sezonet e Kupės sė Miqėsisė (1959-60 dhe 1962-63), qė nuk janė pėrfshirė nė veprimtaritė zyrtare ndėrkombėtare. Telekronisti Altafini, i pranishėm nė tribunė, nuk duket i shqetėsuar shumė. Po i tillė nuk duket as Shevēenkoja, qė shpjegon: "Jam i kėnaqur nėse kam arritur Hozenė, sepse ka qenė njė kampion, njė mit. Nėse nuk e kam arritur, atėherė durim, shpresoj t'ia arrij nė ndeshjet e ardhshme. Por para sė gjithash shpresoj tė shėnoj gola tė tjerė fitues dhe shpresoj tė shėnojė shumė edhe Xhilardinoja. Alberto ishte i zoti, goli qė shėnoi, nuk ishte i thjeshtė. Para sė gjithash ai ka qenė i aftė tė lėvizė njėlloj si skuadra. Po pėrmirėsohet shumė. E kam thėnė edhe mė parė: pėr cilėsitė e tij ėshtė e kotė tė diskutosh dhe tė rinjve u duhet dhėnė kohė". Andreit, nė tė vėrtetė, nuk i ka shėrbyer shumė, qė kur erdhi nga Ukraina pėr tė shėnjestruar portierėt italianė. Por secili ka historinė e tij dhe ēdo ndeshje ėshtė njė histori mė vete. Historia e ndeshjes sė djeshme nuk ishte nga ato qė lojtarėt druheshin nga emocionet. Milani ka fituar njė shpirt praktik, qė Shevēenko e interpreton me pėrsosmėri: "E kisha thėnė qė ajo me Trevizon ishte njė ndeshje e rėndėsishme, - vazhdon sulmuesi kuqezi, - pėr tė gjetur vazhdimėsinė nė rezultate. Kur fillon tė fitosh me rregullsi, trysnitė e shumta shmangen dhe gjėrat pėrmirėsohen. Do tė shkojmė nė Gelsenkirshen me pėrqendrimit e duhur, por pa frikė". Frikė qė sigurisht nuk bllokoi as Xhilardinon, i cili ishte irrituar (nė mėnyrė tė edukuar) nė ditėt e shkuara, kur u cilėsua si njė sulmues nėn presion pėr mungesėn e golit. "Pėr njė sulmues ėshtė e rėndėsishme tė shėnosh gola, - komenton Xhilardino, - por ėshtė mė e rėndėsishme qė skuadra tė fitojė". Goli i tij i parė milanist ndaj Sampit nuk shėrbeu pėr fitoren, por tė dielėn, pėrveē 3-pikėshit, ai ishte edhe spektakolar: "Doja ta godisja topin me kėmbė, - vazhdon Xhilardino, - por mė pas zgjodha tė shėnoja me kokė, pėr tė mos gabuar. Kisha edhe dy raste tė tjera pėr gol, por pa rezultat. Kundėr skuadrash qė mbyllen kėshtu, nuk ėshtė e lehtė tė shėnosh, ndaj mund tė them se kemi marrė tri pikė tė rėndėsishme".
Ah Altintop Altintop, edhe mbiemrin e ka me domethenie.
Altintop ne turqisht don te thote, topi i arte.![]()
Gol spektakli na boni, po shyqyr i morem nje pike nga Gelzenkirhen.
Tashi...nuk e di po Ancelotti ngaihere aq shume me iriton sa me behet te hyj brenda ne televizor. A nxirret Gilardino qe te futet Vieri kur ndeshja eshte ne zjarrin me te madh. Une tentoj ta kuptoj, mirepo noihere kam probleme.
Nuk e di, po gabimet ne futboll paguhen.
Mos harroj t`them ca fjale per Sheven-Il re del Est. Qe edhe ne fakt eshte.
Sidoqofte, presim ndeshjet e ardhshme.
FORZA MILAN
hmmm, hajd se do ti eci me mire Milanit ndeshjen tjeter, se per ket ndeshje ja ka fut kot fare!
per mendimin tim Anceloti se ha vitin e ri me Milanin!
ciao!
Krijoni Kontakt