nuk isha integruar me pare....
tani duhet cik tifo e fort ..... fillimi mire gjysma e punes...![]()
slimo ka ca nga interi degjova une qe donin te kalonin me MILAN...
te vin si thua????... hahahahahah tung hahahaha hahahah hahahah
nuk isha integruar me pare....
tani duhet cik tifo e fort ..... fillimi mire gjysma e punes...![]()
slimo ka ca nga interi degjova une qe donin te kalonin me MILAN...
te vin si thua????... hahahahahah tung hahahaha hahahah hahahah
Eeeeeeeeee reno kemi kryesin per ket gje varet nga ata se ca thone i prannojne apo jo
Marsela te lutem shif emrat qe te jep reni ti morrim apo jo :P
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Milan
M&M
disa nga kto koret qe ka postu reni, fatmiresisht i kam kenduar ne stadium, bashke me kuqezinjte e ardhur nga Milano.....ndonese jo te shumte ne numer, e benin te ndjehej kenga ne Toyota Arena (kjo eshte hint per Davius)
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Pershendetje gjithe milanistave ja dhe un si i ri erdha te shof ca behet ketej (si i ri ktu se jo si milanist qyssh femij jom )
Gooooooooooooooo milan se ket vit kemi per ti thy ne mes te gjithe![]()
MILANIST 4 EVER
Che confusione
sarą perchč tifiamo
č un emozione
che sale piano piano
stringimi forte
e stammi pił vicino
e chi non salta
č un porco Juventino
Ci facciamo i chilometri
superiamo gli ostacoli
col Diavolo
in fondo al cuor!
Dai Milan lotta con noi!
dai Milan vinci per noi!
Ovunque sarai da noi sentirai
un coro che fa cosģ...
la la la la....
Silvio Berluskoni, trajneri i ardhshėm i Milanit?
Ish-presidenti kuqezi u pėrgjigjet me njė batutė atyre qė e pyesin nėse njė ditė mund tė zėvendėsojė personalisht Anēelotin: "Kam njė konsideratė tė madhe pėr veten time, nuk ka kufij pėr atė qė, sipas meje, mund tė bėj. Nga ky aspekt mund tė bėj edhe gazetarin e priftin. Mund tė bėj shumė gjėra".
Silvio Berluskoni, kumbari qė pagėzoi pardje djalin e Shevēenkos, ka shpjeguar disa argumente tė rėndėsishme qė kanė lidhje me futbollin dhe Milanin. "Konsiderohem disi si njė baba pėr Shevēenkon dhe gruan e tij, - tha pronari kuqezi.
- Duhet ta cilėsoni qė i kam pagėzuar tė birin si kumbar. Pėrndryshe, gazetat e opozitės thonė: 'Berluskoni rrėfen, jam mafioz, aq sa sot kam bėrė kumbarin". Mė pas, numri njė i Milanit i kthehet dėshtimit nė Ligėn e Kampioneve nė Stamboll: "Tashmė ėshtė harruar. Duhet gjithnjė tė shikojmė pėrpara. E kaluara shėrben vetėm pėr pėrvojė. Fakti ėshtė se kur fiton, duhet tė jesh i aftė pėr tė mbajtur topin. Ėshtė njė gjė qė e praktikoj prej kohėsh, para sė gjithash nė dhjetė minutat e fundit tė ndeshjes, kur skuadra ėshtė nė epėrsi me njė gol. Nė kėsi rastesh, nuk duhet t'i dorėzohet asnjėherė topi kundėrshtarit. Dhe njė skuadėr si Milani, me teknikėn qė zotėrojnė tė gjithė lojtarėt, mund edhe t'ia fshehė topin kundėrshtarit".
..........
lol![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Hmm dmth ai stadiumi me ate flamurin e Toyotas atje te quizi qenka ne PragePostuar mė parė nga mad
...E si ta gjente njeri mo
?
Mezi po pres ta shoh Milanin ne stadium.Kam hall vetem se un dua te rri nga tifozat e Milanit po te gjith ato me te cilet mund te shkoj jan me Fenerin
Kam frike per biletat se ca thon qe po shiten qe tani..Eshte e mundur te shiten kaq shume kohe para ndeshjes??
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Eshte.Postuar mė parė nga marsela
Une ne vendin tend do rezervoja bilet qe tani. Edhe vend me te mire do gjesh edhe nuk do ngelesh 5 minuta para fillimit te ndeshjes te vraposh per bilet.
Nejse, ti e di me mire.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Po interesohem qe neser une,po s'besoja qe do ishin shitur qe tani.shume vone i gjen me 10-fish ne tregun e zi..Si ja bene ather anglezve nga 150 euro ne 2000
..
flm edhe nje here!
Po shkova do e mbush kte temen me foto: )Sa qejf kam ta shkrijm fare Fenerin![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt