Apsolutisht jo e vertete Marsela. Ka kohe qe bota feministe ka kapluar kampin milanez ketu ne forum por une s'jam duke kendej, keshtu qe mos beni paragjikime te gabuara, nese doni me pranoni nese jo, tung...Postuar mė parė nga marsela
![]()
Apsolutisht jo e vertete Marsela. Ka kohe qe bota feministe ka kapluar kampin milanez ketu ne forum por une s'jam duke kendej, keshtu qe mos beni paragjikime te gabuara, nese doni me pranoni nese jo, tung...Postuar mė parė nga marsela
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
me kto foto qe gjeta ktu verdalle....nje dhurate per Klubin...ne kte fillim kampionati.....
p.s: nuk kishte vend per te gjithe ne wallpaper, ndaj edhe ata te tjeret, do ti grumbulloj te versioni i dyte...
p.s: figura eshte e madhe, vetem per arsye qe dihen, mu desh ta zvogloja...kush e do, te me thote ne privat, ose IM...
::|maDes!gn © 2009|::
Si zedhenes i Klubit qe jam - me autorizimin e shefit Stormangel- te bej te ditur, i dashur Davius, qe kerkesa jote per t'u transferu nga Reali i Madridit tek Milani nuk u pranua, megjithese nuk eshte diskutu akoma. Ēeshtja do shqyrtohet shume shpejt ne ditet qe pasojne dhe sapo te gjendet nje arsye do te behet e ditur ne privat.Postuar mė parė nga Davius
![]()
Kaq sa thashe ka te beje me kompetencat e mia si zedhenes. Kjo eshte zyrtare. Kshu shoqerisht po ta them ty- me kusht qe t'mos ja thuash njeriu- se ka gjasa qe nuk je pranu ngaqe shefit i ka shku ne vesh se ti ke qene nder organizatoret e fushates me motto "Me ne e hane te gjithe" ne llogari te Real Madridit. Pra, nuk je shume i sinqerte Davius. Andej punon per Realin e ktej vje na bo si Milanist...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 03-09-2005 mė 07:13
per sa kohe qe do jete e shkruar me roze, nuk ka problemPostuar mė parė nga devil_herself
......
more si shume e keni kapur me Davius ju? pastaj, tifozlliku eshte me qef. pastaj per kalimin etij nga RM....duhet mbledhur asambleja ne rradhe te pare, qe te lejohet ky kalim, se ne e kemi ne statut, qe te tilla transaksione nuk lejohen....pra duhet ta ndryshojme ne rradhe te pare. pastaj do behet sondazhi nese komuniteti kuq&zi do pranoje kte aderim....
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Ose shkurt thene, pse lodheni kot?
I ka thene xeni te gjitha me larte. Kshu qe nuk ka nevoje per extra debate.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Milan----Milan
Aeee ae ae aooo
Aeeeeeeeee Aooooooooo
Milan----Milan
Keta jane pa frike fare kampionet e ketij viti.....
Pershendetje Milanistave te Turqise, Shqiperise, Italise dhe te Amerikes
Curva SUD...
Come sempre a inizio stagione
interista fai lo spaccone
lo scudetto la Coppa Campioni
sono sogni per voi coglioni
interista diventi pazzo
son 10 anni che non vinci un cazzo
in trasferta č troppo lontano
non ti muovi mai da Milano
non cantate non caricate
ma allo stadio che cazzo fate
puoi gridarlo finché vuoi
ma Milano siamo Noi !
Noi odiamo la Juve
noi odiamo il Verona
noi odiamo la Roma
Forza magico Milan!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 04-09-2005 mė 12:44
Non č brasiliano perņ
che gol che fa
il fenomeno lascialo la
qui c'č Sheva
lalalalalalalala Sheva Sheva...
Sheva fa sempre gol,
lallalalala, eh!
Sheva fa sempre gol,
laaalalalalala...
Ohi ohi ohi
Ohi ohiohiohiohi
Pippo Inzaghi segna per noi
Siam venuti fin qua'
siam venuti fin qua'
per vedere segnare Kaką
ooooo oooooo....
Quanto č forte Kaką...
quanto č forte Kaką quanto č forte Kaką
Quanto č forte Kaką...
Vi vogliamo cosģ!!!
Siamo sempre con voi
siamo sempre con voi
siamo sempre con voi
non vi lasciamo mai.
Rossoneri siamo noi
ma chi cazzo siete voi
noi del Milan siamo quą
e per voi non c'č pietą
quando il Milan segnerą
questo stadio esploderą
dalla curva s'alzerą
la canzone degli ultrą...
Siamo l'armata Rossonera
e mai nessun ci fermerą
noi saremo sempre qua
quando il Milan giocherą
forza Milan vinci ancora per gli ultras....
la la la la la la la la lala
la la la la la la la la la
oooooooooooooooo
oooooooooooooooooo....
ja edhe nje ketu siper....
kam dhe ca file mp3 te tille te rregjistruar ne stadium jan cik me zhurma po degjohen.. po i upload dhe ato pak me vone![]()
Forza MILAN
Krijoni Kontakt