A DI NDONJERI NAJ PROGRAM QE MUND TE HEDH LOJRA XBOX NE DISK?
Flm
A DI NDONJERI NAJ PROGRAM QE MUND TE HEDH LOJRA XBOX NE DISK?
Flm
Aha eshte e veshtire me Xboxin. Ne fillim ti duhet ta "mod" xbox, pra ti duhet ti instalosh nje microchip qe te lejon te lozesh lojra nga disqe qe nuk jane origjinale, gjithashtu mund ti shkarkosh lojrat ne Hard Drive qe ka Xbox, ose mund ti shtosh nje me te madh.
pa brire ti je mbret...pa brire eshte dhe moda
E kam Cipin ne XBOX SEPSE KAM MARRE NJE LOJE NGA INTERNETI QE ESHTE PER XBOX POR ME DUHET NJE PROGRAM QE TA HEDH NE CD KAM PARE NJE PROGRAM QE QUHET GAME-CLONE POR ESHTE ME LEKE.
NE QOFTESE KE MUNDESI ME NDIHMO.
Flm
Miredita perseri Lamo!
Sapo iu pergjigja nje pyetje tjeter tenden per xbox-in. Me sa duket kemi te dy te njejtin virus![]()
Po te pershkruaj metoden qe ndjek une per te krijuar kopje suplementare te lojrave te mia te xbox-it. Eshte e vertete ajo qe tha Kallashi, te duhet nje modchip per ta realizuar por me sa kuptoj une ti e ke tashme te modifikuar xbox-in keshtu qe je ne rregull.
Meqenese DVD qe perdor xbox-si kane nje format te ndryshem nga ai i PC-se te duhet te perdoresh xbox-in per te lexuar dhe rrjepur riplojen origjinale.
Se pari lidh PC me xbox-in nepermjet nje kablli CAT5.
Pasi te kesh ndezur xbox-in pa loje brenda, prit derisa te dale dashbord-i qe ke instaluar (EvolutionX ne rastin tim) fut diskun ne X (tani e tutje po i referohem Xbox-it thjesht X per shkurtim) dhe hap ne compjuter nje program transferimi FTP, psh. FlashFXP http://www.inicom.net/pages/en.ffxp-home.php
Perdor xbox si ID dhe pasword per programin ftp. Ndersa si adrese mund te perdoresh psh. 192.168.1.1
Kuptohet qe te njejtin informacion duhet te kesh krijuar me pare ne dashbord-in qe perdor ne X ne menyre qe X dhe PC te komunikojne se bashku. Pasi te jesh futur ne X me programin ftp, zgjidh D-drive ku ndodhet disku original dhe transferoje ne nje direktori ne PC. Procesi zgjat 1-2 ore ne vartesi te madhesise se lojes si dhe te shpejtesise se rrjetit tend. Pasi te kesh transferuar te gjithe lojen ne PC te duhet te krijosh nje imazh te saj. Nje nga programet me te sugjeruara eshte Craxtion. Pasi te kesh krijuar imazhin mjafton ta copjosh ne CD apo DVD me programin tend te preferuar.
Une per vete perdor DVD per dy arsye:
1- shumica e lojrave jane me shume se 700MB qe eshte kapaciteti maximal per CD-te
2- nje pjese e mire X jane shume kapricoze dhe nuk i njohin CD-te
Ketu te kam pershkruar ne vija te trasha por po qe se ske problem me anglishten mund te shkosh ketu: http://forums.xbox-scene.com/index.p...&f=11&t=107130
per shpjegime te hollesishme.
Shpresoj te te kem ndihmuar sadopak. Gjithe te mirat!
Eno
Be careful about reading health books. You may die of a misprint.
--Mark Twain--
Krijoni Kontakt