Pershendetje,
Desha te di a ka ndonje mundesi per te hyre ose perdorur kompjuterin e shokut permes internetit ?
Nese po ateher si mund ta bej ate ?
Pershendetje,
Desha te di a ka ndonje mundesi per te hyre ose perdorur kompjuterin e shokut permes internetit ?
Nese po ateher si mund ta bej ate ?
--==Emi==--
Sigurohu qe kompjuteri i shokut te lejoje akses nga kompjuteri jot.
Duhet shkoje ne kontroll panel/sistem/remote kontroll.Ketu i vihet shenja e v-se kutise lejo asistence ne largesi(allow remote assistence...) Edhe poshte te desktop i ve shenjen e v-se katrorit.Klikohet ne butonin e avancuar dhe i ve shenjen e v-se katrorit perpara lejo assistence dhe kontroll ne largesi te kompjuterit.Per gjerat e tjera shiko ne kete forum se eshte hapur njehere kjo teme nga davius.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
www.logmein.com
Nqs ke lidhje te shpejte ....
Mund te jesh edhe mbrapa ndonje firewall-i, nuk ka problem
Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit është shqiptaria -Pashko Vasa
Kisha dy pyetje..!
1) Duhet te shkruhet porta aty lart me IP?
2) Nqs dikush gjen IP time kur un e kam lejuar tani qe te lidhem nga nje kompjuter tjeter.. A mund dikush tjeter te lidhet tani me Kompjuterin tim , ( Pyes nqs un e kam kompjuterin pa passwd ) dhe te lidhet per mes Administratorit? ( Do te thot a mund te lidhet nqs nuk i jep passwd fare por vetem Administrator ) ?
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Fjala eshte programe te tipit Norton Ghost. Microsofti ka gjithashtu mjete per "remote deployment" ne kuader te sever produkteve te tyre. Novelli gjithashtu ka mjete ne kuader te Yast/Zen, etj.Postuar më parë nga xhafo
Si te hy ne Kompjuterin e shokut prej kompjuterit tim me ane te "Remote Desktop Connection", nese din dikush te me tregoj![]()
www.foldershare.com nje program interesant dhe ky..
nga ku mund te marresh file nga kompjuteri jot ne nje kompjuter tjeter duke perdor peer-to-peer
Faqet personale mund ti vendosësh vetëm në profilin tuaj dhe jo në firmë. Stafi i Forumit!
ky eshte problemi qe me del mu. vetem emri i pc . firewall krejt gjerat jane ok spo di qka mund te mos jete ne rregull. useri eshte i protektun me password si duhet te jete. Tash nuk e di a ka edhe dic tjeter per te shtuar a qka?
Ndryshuar për herë të fundit nga elektron2 : 16-01-2007 më 15:37
Emri i kompjuterit punon vetëm në rastet kur të dy kompjuterat janë pjesë e të njëjtit rrjet lokal (LAN). Nëse lidhja midis dy kompjuterave bëhet nëpërmjet Internetit, atëherë duhet të shkruash të gjithe domain, si psh: kompjuteri.kompania.com, ose shkruaj adresën IP të kompjuterit me të cilën do të lidhesh.
Për të gjetur adresën IP, hap faqen http://www.whatismyip.com nga kompjuteri që do të lidhesh. Adresa IP është një numër si 192.168.1.1. Këtë numër fute tek remote desktop në kompjuterin tjetër dhe provo të lidhesh. Që të dy kompjuterat duhet të jenë lidhur në Internet në atë kohë.
Nëse nuk arrin të lidhesh, lexo shkrimet më lart për shërbimet që duhet të jenë aktivizuar dhe portat që duhet të jenë hapur në routera dhe firewall.
Edi
E mire kjo VNC por mua me duhet ai versioni enterprise.E ka ndonjeri te plote? Pasi vetem kjo VNC me lidh WIN XP me Win Vista !Postuar më parë nga Di68
Nese e ka ndonjeri , PM pls![]()
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Krijoni Kontakt