Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 151
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Klubi i Interit # 14 !(Forca Inter )

Forca Inter !

Non mollare mai !

Kjo teme per gjithe tifozat e Interit ....

Shpresojme te vazhdojme ne kete rruge qe kemi nisur....Kupa e Italise dhe Superkupa (kunder xhuves) jane vetem fillimi....

Pas fitores se djeshme kunder Trevisos me 3 gola te IMPERATORES , lojtaret shperndahen neper nacionalet e tyre per ndeshjet eleminatore te Boterorit 2006.

FOTO 1....Superkupa e vendosur dje para ndeshjes ne mes te fushes...prane saj 2 ''embelsira'' te veshura me bluzat zyrtare te ekipit...

FOTO 2...Imperatore....

FOTO 3....forca Inter ....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kush jane ato embelsirat ne ate foto. Prej sot edhe une tifo do bej per Inter sepse hmmm

Une shoh qe Edi me shume vrull eshte per Inter ai paska pasur edhe shkak ore
    My silence doesn't mean I am gone!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Urime Interit per fillimin e mbare!

Ca ushqimi i japin atij Adrianos mer jahu? ...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    E sigurte eshte qe nuk i japin ushqim kali si ati tuajit(Rud nofull kalit)lol.

Nese Interi nuk merr kampionatin ket vit,duhet vitin tjeter te gjeje ndonje stadium e te luaje ne Vatikan,sepse qenka i mallkuar...................,dhe mos duhet te bekohet nga keta te shenjtet(megjithata mafioza Juve e Milan,me pamje djalli).
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Kete vit jemi mire...

Mancini e njeh shume mire skuadren ... Nuk ndryshuam berthamen e ekipit , sic ka bere gjithmone Moratti .
    Rezultatet erdhen ... Nga janari e ketej kemi bere me shume pike se Juve e Milan ne kampionat (pavaresisht se e hengrem nga barazimet fillimit te kampionatit)...morem nje Kupe Italie , qe i dha besim skuadres...e ne fund morem edhe superkupen ne shtepine e Juves...

Bleme vetem ne pikat e ''dobeta'' ...Portierin (J.Cesar)....qendermbrojtjen (Samuel) ....e perforcuam mesfushen me Pizzaro , qe eshte i jashtezakonshem e Figo , qe dje me ka kenaqur.......

E megjithate Mancio ne Superkupen , qe fituam me Juven apo edhe 2 ndeshjet e Champions lozi me ekipin e vjetshem ...kjo tregon qe ka vazhdimesi ne loje dhe ne rezultate...

Nuk dua te bej qaramanin , por ne Itali eshte qelb futbolli me kohe...
    Per te fituar kampionatin kunder xhuve e milan duhet te shkeputesh mbi 10 pike (sic beri Interi i Mateus ne 89-90 , ku theu gjithe rekordet e fitoreve )....vetem keshtu mundet mafia....
    Sidomos kur mendon qe vitin tjeter Berluskoni ka zgjedhjet ...na mori ne qafe...do i levize gjithe guret miku ....
    shenjat e para jane me denimin qe i dhane Samuel ...3 jave...per nje te peshtyre mbi 5 metra largesi...e ka pas rakete peshtymen ....

Nje lajm i keq dje...ne minutat e fundit u demtua J.ZANNETI ...thone qe mund te rrije jashte fushes 1 ose 2 muaj....Ne ate zone kemi Ze Maria ...
    Ne merkato do mernim nje sulmus te 5 ...por me sa shof mund te shofim per nje mbrojtes te krahut te djathte...
    te shofim...

Forca Inter !
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Une+inter=bukuria.. Maska e Inter_my_hart
    Anėtarėsuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Karshi Kioskut...
    Postime
    54
    pershendetje..... te gjithe interistave....

...Shumicen e fjaleve i tha inter_forever.....

Kisha fol reth blerjeve dhe paraqitjen e tyre ne kete loje te pare....

Muame vjen shume mire dhe gezona shume se pari qe Luis Figo qe ne lojen e pare ( pa u stervitur shume edhe pa luajtur ose fare pak me kete ekip) te ambientohet aq shpejt dhe te tregoi qe eshte nje super klas...

Po ashtu vlen te theksohet edhe blerja tjeter mund te them blerja e madhe David Pizzaro qe megjthse hyri ne pjesen e dyte aj menjeher tregoi klas ku shpartalloi mbrojtjen dhe pasoi te Ai (spo ja permendi emrin se e dijim te gjithe LoL)....

Solari nuk u fut ne loje mirpo sdo me thene gje Mancini e di kete se kishte lojtar me te pergaditur se aj ....po besoj se do ti vije rradha se shpejti te tregoi klasin...

Samueli nuk pat rast te tregohet po une e pash me xhuven per superkup ishte mire edhe mund shume te permiresohet ...(Legen Calcio e denoi 3 loje )

Ndersa po me duket qe uu gjend zevendesuesi shume i mire ose me mire te them u gjend nje portier KLAS... toldo me ka pelqyer po une mund te them qe aj Mbron qka nuk Mbrohet ....Dhe merr disa gola qe as Portieri i kazakistanit si merr ato LoL ....pak shaka.... mirpo une mendoj qe Julio Cesar Do tja zere vendin edhe Dides Ne kombetare se e pam qe ish Portier klas.....

Me duket qe pas disa vjet te zhgenjimeve te blerjeve nga ana e Moratit kesaj radhe jane shume te duhura dhe shume me vend.....

Shpresojme qe ti ec Interit kete sezon ashtu si Serialet Spanjolle Si filimi ashtu edhe fundi....

P.s TASH E KA RADHEN PALERMO.......

te shtunen ne ora 18.00 Andiamo Per Vincere
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Inter_my_hart : 29-08-2005 mė 18:36

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Inter my heart mire se erdhe po nuk e di nese je i ri apo ke qene me nick tjeter nuk po shoh me ate interistin tjeter si e ka pas Ndeshkuesi nga behet ? apo do jete me pushime.

Suksese
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Figo Lojtar Qe Do Na Ndihmoj Shume Me Experiencen E Tij Per Rikthimin E Scudettos Mbas plot 16 Vitesh Tek Interi ,me Trevizon Nuk E Prisja Qe Te Lozte Kaq Mir , Me Kujton Francesko (morieron) E Gigi Simonit ,teknike Dhe Krose Perfekte ,kte Vit Do Jete Nje Ndihme E Madhe Per Adrin Dhe Oben !!!

Kemi Nje Mesfushe Te Blinduar ,cambiasso ,pizarro,veron Bashke Me Figon Dhe Solarin Bejne Ndryshim E Madh Kte Vit ,nga Kjo Mesfushe Do Varet Sulmi Dhe Mbrojtja Bashke !!!

Julio Cesar Shume I Mire ,mendoj Se U Zgjodh Dhe Puna Portes Per Nje Kohe Te Gjate !!

Gjithsesi Eshte Akoma Shume Heret Te Flasim Per Tituj Dhe Trofe ,e Rendesishme Eshte Qe Ekipi Te Luaj Mire ,pa Vuajtur Shume !!!

Friken E Kom Vetem Tek Sulmi ,eshte I Vetmi Vit Qe Interi Ska Shpenzuar Ne Sulm ,nje Demtim Ose Dy ,na Mbetet Qe Te Fusim Lojtar Nga Primavera .gjithsesi Shpresojme Te Kemi Fat Me Rekoben ...p

Forca Inter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Hajt u pa puna, nga asnjeanes ne Serie A, po behem me Interin. Me mire me thane po ribehem, se ne kohen e Mateusit me shoke kam pas qen i cmen. Blerjet e Figos, Samuel dhe Solarit me duken shume te mencura. Them se do jete pretendenti nr. 1 kete sezon ne Itali.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

Une+inter=bukuria.. Maska e Inter_my_hart
    Anėtarėsuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Karshi Kioskut...
    Postime
    54
    Citim Postuar mė parė nga CLAY_MORE
    Inter my heart mire se erdhe po nuk e di nese je i ri apo ke qene me nick tjeter nuk po shoh me ate interistin tjeter si e ka pas Ndeshkuesi nga behet ? apo do jete me pushime.

Suksese

Pershendetje CLAY_MORE.... une jam i ri(ne forum kuptohet)... jam nga Gjakova (besoj e di ku i bie LoL:P)... kete forum ka 3 muaj qe jam duke e hapur qdo dite po skisha shume kohe te regjistrohesha....vec lexoja postimet dhe me pelqeu shume teje mase...tani u regjistrova dhe aj ku jam.... nejse neve qenkemi kundershtar te ekipeve .... mirpo sprish pun Faleminderit dhe te pershendes...

P.s me fal e bera pak si Chat vec desha te Skjarojse kush jam....Tung

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Klubi i Interit # 17 !(Forca Inter )
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 10:12
  2. Klubi i Interit #16 !(Forca Inter )
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 19-03-2006, 14:53
  3. Presidenti i Interit Moratti jep dorėheqjen !
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 31-01-2004, 13:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •