sadiu eshte me i zi se dy te paret
HAJDUT I PAPARE
sadiu eshte me i zi se dy te paret
HAJDUT I PAPARE
hahahhahaha ja ke fut kot tashti....sadi bexhetin e njohin gjith se ka para prej kohe e nuk esht nzort per 500 eurot e univerzitetit si bente ish rektori me diplomat falco dhe shum mire duhet ti dalloni gjërat e jo te flasim neqoftese ia kemi inatin.........RESPEKTEsadiu eshte me i zi se dy te paret
HAJDUT I PAPARE
2 milion euro u treten me ardhjen e sadiut rektor ne usht
Euuuuuuuuuu jaj prej nga informatat????2 milion euro u treten me ardhjen e sadiut rektor ne usht
nga dora e pare lali
epo mir per cka jan fut 2 miljon euro ne universitet qe sadiu i paska mare o lali qe thua ti....
ato ishin donacione per ndertimin e fakultetit ekonomik dhe juridik
e dini shum mire se sadiu i ndali punimet
gati te gjithe profesoreve qe nuk jane te regullt ne usht ua vjodh edhe rogen e fundit
PYET DOKEND QE ESHTE I ngazhuar ne usht do te tregoj me mire
fillimisht kerkoj falje per vonesen,dhe tani po filloj sqarimet per ato qe kam thene,pikrisht per profesorin e sintakses e kam Ismail Mehmetin(eshte tamam profesionist hallal per kte)po gjithe ate fis ne UEJL e keni,tamam biznes familjar e kane bere,me djame nipa,kuneter etj etj.
tjetra qe doja te them eshte se per te kundershtuar pak babadirmin,po sikur mos ia dinim vleren shkolles sdo kishim tru per tu shqtesuar ama me kto lloj garniturash qe po thu ti i dashur,po degjenerojme dhe ate pak intelekt qe kemi(kam fjalen per baballaret tone).
e treta fare qe dua te them eshte mosbesimi i tepert ne disa njerez,konretisht mund te them per Sadiun,nuk e gjykoj per asgje por dhe nese mund te kete nje prone te caktuar nuk do te thote qe mos te jete i koruptuar sepse ka nje arsye me madhore dhe ai qe ka mar nje post te tille me plot pergjegjesi aq me teper pas atij tensioni politik dhe ne nje menyre te tille sic e mori,kshuqe gjithmone ka hapsire per te patur dhe nje mundesi te dyte.
Great minds have purposes, others have wishes!!
o djema po sadiu barera me afat te kaluar ka shit, kete fakte ju te gjithe e dini
si va mer mendja a mund nje njeri i ketill aq me teper qe eshte edhe doktor shkence i mjeksis te kete qellime te mira
si presim te mos manipuloj nje person si sadiu
SADIU ESHTE HAJDUT
DHE KJO HERET A VONE DO TE DAL NE SHESH
Nese arrita te te kuptoj plotesist pajtohemi me duket ne teresi per ate qe duhet te ndodh me arsimin shqip ne Maqedoni. Besoj se sa i perket asaj qe thate per rektorin aktual te USHT-se pajtohemi te dy se ka marr nje detyre qe ndoshta edhe sdo te mund ti del ne krye sepse era e keqe ka filluar ti vije me kuadrot qe po kalojne ashtu sinper maqine mishi kush i bluan besojs e dihjet.Postuar më parë nga mad_about
Sdi sa pajtohesh po intelektualet e mirrefillte nuk duhet te diferencohen duhet te avansohen pavaresisht s emund mo ste pajtohen me mendimet e subjekteve politike shqiptare
Krijoni Kontakt