Akoma nuk kane ardhur ditet e provave per Realin.....Vertet ka nje sulm yjesh , por une dua te shof si do reagoje mbrojtja , megjithese trajneri Luxemburgo e di vete se ku calon ekipi....
Ndaj po shifet mundesia e marrjes se Sergio Ramos ...
Akoma nuk kane ardhur ditet e provave per Realin.....Vertet ka nje sulm yjesh , por une dua te shof si do reagoje mbrojtja , megjithese trajneri Luxemburgo e di vete se ku calon ekipi....
Ndaj po shifet mundesia e marrjes se Sergio Ramos ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
kete vit me kete ekip jam i sigurt se madrilenet do triumfojne ne te dyja frontet.une e kam shume qef champions league me teper.por te dyja do ti kene sivjet.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Zidan mahnitet nga Robinjo
"Ardhja e Robinjos te Reali është një lajm shumë i mirë për ne dhe shumë i keq për kundërshtarët tanë. Mendoj se kur të marrin vesh tani që do të ndeshen me Realin, do të ndihen jo keq, por shumë keq. Mendoj se ai do të jetë pasardhësi i Ronaldos dhe Ronaldinjos." Këto janë fjalët e Zidanes. Në vetëm 28 minuta lojë, braziliani arriti t'i mahnisë të gjithë.
Talenti brazilian erdhi me shumë bujë te Reali, pas një telenovele të gjatë për transferimin e tij. Por, me sa duket, madrilenët nuk këmbëngulnin kot aq shumë. Edhe pse është i përqendruar te grumbullimi me kombëtaren franceze, Zidane nuk mund t'i mbajë elozhet e tij për Robinjon: "Është një lojtar i jashtëzakonshëm. Ka aftësi mahnitëse në përdorimin e topit dhe në pak kohë arrin t'i bëjë të gjithë për vete. Te Reali, ai do të bëhet një kampion i madh."
My silence doesn't mean I am gone!
Saki "qan" largimin e Ouenit
Drejtori sportiv i Realit të Madridit, Arrigo Saki, ka deklaruar keqardhjen e tij në lidhje me largimin e Majkëll Ouenit nga Reali, pas 12 muajsh aventurë me fanellën "merengese". "Na vjen keq, sepse kemi humbur një profesionist të madh, një futbollist të klasit të lartë dhe një njeri pozitiv në jetë, - tha italiani për faqen zyrtare në internet të Realit të Madridit. Ne si klub jemi plotësisht të kënaqur me atë që ka dhënë Majkëlli. Duam ta falënderojmë për gjithçka dhe t'i urojmë një të ardhme sa më të lumtur. Ai na kërkoi nëse mund të largohej nga klubi, sepse kërkonte të luante më me rregullsi gjatë finaleve të Kupës së Botës.
Nuk mund ta huazonim dhe mënyra e vetme ishte shitja përfundimtare kundrejt ndonjë oferte të majme. Njukasëlli na bindi ne, bindi futbollistin dhe kështu pranuam të nënshkruanim shitjen përfundimtare. Ne kemi humbur shumë me largimin e Ouenit, por nuk mund të mbash përtej vullnetit të tij një futbollist që i parashtron kaq qartë arsyet që e shtyjnë të largohet. Majkëlli është një nga sulmuesit më të mirë në botë. Ne kemi në skuadër Robinjon, Ronaldon, Gutin, Raulin dhe Baptistën, ndoshta nuk do të kishte shumë vend për të."
Real Madrid Changes During 2005 Summer
PLAYERS IN
Carlos Diogo - Signed From CA River Plate
Pablo García - Signed From CA Osasuna
Júlio Baptista - Signed From Sevilla FC
Robinho - Signed From Santos FC
Cicinho - Signed From São Paulo FC
Sergio Ramos - Signed From Sevilla FC
Carlos Sánchez - Return From Polideportivo Ejido
Óscar Miñambres - Return From RCD Espanyol
PLAYERS OUT
Borja Fernández - On Loan To RCD Mallorca
Javier Portillo - On Loan To Club Brugge KV
César Sánchez - Expired, Signed With Real Zaragoza
Albert Celades - Expired, Signed With Real Zaragoza
Santiago Solari - Transfered To FC Internazionale
Walter Samuel - Transfered To FC Internazionale
Luís Figo - Transfered To FC Internazionale
Michael Owen - Transfered To Newcastle United F.C.
.......
Transfertas finale e Real Madridit![]()
Ramos me fanellen e Realit ne HOTELIN ku eshte vendosur kombetarja spanjolle.
Ramos do mer numerin 4. qe ka mbajtur per shume vite me sukses Hierro!
Dakort qe duhej nderhyre ne mbrojtje , se keni probleme ...POR...
Shitet SAMUEL 16 milion dhe blete RAMOS 27 milion .... 11 milion me shume
se Samuel ??? ....
Me vone do vertetohet nese Rali ka bere mire ose ka bere gafe me kete blerje super te shtrenjte...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Edo Ramos eshte 19 vjecar, eshte spanjoll, ka talent dhe ka disa dallime qe Samuel nuk i kishte, mandej ka adaptim disa vjecare ne Sevilla, so mendoj se eshte nje blerje e menduar...
Trajneri brazilian është i shqetësuar për presionin e madh mbi sulmuesin 21-vjeçar
Parreira: Robinjo është vetëm në fillimet e tij
Trajneri i kombëtares së Brazilit, Karlos Alberto Parreira, deklaroi që Robinjo do ta nisë si titullar ndeshjen e së dielës ndaj Kilit, duke shtuar se ndihej i shqetësuar për presionin që e rrethonte 21-vjeçarin e Realit të Madridit. Parreira u shpreh se do të bënte të ditur listën e emrave të grumbulluar para ndeshjes, për të evituar spekullimet mbi praninë e Robinjos në kombëtare.
"Nuk dua të bëj rolin e misteriozit, pasi nuk dua që njerëzit të spekullojnë mbi praninë e Robinjos. Jam i shqetësuar mbi presionin e vazhdueshëm që rrethon lojtarët e Brazilit. Lista e të grumbulluarve është gati dhe tashmë mund të punojmë të qetë, për t'u përgatitur për ndeshjen e së dielës. Tashmë Robinjo ndodhet në qendër të vëmendjes, por në futboll kujtohesh vetëm për atë që ke fituar, ndërsa ai sapo ka filluar karrierën e tij. Jam i shqetësuar për ekzagjerimin e çdo gjëje që ka të bëjë me të", - deklaroi Parreira.
Parreira deklaroi se ndaj Kilit, Robinjo do të luajë pas dyshes Adriano-Ronaldo, të cilët do të mbështeten nga 21-vjeçari i Realit dhe nga bashkëmoshatari i tij Kaka. "Adriano dhe Ronaldo do të kenë liri në sulm, ndërsa pas tyre do të luajnë Robinjo dhe Kaka", - deklaroi Parreira. Brazili ndodhet në vend të dytë të grupit eliminator të Amerikës së Jugut, me 27 pikë të koleksionuara në 15 takime të zhvilluara dhe nëse do të fitojë të dielën në Brazilia, do të sigutojë pjesëmarrjen në Botërorin e Gjermanisë. Për brazilin do të mungojë fantazisti i Barcelonës, Ronaldinjo, i cili është i pezulluar për shkak të kartonit të marrë në ndeshjen ndaj Argjentinës
Krijoni Kontakt