Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 149
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Per mendimin tim Reali ja beri mire qe e hoqi trajnerin, tani i mbetet te gjej nje tjeter te nje niveli te mire dhe te bej ca levizje me mend ne merkato dhe rregullon gjithcka. Duhet te mari lojtare qe te luajn per te fituar jo lojtare qe bejne sfilate mode ne fushe.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Skuadra e "galaktikëve" ka ndryshuar 5 trajnerë që nga 9 qershori i vitit 2003, por ende s'ka fituar asgjë 06-12-2005

Reali, problemin e kanë trajnerët...?!

Drejtuesit e Realit të Madridit bëjnë të ditur se fushatat e tyre të marketingut, e kanë bërë atë skuadrën më të pasur në botë, megjithatë ndryshimi i 5 trajnerëve që nga korriku i vitit 2003, i ka kushtuar shumë skuadrës. Skuadra, e cila ka fituar 9 herë Ligën e Kampioneve, megjithëse ka bërë gjithë këto ndryshime, ka mundur të mbajë reputacionin e saj dhe të jetë një rrezik i madh për të gjitha skuadrat e tjera europiane dhe spanjolle. Të gjithë kanë filluar të hedhin dyshime në lidhje me ndonjë gabim të Vanderlei Luksemburgos, trajnerit të fundit të Realit të Madridit, i cili u hoq vetëm përpara 3 ditësh.

Ndoshta askush nuk mund të udhëheqë një skuadër që po kalon një krizë të vazhdueshme. "Galaktikët" brazilianë vazhdojnë të kalojnë kohë jo të mira dhe për më tepër duhet theksuar se problemi kryesor i skuadrës, me sa duket, bie mbi presidentin Florentino Perez dhe këshilltarët e tij, Arrigo Saki së bashku me Emilio Butragenjon, duke mos hequr nga kjo listë fajtorësh edhe lojtarët. Që nga koha kur Reali ka fituar titullin e fundit kampion në Spanjë, në korrik të vitit 2003, gjërat nuk kanë shkuar më ashtu si priteshin. Skuadra filloi të kishte mungesë balancimi. Pas disa kohësh, Perezi vendosi të pushojë nga puna Vinsente del Bosken, i cili e udhëhoqi skuadrën në fitimin e 2 trofeve në Europë. Sipas presidentit të Realit, skemat e Del Bokses ishin jashtë mode.

Më pas, ai bleu disa lojtarë përfshirë këtu Devid Bekhamin. Zëvendësuesi i Del Boskes, Karlos Kueiroz, nuk arriti ta ngrinte sërish këtë skuadër dhe në fund të sezonit u largua. Menjëherë në vend të tij emërohet Hoze Antonio Kamaço, i cili dorëzohet pas 3 ndeshjeve në kampionat. Duke u nxitur disi, drejtuesit e kësaj skuadre vendosën në krye të saj zëvendësuesin e Kamaços, Mariano Garsia Remon, i cili pati të njëjtin fat vetëm pas tre muajsh. Me largimin e tij, frenat e kësaj skuadre i mori në dorë Luksemburgo. Ish trajneri i Santosit solli në "Bernabeu" një lojë të modelit samba. Në atë kohë, skuadra shpenzoi një shumë prej 105.3 milionë dollarësh për disa lojtarë të rinj si Robinjo, Hulio Baptista apo Serxhio Ramos. Megjithëse u bënë gjithë këto blerje, trajneri i ri dështoi, pra Luksemburgo nuk arriti të mbajë gjatë kontrollin e kësaj skuadre
    My silence doesn't mean I am gone!

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Problemet e Realit filluan qe kur oqen Makelele dhe trajnerin Del Bosque....

Del Bsoque i dha suksese dhe e beri ekip dominant me vite si ne La Liga dhe ne Champions dhe meritonte te qendronte dhe Makelele ishte lojtar shumi vlefshem qe organizonte mesfushen, sot Zidane nuk e ben dot lojen veten ne mesfushe dhe me moshen qe ka, ka ren dhe nuk mund te quet faji i tij! Makelele eshte lojtar shum i rencishem ku dhe tek Chelsea eshte pika me e rendesishme mbas Lampard.

Realit do ti duet nji tranjer qe eshte i rrepte ne organizim, sepse tashti Realit i mungon organizimi i lojes dhe nji tranjer qe di si te organizoj nji ekip me lojtar me emra te medhenj dhe ekip me shumekombesh.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Kshu si e paska mar Reali.... Rrezik as nje vend per te luajtur ne Ch-League s'ka per te kapur
    (Per sezonin 2006-2007 do e shofim Realin ne kupes UEFA )
    Mos u merzisni madrilena, se do mund te vi dita dhe per ju.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 06-12-2005 më 21:40
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    O djalçe të të them dicka duke cituar një thenie te Marphyt:

Ndjehesh mire, mos u merzit se te kalon se shpejti... pra edhe kjo vlen per ty ne kete rast...

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Trajneri i Realit është shprehur i kënaqur nga dëshira për reagim të futbollistëve "merengesë" 10-12-2005

Lopez Karo: Kam fatin të punoj me "yje"

Trajneri i Realit të Madridit, Huan Ramon Lopez Karo, është shprehur i habitur nga mënyra sesi është paraqitur skuadra e tij gjatë stërvitjeve të zhvilluara, në prag të ndeshjes së nesërme në Malaga. "Nuk e prisja asnjëherë këtë dëshirë për të punuar. Janë gati të bëjnë gjithçka për t'iu rikthyer fitoreve. Kjo është një bazë e rëndësishme, tek e cila mund të bazohemi për të ndërtuar të ardhmen tonë, - tha trajneri Lopez Karo gjatë një konference për shtyp. - Skuadra duhet ta dijë se vetëm duke punuar ashtu si duhet në stërvitje, arrihen rezultatet në fushën e lojës dhe kësisoj kënaqen drejtuesit dhe tifozët.

Nuk po kalojmë një moment të mirë, por kam fatin të punoj me "yje" të kalibrit botëror dhe pres që situata të përmirësohet sa më shpejt." Ish-trajneri i skuadrës së të rinjve të Realit të Madridit e mori drejtimin e skuadrës së parë "merengese", pasi braziliani Vanderlei Luksemburgo u shkarkua të dielën e kaluar. Në ndeshjen e parë nën drejtimin e Lopez Karos, Reali i Madridit u mposht 2-1 nga Olimpiakosi në Athinë. Gjithsesi, vlen për t'u përmendur se në këtë takim madrilenët nuk kishin në skuadër "yje" të tillë si Bekham, Ronaldo, Roberto Karlos apo Zidan. Kjo pasi e kanë siguruar prej kohësh kalimin në 1/8 e finaleve të Championsit. Edhe pse Lopez Karo konsiderohet vetëm si një trajner i përkohshëm i Realit, 47-vjeçari nuk shqetësohet nga ky fakt.

"Pozita ime varet nga rezultatet që do të arrij, - tha Lopez Karo. - Pra, në pozita të njëjta me ato të trajnerëve të tjerë, kudo qofshin. Do të përpiqem të jap maksimumin e mundësive të mia, për të shfrytëzuar shansin e madh që më jepet. Por mbi të gjitha ka rëndësi mënyra se si luan skuadra në fushën e lojës. E pranoj që kam shumë përgjegjësi mbi sype, por jam gati t'u tregoj tifozëve se sa vlej. Kam biseduar me futbollistët dhe jemi gati të bëjmë maksimumin për t'u ngjitur në majën e botës." Në lidhje me komentet e disa futbollistëve të Realit, të cilët thanë se i pëlqenin idetë e tij, Lopez Karo tha:

"Unë respektoj atë që thonë futbollistët dhe e marr mendimin e tyre deri në një masë të caktuar. Te Reali kam gjetur profesionistë të vërtetë, që synojnë të arrijnë rezultate në punë me anë të bashkëpunimit reciprok." Lopez Karo do të ketë në dispozicion sulmuesin Ronaldo për ndeshjen e nesërme në Malaga. Sulmuesi brazilian është riaftësuar pas një shqetësimi muskular. Nuk do të jetë i skualifikuari Devid Bekham. Trajneri i Realit do të zbresë në fushë një formacion 4-2-3-1. Guti dhe Serxhio Ramos do të jenë mesfushorë të tërhequr, pas treshes Baptista-Zidan-Robinjo, e cila do të mbështesë sulmuesin e vetëm Ronaldo. Reali i Madridit renditet në vendin e katërt të Primera Dvizion, gjashtë pikë pas Barcelonës kryesuese...

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ky eshte ai trimi i maleve qe ka marre persiper te udheheqe ato kyenecet e Realit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

CDT Maska e -Edu
    Anëtarësuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Kam nifar parandjenje se i vetmi trajner qe mund te ndryshoj diqka ne RM eshte Mourinho, tipit nuk ja ndien a je yll a po cfare je ai e shikon formen momentale.

Problemi ne real eshte se shume lojtar luhen jasht pozitave te tyre si psh

Beckham luan ne mesfushe (sezonen e kaluar luante edhe si mbrojtes defansive ndonjehere)

Baptista perdoret si mesfushor ofanzive ose luan ne krahun e mjaft, ndersa pozita e tij eshte mbeshtetes i sulmuesve pra sulmues i dyte pas ronaldos ketu eshte me i rrezikshmi

Robinho, ky cuni enda nuk ka ardhur ne formen e vet, sa te shton pak kg do te behet i papershtashem per mbrojtsa, lendimi i Zidane e ka demtuar shume pasi qe ne njefar menyre mbeti i vetmi kreator i lojes (ose vetem dukej ashtu)

Guti, ky eshte rezervisti me i mire qe mund ta kete ndoj klub, sa here qe starton si titullar deshton totalisht.

Per momentin skuadra ka pasur shume probleme, 5-6 lendime, nderimi i trajnerit etj.

Shpresoj qe ne pjese e dyte te kampionatit te rikthehen dhe te jene konkurent te denje per titull

Forza Merengues

CDT Maska e -Edu
    Anëtarësuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Malaga - Real

rezultati momental 2-0 per realin,

golin e pare e shenoi Ramos me koke pas nje krosimi nga korneri
    golin e dyte e shenoi Robinho pas nje deportimi te bukure

30 minutat dominonte leht Malaga, tash pas golit te pare reali po luan shume bukure po krijon raste etj

Forza Merengues

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Bukur, bukur...

Golat:

Robinho:

Ramos:

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Real Madrid, një shekull emocione!
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 11:34
  2. Samuel Eto'o ofendon Realin Madridin!
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 15:31
  3. Tifozët e FC Real Madridit...#3
    Përgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 07:52
  4. Florentino Perez - vs - Roman Abramovich
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •