Ku jeni ju shqiptaret e zvicres???![]()
Ku jeni ju shqiptaret e zvicres???![]()
Hallo!!
U bene ca vjet qe banoj ketu e shqiptare te shqiperise thuajse ne gjithe Zvicren nja 10 kam njohur.
Shpresoj te lexoni kete teme e te njoftoheni..
Do me behej shume qefi........
Alles gute und viel Spass !!!!!
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Ju te Zviceres jeni pak te rrezikshem
Gjysma e Beratit aty u pasurua![]()
ADA moj cuore sportivo!
Po se e keni shëndetin? Ju përshëndes edhe unë sepse kam lexuar kërkesën tuaj për të njohur mbi 10 shqiptarë
Ägimi
ADA moj cuore sportivo!
Po si e keni shëndetin? Ju përshëndes edhe unë sepse kam lexuar kërkesën tuaj për të njohur mbi 10 shqiptarë
Ägimi
O shume faleminderi zoti Doci!!
Nuk e di jeni ai pe verteti apo vetem nick keni te tille?!?!
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
Hej Kacako!!
Ore ju te beratit vetem te pislliqet ju shkon mendja.
Neve keteja na ra bretku ne pune e spo pasurohemi gje.
Te pakten nuk qahem jo.
Nje Alfa e kam...
Te pershendes Adherfe mou!!!
Ada,
jeni ndër më të parët që kërkoni shqiptarë dhe u mungojnë ata! Është fare për t`u befasur, sepse sipas disa parashikimeve e statistikave në Zvicër jetojnë mbi 150.000 shqiptarë. Pra mos vuaj për ta, kah ta kthesh kokën ka me bollëk, mendoj për shqiptarë të Shqipërisë etnike.
Nëse ti kërkon shqiptarë të gjysëm Shqipërisë së mbetur, atëherë, gadi ke të drejtë. Por, ka mjaf sishë. Unë psh, njoh më shumë se dhetë.
Përshëndetje
Shiu i verës
Ada.
Per Agim Docin te siguroj une 200% qe eshte ai,sepse e njof familjarisht.
I dashur shiu i veres!!
Une nuk kuptova shume nga ato qe me shkruaje !!
Nuk e di sa shqiptare ka ketu ne Zvicer por te besoj kur me thua 150 000!
Nuk e di jane keta te kosoves apo te maqedonise??
Une nga kosova e maqedonia njof shume punoj me shume prej tyre
Qellimi im eshte te njof nga shqiptare te shqiperise.
Do te thoni ju se jemi te gjithe shqiptare!
Ok jam dakort e nuk dua te hap tema e debate politike.
Dua vec te njof njerez nga shiperia.
shpresoj se me kuptoni thx
Kacako thx aderfe per sqarimin.
e di e mora vesh qe eshte poeti i madh agim doci e gezohem qe ai eshte ketu me ne![]()
Krijoni Kontakt