Mbi 20 familje nga vendi im jetojne ne alaske,nga Struga,di qe merren me TAXI nje pjese...i kam fis dhe vijne nje here ne vit ne Struge....di qe ka edhe nga vise te tjera shqipetare....
Mbi 20 familje nga vendi im jetojne ne alaske,nga Struga,di qe merren me TAXI nje pjese...i kam fis dhe vijne nje here ne vit ne Struge....di qe ka edhe nga vise te tjera shqipetare....
Pershendetje te gjith shqiptarve qe jetojn ne alaska dhe do tja dija per nder nese dikush do tme jepte nje informacjon per jetesen qe mund te filloj ne fillim atje .Sa kushton renti cfar pune mund te meresh dhe a esht e leht te gjesh punne, dikush ka ndo nje numer telefoni ku mund te paraqetesh
I arratisur e i syrgjynosur
i rraskapitur e i sakatosur
Jam nje shqiptar qe jetoj prej tre vjetesh ne Pekinin e stermadh te Kines se bukur. Do doja te komunikoja me shqiptare te tjere te cilet jetojne ne Alaske. Nese keni deshire, mund te me kontaktoni ketu direkt ose te me shkruani.
Faleminderit.
A ka shqiptare ne Mars???
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
me jep nje kontakt zoteri nese don une jam nga Kumanova Maqedonia jetoj ne Metlakatla ALASKA...
nvaret se ne cilin qytet shkon,renti 700 e derisa munesh me e pagu ....
ka shqiptar ne usa un ne ket vit kam nejt me 1 prishtinas qe jeton ne alaska ska pjes e USA qe ska spaku 1 shqiptar
me jepni ndonje E-mail ose telefon te ndonje shqiptari ne Ketchikan ose ne Anchorage...une jam nga Kumanova Maqedonia,jetoj ne Metlakatla Alaska....
Ndryshuar për herë të fundit nga bujarrexhepi : 24-08-2009 më 02:09
Kam degjuar se ka shum shqiptare ne Anchorage se shpejti shkoj te jetoj atje kam nevoj per kontakt me ndonje shqiptar atje.....
bujar ... un te keshilloj te kerkosh e te vihesh se me pare ne kontakt me Florin Krasniqin , ai ka shum kontakte te mira me familjet shqiptare ne Alaske . sepse shumica e ktyre familjeve kane dhene nje ndihmese shume te konsiderueshme Luftes clirimtare te Kosoves dhe Florin Krasniqi si nje nder organizatoret dhe ndihmuesit kryesore te UCK-se ka qene vazhdimisht ne kontakt te forte me kta patriotet tane qe jetojne atje . nese ti gjen ndonje kontakt te drejtperdrejte me Florin Krasniqin dhe i shpjegon si e ke hallin , kam sh besim se ka me te ndihmu edhe ty sic ka ndihmu shum shqiptare te tjere dhe besoj se p as nje bisede te sinqerte me te , i ke gjet me siguri edhe kontaktet e mira me patriotet tane atje !
te uroj fat dhe mbaresi . na nderofsh kudo qe shkofsh![]()
Krijoni Kontakt