nuk ka vend ne bot qe nuk ka shqiptar ama hiq kejt vendet e botes ka shqipt
nuk ka vend ne bot qe nuk ka shqiptar ama hiq kejt vendet e botes ka shqipt
Pse nuk sillni ndonje foto ju shqiptaret e Alaskes, sa per te pare dhe njohur pak a shum ate qe beni, ku dhe si jetoni etj...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
shqiptar kishte ne qdo vend , une kam udhtu me nji famile nga Alaska pe origjin te ferizajit dhe me nji famile qe shkonin ne Island me origjin te Malisheves.
qe te dyja kan klima si te njejta...........vetem alaska ka nji pjes qe e kap pak vera e tjetren hiq.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
tem shum e bukur kjo di qe ne alaske eshte teper ftohte dhe vertet nuk di si e perballojne hmm ndoshta eshte vend i bukur por me sa kam degju nuk esht shum i ndertuar kam degju edhe se ato qe jetojne ne kete shtet ne fund te vitit marrin para sa do ishte kjo shume aaa???a thua fitohet mire atje???eshte interesante te dihet me shume per kete vend eshte vend qe permendet shum rrall..
dhe nese do te kishte dikush ndonje fotografi nga alaska do ishte bukur ta postonte kisha pas deshir te shoh si duket...
flm shum dorontina
vertet kisha deshir te shihja fotografi nga alaska shum shum shum flm
ska perse mije edhe vet jam kureshtare te mesoj shum gjera dhe te shof...
ketu me posht asht harta ..........
http://www.alaskaexplorationcruises.com/alaskamap.htm
nai her shof pinguina ktej nga sa ftoht bon po per alaska qyqa mer Zot..
mos luj se sta quj
Mos shkruani a ka apo nuk ka shqipetare ne Alaske.Ka dhe kjo eshte e sigurte shume shpejte do tju cojme edhe fotografi.Une shkoj 1here ne dy vjet se me lidh puna kete vit dote shkoj ne vere. dhe do tju marre edhe ca pamje nga Alaska edhe komunitetin e Shqipetareve.Kur ka shqipetare ne Kanada e pse nuk paska ne Alaske.KA EDHE KJO ESHTE E SIGURTE.
Krijoni Kontakt