Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Fotoja e maturës :) Maska e Kinezja
    Anëtarësuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzë liqenit - Pogradec
    Postime
    76

Nje vajzë vë në ankand të fejuarin e saj

Fjodor Zotaj

Ndërmjet gjërave të shumta që vendosen nëpër ankandet që zhvillohen në internet, si makina , elikopterë, paisje të ndryshme elektronike etj. Nuk mund të mungonte një vajzë e çuditshme e cila vë në ankand të fejuarin e saj.Vajza vë në ankand 4 ore kohë për të kaluar me të fejuarin e saj. Vëndi ku po zhvillohet ky ankand pak i çuditshëm është siti i internetit e-bay.Zonjusha që ka vënë në internet këtë ankand është një vajzë 21 vjeçe nga Belgjika , Nadia Manfroid, rezidente në Bruksel , që ofron kohën e shtrënjtë të fejuarit të saj Denis , 28 vjeç.Nëse Denis është në dijeni apo jo të këtij ankandi nuk dihet.
    Por kush po mendon që të kaloj me djalin 4 orë të nxehta duhet të rrijë i qetë sepse është i specifikuar në lajmërim-“ takimi nuk mund të jetë në asnjë mënyrë i tipit seksual”.Do me thënë nëse keni nevojë për ndihmë në shtëpi për ta pastruar atë ose për ndonjë punë tjetër krahu, është lajmërimi i duhur për ju.
    Fillimi i ankandit fillon me 1 cent.Ofertat e arritura deri tani kanë arritur shifrën 15,75 euro , me 9 klietë të mundshëm.

27/08/2005
    KATEGORIA: Jeta ne Cift
    Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.

Nadia Manfroid, nga Brukseli, thote se " i ka ardhur ne maje te hundes" duke shpenzuar tere kohen e saj me te shoqin Denis 28 vjec.

Ajo do donte te kishte ca kohe per vete per te dale neper dyqane ose te shkoje ne kinema

"Nuk do doja qe Denisin ta lija vetem, e vura ne "shitje", thote ajo.

Denisit i ka hyre ne zemer puna e ankandit dhe thote se ai eshte gati te beje gjithcka - pervec seksit.

"Do preferoja te shoqeroja nje femer gjate nje mbremje per keto 4 ore dhe nese ajo deshiron une do i laja rrobat, prisja barin lyeja kuzhinen ose te kujdesesha per qenin e saj."

"Gjithashtu, do deshiroja te shoqeroja ndonje zonje ne ndonje mbremje. Ne fakt do beja cdo gje pervec seksit."

Deri tani, Nadia ka marre plot e-mail-e nga femra te interesuara.

Ajo shton: " Kam marre shume e-mail-e nga femra te cilat pyesin nese ai mund te hekurose rroba. Njera prej tyre, madje, me pyeti nese ai di te puthe bukur.Ai eshte per t'u "shitur", sigurisht , por pas ketyre 4 oreve une dua te ma kthejne Denisin" .....
    albanian

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    loool ok un spo e kuptoj per ca e ka qit ajoo per ti pastrru shpin robve??
    kushedi si e ka pas hallin e shkreta :P meshirr lool qeka icik si e fiksume me duket mu lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lool

si marr vesh keta specie
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    A mund te na i jepni icik ate item# qe ta shofim me syte tona ne e-bay. Ose linkun ca keni.
    HOLLAND...

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Si u be kjo pune duhet me bo search neper internet se nuk oshte cudi me pa ftyren tone .

Del Monako ki kujdes ti se ene kno po te hapin noi pune lal se je ne NY popullsi e modhe anej :PPP

O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    hahahahha, po ti kur do ta qisesh virgjerine ne ankand si ja boni ajo anglezja?

(e di vete personi se me ke e kam)lool

Sweetness Maska e PrInCeSsErS
    Anëtarësuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Kinezja

Fillimi i ankandit fillon me 1 cent.Ofertat e arritura deri tani kanë arritur shifrën 15,75 euro , me 9 klietë të mundshëm.
    Sa gjynaf i shkreti ... doli ne ankand edhe per cfare ... per 15.75 euro!
    NcNcNcNcNcNcNc turp!!

Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.

zebrone Maska e Sweet_To_Angel
    Anëtarësuar
    08-09-2005
    Vendndodhja
    Tirana City
    Postime
    22
    Uhhhhh kot ajoooo.....
    Po me dal te sheshi "Omonia" gje puntor krahu me kile,per 5000 lek te marin ne krah edhe te hipin deri ne kat te 6.Ai i shkreti 28 vjec ka fillu me u palk e mer lopata me vete...Gjithsesi nuk i vej faj asajt belges se kushedi do me u martu edhe ska lek me bo pajen ndaj e ka qit ne treg te fejuarin.

Gjithsesi ju lajmeroj qe edhe une qis ne ankand nje radio "iliria" e digitalizuar, me pult edhe sistem alarmi.Bashke me radion shiten edhe aksesoret e saj sic jane nje antene bisht dallendyshe edhe nje kabull usb per ta lidhur me Pc edhe per te fut brenda muzik mp3.Radio ka nje foni prej 30.000 Wat dhe Mixer te cilen mund ta perdorni per dasma edhe festa familjare.Cmimi i radios nis nga 100 $ (nga ato me koke te madhe se te tjerat mund te jene edhe fallco).

Ankandin e deklaroj te hapur

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Kot nuk thone ata fanatiket fetare qe njeriu nuk duhet te shikoje TV, te degjoje radio apo aq me keq internetin, se prishet fare (si njeri/karakter, that is)

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    lool

si marr vesh keta specie

As une, po mesa duket ne nuk kemi arritur akoma te behemi 'kontemporane' aq sa duhet....lol

Tema të Ngjashme

1. Një angleze, "luftë" për të fejuarin shqiptar
    Nga Shijaksi-London në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 07:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •