'Një hero i kohës sonë' - Mihail Lermontov
'Një hero i kohës sonë' - Mihail Lermontov
Une te fundit dhe nga te paket libra qe kam lexuar se fundmieshte Kodi i DaVincit
P.S. A e ka lexuar njeri kete librin "The alchemist"?
Sipas Kultures Japoneze e bukur eshte ajo qe nuk duket, prandaj edhe Geishat e mbulojne fytyren me maske, dhe me komonon e tyre nuk dallohet as gjoksi dhe as vithet. Nderkohe kur ulen nuk ju duken as kembet.Postuar më parë nga KaLTerSi
Kalto,
E di si eshte me e mira fare, Dannai te jete, i Pasur, I Bukur dhe pak Homoseksual si ai i Parashqevise....LOL Je YLL.
Per te mos dale nga tema. Rekomandoj "Dashuri ne kohen e koleres" te G.G.Marquez.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 17-05-2005 më 17:05
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
"The Alchemist" - i mrekullueshem, (will captivate you to the very last word) do te te ngujoje deri ne fjala e fundit.Postuar më parë nga diikush
Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 17-05-2005 më 17:50
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Rrofsh per rekomandimin Manulaki...do mundohem ta lexoj.Postuar më parë nga Manulaki
Vetem nje here ne jete shkruar nga Danielle Steel.
Nuk paska ndonje revolte, pasi femrat e forumit me sa duket s'e kane lexuar. Shume realist ky libriPostuar më parë nga [xeni]
Vetem pak, po pakez fare ama, ofendues per femrat, dhe shume pergjithesues; a e ke provuar ta aplikosh ate mosperfilljen per femrat...me duket se nuk funksionon
![]()
Alkimisti, i bukur, te pakten nuk te merzit.
Per te mbajtur njeren kembe ne teme:
Megjithese nuk me pelqeu fundi, po rekomandoj Martin Iden (EDEN ne anglisht), nga Jack London...derisa nuk e ke perfunduar (pra ju keshilloj ta lexoni per nje kohe te gjate qe te mos mbaroje) te jep force e vullnet, por ti pret dhe me teper forcat kur mbaron
Lexime te mbara.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ridvan Dibra - "Stina e ujkut" (novele) ka 126 faqe, viti botimit 2000
dhe
Gazmend Mahili "Humbesit e deshirave" (novele) ka 168 faqe, viti i botimit 2000
My silence doesn't mean I am gone!
Une po lexoj Republick of Albanania, nje permbledhje esesh nga Ervin Hatibi. Hera e pare qe lexoj nga ky, dhe pse kisha degjuar shume. Eshte fantastik. Si ka mundesi qe meshkujt shkruajne shume me bukur se femrat? No ofeze per ju [shkrimtaret - f] e seksit te dobet, lol.![]()
Sapo mbarova se lexuari " The Da Vinci CODE " nga Dan Brown
Liber shume shume interesant .. derisa e mbarova me ka mbajt ne " tension " ..
Tani do filloj " ANGELS & DEMONS " nga i njejti autor .
Me kane thene qe eshte akoma me i bukur se Codi i Da Vincit .. te shikojme
So jua rekomandoj dhe juve .. dhe mbi te gjitha vetes sime .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt