Arsenal ka shum probleme ket vit dhe ekipe si Sparta Praga dhe Thun jan te rrezikshme dhe ka mundesi Ajax tja mari vendin e pare.
Arsenal ka shum probleme ket vit dhe ekipe si Sparta Praga dhe Thun jan te rrezikshme dhe ka mundesi Ajax tja mari vendin e pare.
rezultatet finale
Bruges-1-2-Juventus
Rapid Vienna-0-1-Bayern Munchen
Juve-3
Bayern-3
Bruges-0
Rapid Vienna-o
LINDI EDHE "ANDREA"
W.Bremen - Barca 0:2
Ndeshje e mire, Barca edhe pse dominoi pjesen e pare nuk mund te themi se Bremen ishte dobet, paten shume raste per gol por nuk i realizuan...
Udinese - Panathinaikos 3:0
Jakinta shenon nje het-trik, per mua fitorja as qe ka ardhe ne dyshim, por nje 3-0 po, nuk e prisja kete, dhe mendoja se greket do tregohen me te forte, Udinese ka filluar te me bind se ka nje ekip te mire.
My silence doesn't mean I am gone!
Arsenal - Thun 2:1
Arsenal me shume veshtirsi mer nje trepikesh sonte, ishte Berkamp qe ne minuten e 90 shpeton nga nje barazim i turpshem nga ekipi anonim, modest, zviceran, Thun.
Sparta Prague - Ajax 1:1
E prisja kete rezultat, nuk mendoja se Ajax mund te fiton, por as qe Sparta te mer lehte 3 pike sonte, rezultat i realte.
Club Brugge (Bel) 1 - 2 Juventus (Ita)
Juve ishte ne detyren e duhur, me pelqeu teper, Ibrahimovic i mire po ashtu edhe Vieira dhe Zambrota, humbje ishte kartoni i kuq ne fund te lojes per francezin Vieira.
Rapid Vienna (Aus) 0 - 1 Bayern Munich (Ger)
Si kam pare sekuencat e ketij takimi, por rezultati shkurt thote se Gerrero paska shenuar ne minuten e 60 dhe austriaket ne minuten e 81 paskan huq penallti.
Benfica 1 - 0 Lille
Ishte Micoli i cili ne minuten e 90 mendoi per mua dhe me pasuroi kuleten per 300 euro, yeahhhhh go go Benfica
Villarreal 0 - 0 Manchester
Rezultat i pritur, ende skam ndjekur sekuencat nga ky takim, ne baze te statistikave qe tregohen per momentin ne TV, Rooney paska mare karton te kuq ne fund te lojes, eshte humbje kjo per Man UTD, loja sipas disa komenteve ne forumin e Manchesterit paska qene Boring.
Une i pash disa raste ne kete takim dhe mund te them qe Viena nuk e meritoi humbjen... bayerni shume i dobet ishte ne kete loje... plus huqja e penalltise... mendoj barazi kish me qen ma real ose edhe fitorja e Vienes...Postuar mė parė nga Davius
P.s Davius pse ne temen per grupin C me eshte fshi shkrimi???????![]()
INTERI eshte jete ...te tjerat jane imtėsira...
e kisha te ndare mendjen qe Sparta sot nuk fitonte, dhe kush me ka pyetur para ndeshjes, i kam thene del barazim. dhe me thene te drejten, as ceket e as hollandezet nuk kishin ndo1 rast te rrezikshem, pervec gjuajteve respektive, te cilat ishin mjaft te bukura.
megjithese me beri pershtypje serioziteti dhe dedikimi me te cilin kampionet ceke u futen ne fushe, dhe zhvilluan takimin...e them ,sepse ne kampionat, ato ndeshje qe kam pare, kane qene si pa shpirt, si pa faze pergatitore, sikur i eshte merzitur titulli .......nejse, te pakten e gezuan tifozerine, ....
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Hallall Vjosa ...se e ke kap muhabetin ....
Une kam 2 muaj qe perseris te njejtat gjera.... Merkato skandal kane bere....Hoqen Samuel 16 milion euro (mbrojtes me eksperience, titullar i kombetares argjentinase , ''the wall '' e quajne te gjithe ....para 1 viti ishte nga me te fortet mbrojtes qendre ne bote , papritur na doli i dobet ?)...... dhe shkuan e blene Ramos 27 milion euro (vertet mbahet si talent , por pa eksperience ne nje ekip te madh )..
Kushdo qe kupton pak futboll duhet ta dije qe le te kesh SUPER mbrojtesa , po nuk ndihmuan ne LOJE MBROJTESE edhe mesfushoret , apo edhe sulmusit me ngacmime tek ai qe ka topin , i rru lesht rezultatit...behesh shporte e le kokrren e namit gjithmone ....
Nejse ... Une mendoj qe Reali me rikthimin e Zidane dhe Ronaldos mund te kualifikohet per turin tjeter...megjithese do vuaje shume ....
Bayern ....
Lojtaret e Realit jane me te paguarit ne bote , por i japin klubit 100 fishin e te ardhurave nga reklamat , publiciteti etj ... Rrezik vetem nga shitja e bluzave neper Azi arrijne miliona euro...Me nje fjale rrogat e tyre , ata i paguajne vete ....
Se nuk ka bith Perez te mbaje nje thes me lojtare me rroga nga 6-7 milion euro te thata...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Werder - Barca 0 - 2 ....
Duket si fitore e lehte ...Por Barca kishte probleme sot ..Mbrojtja ishte e pasigurte ndonjeher dhe Werder mund te shenonte ...goditi edhe shtyllen 1 here...
Werder i mungonte sulmusi kryesor Klose...
Goli i pare gjuan Deko , devijohet topi dhe gol....Futet talenti argjentinas MESSI ne pjesen e dyte dhe merr penallti...e realizon Ronaldinho..
Udinese - Panathinaikos 3 - 0...
Udinese tregoi se kush eshte ...nje skuader e kompletuar e shume e forte ne gjithe repartet...E ka shpartalluar Panathinaikos ne te gjitha drejtimet....Po te futen golin , terhiqen , dhe te godasin ne kundersulm me Iaquinten ....Do kualifikohet per fazen tjeter...Iaquinta shenon 3 gola ...por mund te shenonte edhe 4 , por nje mbrojtes e hoqi topin nga vija e portes...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Krijoni Kontakt