Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 158
    i/e regjistruar Maska e The Fighter
    Anëtarësuar
    27-02-2007
    Postime
    40
    Tetoves momentalisht i mungojne shume gjera mirepo me e rendesishmja sipas mendimit tim eshte infrastruktura. Me infrastrukture mire te rregulluar besoj qe ky qytet do e mare hijen e metropoleve Europiane.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga woLfy
    Po ho be Kusi kurse ti mbushim pak me mend po ja kot o nuk maren vesht
    nuk e di pse folin kot be nuk e di xhi na mungon ktau kit te majrat e zotit i kimi ma majr xhi dun

po nuk din be kto se si shkojn punet e milicis haahahhahha

p.s Albanian^Boy line se oshte pak si e lodhet ajo , i duhet ni pushim i gjat asaj
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    Tetoves i mungon nje kishe shqiptare sikur pra 200 viteve,tash perveq raketave tjeter s te bie ne sy
    per cfar raketash e kie llafin be dajxho a??????????

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga Guissepe
    Tetoves i mungon nje kishe shqiptare sikur pra 200 viteve,tash perveq raketave tjeter s te bie ne sy.

Nuk mundesh ti te ndertojsh kishe ne Tetove ku njerezit nuk shkojn ne kishe! Kisha apo Xhamija do ndertohen ne ato vende ku ka besimtar qe do shkojn ne ato shtepi te Zotit. Nuk mundesh ti te ndertojsh Xhami ne vend 100% orthodoks, as anasjelltas. Edhe minarja nuk eshte raket, po mjerisht ty te ka trondit ndonje raket. Dhe se di pse komenton kot kur nuk ke haber me Tetoven!!

Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga selina_21
    Kultura eshte number one per njeriun.......Ok
    Kam njofur disa nga Tetova & me thene te drejten nuk kane pasur.......hiq fare pike Kultur..jam feel sorry qe kam pas fol.
    Me vjen shume keq qe per ate vend aq te bukur te jetojne disa njerez te pa-kulturume..

I hope qe nje dite do te ndryshojne & te perparojne ashtu sic kena perparu ne AlbaniaN.................People.

Ketu te ne kemi nje lende e ka emrin Sociologji (nuk e di a ke ndegjuar), dhe ne ate lende ka disa mesime >> Kultura dhe edukata <<, fatemiresht profi im eshte magjister i sociologjis dhe nje dit na i sqaroi kulturen dhe edukaten. Me tha: Nuk ka njeri as komb, as grup njerezish pa kultur, por ka njeri pa edukat.Kultura nuk eshte e njejt me edukaten. Ndokush e ka kulture te shaje, ndokush e ka kulture te bertas, por ndokush eshte i edukuar dhe ka miresjellje, por ka njeri te pa kulturuar gjithshtu. psh kulture mundesh ta llogaritish menyren e te folurit te flutures e cila cdo te 2ten fjale e ka anglisht. Fluturushche per cka e ke fjalen, se nuk kan kulture tetovaret apo edukat?

Sic keni perparu ne Albanian???? apo Albania???? se kjo e para me te dyten sjan te njejta:S! A sa perparimin e Al shihet qe nga larg.............

Roft Tetova me tetovaret (rroft thekthi:P) dhe roft kultura jone, ishAlla edhe edukohemi ne nje nivel edhe me te lart.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga Gëzime*
    Ketu te ne kemi nje lende e ka emrin Sociologji (nuk e di a ke ndegjuar), dhe ne ate lende ka disa mesime >> Kultura dhe edukata <<, fatemiresht profi im eshte magjister i sociologjis dhe nje dit na i sqaroi kulturen dhe edukaten. Me tha: Nuk ka njeri as komb, as grup njerezish pa kultur, por ka njeri pa edukat.Kultura nuk eshte e njejt me edukaten. Ndokush e ka kulture te shaje, ndokush e ka kulture te bertas, por ndokush eshte i edukuar dhe ka miresjellje, por ka njeri te pa kulturuar gjithshtu. psh kulture mundesh ta llogaritish menyren e te folurit te flutures e cila cdo te 2ten fjale e ka anglisht. Fluturushche per cka e ke fjalen, se nuk kan kulture tetovaret apo edukat?

Sic keni perparu ne Albanian???? apo Albania???? se kjo e para me te dyten sjan te njejta:S! A sa perparimin e Al shihet qe nga larg.............

Roft Tetova me tetovaret (rroft thekthi:P) dhe roft kultura jone, ishAlla edhe edukohemi ne nje nivel edhe me te lart.
    une se di pse mireni me ket , kjo ka kit pun qeter

kjo a gjeg pi tomlit shtai e fron kosin

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga KUSi
    une se di pse mireni me ket , kjo ka kit pun qeter

kjo a gjeg pi tomlit shtai e fron kosin
    De bere ne dor te njonit ene de ndryshoje masandi e dish rendin taj

P.S KUSi kjo siper teje hhhhmmmm (Shum talent ka )
    Sui generis

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar më parë nga Armend
    De bere ne dor te njonit ene de ndryshoje masandi e dish rendin taj

P.S KUSi kjo siper teje hhhhmmmm (Shum talent ka )

sorry gabimisht e fshihni.........
    Ndryshuar për herë të fundit nga selina_21 : 06-08-2007 më 22:06

Anëtarësuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Ndokush ka kulture dhe te shane, ndokush e ka kulture te bertas, por ndokush eshte i edukuar dhe ka miresjellje, por ka njeri te pa edukuar gjithshtu. psh kulture mundesh ta llogaritish menyren e te folurit te flutures e cila cdo te 2ten fjale e ka anglisht. Fluturushche per cka e ke fjalen, se nuk kan kulture tetovaret apo edukat?

Gabim shtypi :$, kam qene perxhumshem :$ (edhe pse askush se kishte hetu)

Fluturo nuk fshehim asgje lol, por vetem i zberthejm me mire punet per t'i kuptuar te tjeret.

ps. Ky Armendi shume antitalent eshte(heh). Asgje seshte e rastesishme ne bote, edhe kur ndokush hidherohet me ndoken nuk do te thot se nuk ka arsyje aty.

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Gabim shtypi :$, kam qene perxhumshem :$ (edhe pse askush se kishte hetu)

Fluturo nuk fshehim asgje lol, por vetem i zberthejm me mire punet per t'i kuptuar te tjeret.

ps. Ky Armendi shume antitalent eshte(heh). Asgje seshte e rastesishme ne bote, edhe kur ndokush hidherohet me ndoken nuk do te thot se nuk ka arsyje aty.

shum shpejt ndorve mendimin lol

awwww tani e pash qe paska qen gabim shtypi dhe ke qen pergjumesh hahahaah

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrethimi i Shkodres dhe tradhtia e Esat Pashes
    Nga Dreri në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-03-2016, 02:37
  2. Informacion per Mitropoline e Korces
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 06:11
  3. Tetova - Informacione të përgjithshme
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 01-10-2007, 15:16
  4. apollonia qytet i lashte ne territorin e Ilirise
    Nga baraliu sedat në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 09:38
  5. Lezha, kjo antike !
    Nga trinity në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 09:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •