Deri sa eshe unv i ri do i mungojne shume gjona ehh pas 100 vjetesh do jete i kompletuar. Momentalisht une i mungoj kjo o number one :P
Personalisht kam respekt per tan Pollogun![]()
Deri sa eshe unv i ri do i mungojne shume gjona ehh pas 100 vjetesh do jete i kompletuar. Momentalisht une i mungoj kjo o number one :P
Personalisht kam respekt per tan Pollogun![]()
Postuar më parë nga Armend
LOl
Arment...gjalle jam yllo gjalle.
Isha me pushime beharrore ne Alvani.
Te pershendes tyja..
Respekt
Flutura
Postuar më parë nga KUSi
A ti e ke idhnu a? Sjelluni mire me motrat tona se nuk ben ashtu, se mandej na thrasin njerez pa kulture hehe.
Sa her te kom thom mos em thir arment po Armend me D ne fundPostuar më parë nga selina_21
Me vjen mire ishalla ke kaluar mire po do degjohemi ne dy prap![]()
Sui generis
Postuar më parë nga Armend
Hi Arment......te ngre cik nervat pa dhe ta thom more Zotni Pej Tetove.
Shume flm per fjalet e mira.
Sigurisht ZoTni...Ashtu sic thu ti do bejme.
Po ho be Kusi kurse ti mbushim pak me mend po ja kot o nuk maren vesht
nuk e di pse folin kot be nuk e di xhi na mungon ktau kit te majrat e zotit i kimi ma majr xhi dun![]()
Shumë zhurmë për asgjë
Selina ne jemi yje bote mi cuna si ne ska askund ne bote
Pastaj te kishim qen ne te keqij nuk do shkoje dhe ti te dashuroheshe me nje Tetovar![]()
Te pershendes![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 04-08-2007 më 20:50
Sui generis
Tetoves i mungon nje kishe shqiptare sikur pra 200 viteve,tash perveq raketave tjeter s te bie ne sy.
Po ajo kishe don besimtar..e ketu ska per fat te keq...po te kishte pa problem do e ndertonim.Postuar më parë nga Guissepe
Postuar më parë nga Guissepe
Sikur te kishe te krishtere ne Tetov ndoshta do te kishte por fatmirsisht nuk ka a sa i perket raketave nuk e di kur ke qen per her te fundit ne Tetov???? prandaj mos fol para se te shohesh TETOVA eshte e jona dhe na e dojna
Shumë zhurmë për asgjë
Krijoni Kontakt