nuk te thash se si shkruhet po si e flisni okPostuar më parë nga KUSi
nuk te thash se si shkruhet po si e flisni okPostuar më parë nga KUSi
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
sido qofte ne te pakten kemi nje ves te mire ne kur e shkruajm e shkruajm si duhet , por ju andej edhe e flisni edhe e shkruani me gabimePostuar më parë nga strong_07
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
e di si e shkruni dhe si e flitni se kam qen nxenes ne tetov 4 vite edhe ju tregova se tetoves i mungon nje gjuhe e paster shqipe realiteti eshte i idhet po eshte realitetPostuar më parë nga KUSi
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Heey, mos debatoni për shkrimin e gjuhës letrare shqipe, se të dy jeni katarsrofë.
Nuk shkruhet kështu
.. as kështuPostuar më parë nga strong_07
Postuar më parë nga KUSi
P.S: Kërkoj ndjesë që i jap vetes të drejtën të jap mendimin tim ,pa më pyetur askush. Po sidoqoftë ky është një forum publik, vend ku debatohet.
Rrofshi!
Ndryshuar për herë të fundit nga bOndi_oo7 : 07-05-2007 më 17:08
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
hahahahah u shkriva me ty Kusi dhe bondi,hallall vllezer
skam cte them une per Tetvoen pervec kesaj thenie qe :
Tirana eshte mesuese e Prishtines,Prishtina e Tetoves,boll ta kemi kte kshuqe aty eshte dhe Tetova.
sa per gjuhe mirkpritje etj etj etj hajt se folim i thone ketij muhabeti,tamam i mungojne prandaj ka dhe mbi 20000 te huaj ne qytet,nejse.
p.s.dalloni dialektin nga gjuha zyrtare qe flitet
xhi bojni marj ini,me shkrojtet
mbecit majr![]()
Great minds have purposes, others have wishes!!
Hahah Kusi dhe ti Strong po e shihni se asnjeri se paskeni mir,vin tjer dhe ju permisojn hahah,njeri flet si nga Tetova tjetri flet si nga Kumanova oo te dy nuk po dini me fol shqip bre haha shaka njerez hajt se u njoh si folni te dy.
Strong ti mos u bon edhe aq se e mban mend nuk te mirshim vesht cka duash me then shum rend folni hahah.
Permbahuni temes ju 2,une dhe krejt forumistat.
Postuar më parë nga bOndi_oo7
si shkruhet nese ka mundesi te me shpjegosh ???
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Njerzit be dajxho i mungojn .. ene mo ma bojni quote shkrimin kursem sdi te shkrauj shqip se shaum majr di po dialektin e kina te shajshet ene pik !
a per kit sendet qera i ka te majra sall xhi duhet ne dit minimum me 1 te dalme 70 pluma ti harxhesishju pershendess ...
Tetoves i duhet ngritje e nivelit te vetedijes se qytetareve,te harojme me thashethemet te cilat jane shume aktuale ne Tetove....kete e pranojne te gjithe qytetaret ku bej pjese edhe un.....te gjithve u intereson se cka bej un e cka bejn te tjeret e askush nuk e sheh veten...e rendesishme eshte qe te gjith te fillojm te mendojm per veten e mos ia vëm veshin se cka bejn te tjeret...RESPEKT TEOVËS![]()
Krijoni Kontakt