Postuar më parë nga Gurracake
hajt na rroft Shqipnia Etnike![]()
Postuar më parë nga Gurracake
hajt na rroft Shqipnia Etnike![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Postuar më parë nga KUSi
Ne krye me kryeqytetin Univerzitar Tetova![]()
#VamosArgentina
rrofsh rrofsh thekthiPostuar më parë nga thekthi
mos e harojm ene legjenden e legjendave Porojn![]()
Postuar më parë nga KUSi
E di si ini ju"Rejfni te paret ne katand amen te ditet ne muhall"hahahahahah.
Ne shoki u vjem haket juve.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Postuar më parë nga ximi_Te
ooouuuu sa kom cesh
![]()
Postuar më parë nga ximi_Te
Kta gabim ije sham ximi, se e din qeret kush ina ne![]()
#VamosArgentina
Postuar më parë nga thekthi
Po cajo asht ma interesant se ne u dim ma mejr juve se kejt tjerve a nuk asht ashta be thekthi hajt pranoje vet ene pse e kur vjen puna me te jashtim prap catej ina,amen ndermjet ndrishon puna hahah hajt Baba ini ju gjene ki dajxhe jem Kus-ballisti dja kallxoi ktij.![]()
![]()
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
dajxha ballist najpi kacakPostuar më parë nga ximi_Te
jaja cfar kombinacioni
Postuar më parë nga strong_07
Jam plotesisht dakort me mendimin tend.
Kultura eshte number one per njeriun.......Ok
Kam njofur disa nga Tetova & me thene te drejten nuk kane pasur.......hiq fare pike Kultur..jam feel sorry qe kam pas fol.
Me vjen shume keq qe per ate vend aq te bukur te jetojne disa njerez te pa-kulturume..
I hope qe nje dite do te ndryshojne & te perparojne ashtu sic kena perparu ne AlbaniaN.................People.
Peace
Miss Pink e do tjerë,
Shum po flitni per kulturen, por me duket se as ju nuk e dini se cka doni te thoni me ate fjale. Na jepni ndonje shembull konkret se si jan njerezit qe jetojn ne Tetove ndryshe nga njerezit ne vendin ku jetoni ju ne aspektin e "kultures" dhe cka perfshine kultura per ju? Se deri tani nuk besoj se edhe veten e kuptoni me keto poste per kulturen.
Krijoni Kontakt