Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 158
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Postime
    42
    Citim Postuar më parë nga DEKARTI
    A Ka Ne Tetove Jete Akademike....
    cfar nenkupton me jet akademike

o sa i vram ki tipi
    nuk din se xhi shkrun

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Postime
    42
    o dekart i ke humb kordinatat mduket

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Ua thashe dhe ju them perseri. Tetova ka para. Shqiperia ka keni intelektualitet, Kosova e ka Trepcen. E pa para nuk behet asgje. Krejt e kote. Po i bashkojme keto do del nje koktel mjaft i forte.

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    mom thuj se cat prishtinalin dush ta bashkojsh me ne cat kullerin xhi i don sllavet...

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    Mire a bon tem tregojsh ti mua pse dalin lypsit dhe a veq ne Tetov ndodhen kjo.

Mire edhe nje budalla shtohet,po kur del ne Tetov na e bojm edhe me budalla se sa eshte sepse ne ta shohim ne ende me shum ja qesim mend.

Sa per kurva te reja qe dalin ketu ke shume te drejt.

Dhe me trego mua mos kishin qen edhe keta ausllandera qe i quajm na mendon se do te ishte me mire mos more edhe ata na kane ndihmuar dhe na ndihmojn sot e kesaj dite,edhe une gjithmon jame tallur me ausllanderat po nje dite e pash se nuk u duhete me i ofendu apo ku ta di une,kredi hmm pune atyre ore eshte pse te na interesoj neve.

Pse mendon se te ishe gjendja e mire ekonomike ketu do te ishin atje ku jane tash ne Zvicer,Gjermani apo ku ta di une,ketu do ti kishe krejt.

Ximi

Lypesat dalin ne Tetove cdo dite si kepurdha. Me vjen keq per ca nevojtare te cilet duhen ndihmuar por kur shoh ca burra e djem te shendoshe, e ca gra e vajza te shendosha qe mbase mund te bejne dicka me te dobishme ne jeten e tyre se sa te enden shetitores e te futen dhjete here rradhazi ne te njejtin restoran per te marre nga 10 denare - te them te drejten me vjen keq t'ju jap.
    Per meshire jane vetem ata te cilet s'jane te afte per pune, invalidet!

Ata maxhupet qe lypin tere diten neper qender i sheh cdo nate ne lagjet e tyre me meze e raki. Blejne birra ke dyqani i lagjes dhe dehen e bejne muzike tere naten.

Budallenjte - disa e kane nga Zoti si semundje mentale (gjynah per ata) e shume te tjere e kane nga mendja e madhe qe mendojne se kane ne krye e duke u munduar te behen dicka te vecante, dalin me budallenj se ata te Spitalit te Verdhe!

Kurvat - le te dalin se c'presim ne ketu! Po se paku t'i kapim he nenen se po na i kapin shkiet me duket!

Auslanderat - me kete term quaj nje kategori te caktuar njerezish te cilet ja qe jetojne jashte vendit tone (ne Perendim) dhe kete e shohin si nje privilegj. Jo te gjithe imigrantet mund te jene auslandere! Ca nga to jane shume te thjeshte dhe shume bujare. Me pengojne ca nga ata qe kane marre nje BMW me kredi atje dhe vjen ketu e mundohet te shese p0rdhe ne nderkohe qe si makina e tij i ke nja 20 me regjistrim te Tetoves. Kupton tani kush jane "Auslanderat"? Ata qe edhe ne gurbet edhe ketu jane AUSLANDERA!

Cdo respekt cdo perjashtimi!

Valius - lexo postimin e mesiperm e merre vesh nga jam une!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Gurracake
    Ua thashe dhe ju them perseri. Tetova ka para. Shqiperia ka keni intelektualitet, Kosova e ka Trepcen. E pa para nuk behet asgje. Krejt e kote. Po i bashkojme keto do del nje koktel mjaft i forte.
    I ka vdek nena asaj pune. Iku ajo kohe kur thonin "NE KEMI TRURIN - JU KENI LEKUN!"

He se kemi dhe ne trurin xhanem! S'na duhet truri i tjeterkujt. Kemi dhe trurin dhe lekun! Rrofte Tetova breee!
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Tetoves i mungone mentaliteti i cili eshte baze e nje shoqerie te shendoshe,sic thote: Publicisti i njohur Kosovar,Bobi "Pak metra me poshte,afer Galerise se Artit, shiten Brek",dhe e njejta ndodhe ne Tetove,ku afer fushes dhe afer Tregut,jane ngritur dy Universitete,por me nje kulture Rurale,gje e cila reflektohet edhe me kulturen e komunikimit dhe Kualitetin e studenteve qe dalin nga keto dy Universitete...prandaj,separi duhet nje larje truri e pastaj Akademije ne Tetove...
    Me shume respekt nga DEKARTI---FROM PRISTINA...
    DEKART
    Kete publicistin e njohur BOBI s'e paskam degjuar kurre per Zotin. S'qenka dhe aq i njohur aman! Mos e ke ne lagje e prandaj e njeh.

Ato dy Univerzitetet diku do ngriheshin or zotni - se mos do i ngrenim mbi pallate apo neper kafene (sic i keni ju me dhjetra univerzitete private - mbyll sallonin e dasmave e ben univerzitet - veres meqe s'ka studente futja ca tavolina e beje perseri sallon dasmash). Apo mos do i ngrenim mbi xhami e mbi kisha! O afer fushes o afer malit - se aty kishim vend or lali.

Sa per publicistin tend - thuji le te bleje breket ke dyqoni ku i blen gruja e tij se me siguri asaj i duhen t'i provoje e s'i blen dot ke pazari nen Pallatin e Rinise dhe Sporteve (ne Prishtine - mos e patshin bo edhe ate Univerzitet privat)
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    A Ka Ne Tetove Jete Akademike....
    Ma defino pak cfare do te thote Jete Akademike?
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    Valius - lexo postimin e mesiperm e merre vesh nga jam une!
    nga TETOVA

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Tetova Nuk Eshte Gje Tjeter,pos Nje Fshati Te Madh....
    Aty Ku Te Gjithe Endacaket E Varfer Kane Gjetur Veten...
    Ndersa Per T'u Bere Qytet,tetoves Do T'i Nevojiten 150 Vite...
    Shkupi Ka Shume Permasa Metropolise....
    O Shqiptare,mos E Tradhtoni Veten,me Fjale Boshe....
    Por Pranojeni Te Verteten.....
    Se Jeni Shume Pas Sllaveve Te Jugut.....
    Ju Dua Shume....
    Dekarti....
    SECES DERVO A
    KRADES SERBIJU Aahahahhaha
    ne serbiJu kosovo
    STO KOSOVO BRE LAPUSO
    kosovo kosovo dervo

hahahahahha ce ca jeni ju
    Sui generis

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrethimi i Shkodres dhe tradhtia e Esat Pashes
    Nga Dreri në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-03-2016, 02:37
  2. Informacion per Mitropoline e Korces
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 06:11
  3. Tetova - Informacione të përgjithshme
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 01-10-2007, 15:16
  4. apollonia qytet i lashte ne territorin e Ilirise
    Nga baraliu sedat në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-01-2006, 09:38
  5. Lezha, kjo antike !
    Nga trinity në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 09:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •