lum si ne xhi e kimi Tetoven![]()
lum si ne xhi e kimi Tetoven![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Kumanova asht shpall qytet i Kultures per ter vitin, mos harroni..
Shkupi eshte i pazevedesueshem .. nga te gjitha aspektet .
Pershendetje
Shkupi nji pjese cka e ka te mire( kije parasysh, foli per pjesen shqiptare), bulevardin Xhon Kenedi e ka si duhet, tjeret pjesa jane ne gjendje te mjerueshmePostuar më parë nga Periodi
![]()
Postuar më parë nga Periodi
Ncfar aspekti aman qenka Shkupi i pazevendesueshem mos morre me vjen rand me than po shkiet e kane bere te pazevendesueshem shipet kohen e fundit kane fillu me qu kry kada ka ende pune per tu be nga ana e Shqiptareve dhe mandej mund te themi se me te vertet eshte i pazevendesueshem ne te gjitha aspektet,a mos e kam gabim dicka.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Kush e shan Tetoven e paft ne bith jarebi
P.S Hic asni send si mungon kejt te mejrat e dunjas i kina![]()
#VamosArgentina
Postuar më parë nga thekthi
hahahahaha![]()
Jo vetem tetoves po te gjithe qytetet e maqedonise ku jetojne shqiptaret i mungojn gjithcka.. mos te fillojme ti numerojme te gjitha se jane shume![]()
ahahhahaha, a u hallakaten tetovaret? Hiq mos keni dert Tetova, i ke djemt ne Amerike.Tetova i ka te gjitha, te mirat dhe te keqijat.
Tetoves i mungon: Biblioteka( mbase ka dy universitete, absurde qe nuk ka asnje bibliotek), Profesoret, dmth kuadrat( kuku nu ka kuadra mjaft ne Tetove), Nje liqen. Se pare kemi plot, aman, po ja qe nuk dijme si ti perdorim.
Me nje gurre i vrave dy zogjPostuar më parë nga Gurracake
![]()
Krijoni Kontakt