Aahahhahah,flm shume,pra nuk qenka e vetmja ajo qe i ka ik truriPostuar mė parė nga Snow^White
![]()
Aahahhahah,flm shume,pra nuk qenka e vetmja ajo qe i ka ik truriPostuar mė parė nga Snow^White
![]()
Postuar mė parė nga ANTENA
Never say Never!
Shume lidhje fillojne thjesht si shok/shoqe edhe perfundojne me shume!
Sa zgjat ajo lidhje? Jo gjate nqs nuk e ke prane ate person!
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
EMMA qenke shume realiste dhe“e ke thene ate qe te tjeret e ndiejn por hezitojn ta thone.
Secili ka deshire te komunikoj dhe ne rast se lind dashuria pse edhe mos te dashurojm.
Kudo ne bote ndodhe e njeta, pse mos te ndodhe edhe te ne.
Une per vete nje here jam dashuruar shume ne nje anetare ketu por kurr nuk kam mund ta takoj sepse ka humb diku pa gjurme.
ANTENA perse mendon se do gjesh njeri normal ne chat ose ne ndonje forum po e gjete edhe mund ta dashurosh :P por mendoj se e kam hapur nje here kete teme edhe jam pergjigjur qe kam degjuar qe jane martuar nga chati por une se besoj kurre sepse nderhyjne shume gjera ne mes te kesaj dashurie sidomos edhe kur je larg atij personi nuk mund te krijosh ate besim qe ke me nje njeri kur e shikon ne sy kur te flet.
Shpresoj qe ndonje dite ta takosh,kurre nuk i dihetPostuar mė parė nga Skofiar
![]()
Postuar mė parė nga vajze_mire
vajze_mire :: Asnjiher nuk i dihet ne jete se cfare ndoth mua per vete meqe kaloj kohen me te shumte ne chate do me pelqente qe te njifja ndonji njeri vajze te mire sa per ate qe mund te qelloj te jen larg e larg njeri tjetrit kjo po te duan qe te dy eshte dicka qe rregullohet
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Kur isha ne UK para nje viti njoha nje vajz ne chat e cila me foli vet, por me duhej te ikja se po me mbaronin mimutat isha ne internet kafe, kshuqe i lash nr tim te cel dhe i thash nese do te flasim merem ne tel se tani po iki. Them te drejten asqe e mendova qe do me merte ne tel.
Ajo te nesmen me mer ne tel e lidhja jon vazhdon edhe tani qe un jam ne It dhe qe nuk e shikoj me, po flasim akoma ne telefon.
Me kete rast po e pershendes ciao lulushi im:
LINDI EDHE "ANDREA"
Postuar mė parė nga Genti^Itali
![]()
Ja qe qenka e mundur per nje dashuri te lindi nga chati!
![]()
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
PER VETEN TIME e di qe nuk do ndodhte kurre megjithate mikja ime me e mire eshte fejuar me dike qe njofi ne chat![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Mos e thauj llafin e fundit te paren.Postuar mė parė nga bija_e_detit
Mund te thuash se nuk me ka ndidh deri tani,por mos thuaj se kurr nuk do te ndodhe,se kurr nuk i dihet![]()
Krijoni Kontakt