Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 77
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Thumbs up Antenaaa!

Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    lol bunny ;Perse e kishe fjalen plzzzzz se nuk kuptova gje

ANTENA

Hmmm lexova i cike ca kishit shkrujt ene vallaj hahahaha u shkriva tu qesH!
    Bravo ty i her qe paske hap i tem te lezetshe ene ktyne te tjerve qe marin pjese!
    Kur themi ne jeten e perditshme qe si dihet asnjehere kjo thenie mund te lidhet
    fare mire dhe me dashurite qe mund te linidin ne chat!
    Un per vete nuk eshte se hy ne chat per te gjetur dashurine e jetes time
    por hy me kaluar kohen dhe nese jan premesat te njoh njerez te ri!
    Nese pas shume kohesh njihesh me dike dhe pelqeheni atehere fare mire
    duke u takuar e njohur me mire mund te lindi gjithcka!
    Nga raport i thjesht seksi e deri ke nje dashuri e cmendur!

Flm per mirkuptimin !

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO

Hmmm lexova i cike ca kishit shkrujt ene vallaj hahahaha u shkriva tu qesH!
    Bravo ty i her qe paske hap i tem te lezetshe ene ktyne te tjerve qe marin pjese!
    Kur themi ne jeten e perditshme qe si dihet asnjehere kjo thenie mund te lidhet
    fare mire dhe me dashurite qe mund te linidin ne chat!
    Un per vete nuk eshte se hy ne chat per te gjetur dashurine e jetes time
    por hy me kaluar kohen dhe nese jan premesat te njoh njerez te ri!
    Nese pas shume kohesh njihesh me dike dhe pelqeheni atehere fare mire
    duke u takuar e njohur me mire mund te lindi gjithcka!
    Nga raport i thjesht seksi e deri ke nje dashuri e cmendur!

Flm per mirkuptimin !

reneoOOO:Pikerisht me ket mendim e kam hap dhe une ket teme sepse ska asgje te keqe te dashurosh dike nepermjet chattit per mendimin tim do ishte dicka shum e bukur sepse duam apo s`duam ne chati sa vjen dhe po behet pjese e jetes tone

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    ANTENA lal ti e di shume mire qe une personalisht jam e dashuruar me dike nga chati po jo se e dashurova ate person vetem e vetem nepermjet ekranit!
    Thjesht qelloj qe u njofem ne chat po pastaj dashuria dhe respekti plus dhe mbi te gjitha sinqeriteti erdhen ne realitet avash avash!

Po te them te drejten dashurit e chatit te tipit une ne gr ai ne kine une personalist nuk mund ti besoj kurre si nuk i kam besuar!

Urime per temen ANTENA!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Snow^White
    ANTENA lal ti e di shume mire qe une personalisht jam e dashuruar me dike nga chati po jo se e dashurova ate person vetem e vetem nepermjet ekranit!
    Thjesht qelloj qe u njofem ne chat po pastaj dashuria dhe respekti plus dhe mbi te gjitha sinqeriteti erdhen ne realitet avash avash!

Po te them te drejten dashurit e chatit te tipit une ne gr ai ne kine une personalist nuk mund ti besoj kurre si nuk i kam besuar!

Urime per temen ANTENA!

Snow^White Po pikerisht se e di te uroj jete te lumtur me ate person se eshte vertet cune i mire

ANTENA

Albi

SHQIPERIA
    Anėtarėsuar
    08-09-2005
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    A e keni menduar ndonjiher qe dhe nepermjet Chatit munde te gjeni njeriun qe kerkoni do me then te Dashuroni ne Chat.Une dje degjova nji shembull dhe mu be qefi shum dhe mendoj se chati tashme eshte pjes e jetes tone pa e kuptuare. Ju Si Mendoni Do Dashuronit Ndonjihere Ne Chate ??

ANTENA
    "TE LINDI NJE DASHURI NE CHAT" Dashuri nuk besoj se mund te lindi ne chat.Ajo qe mund te krijohet mund te jet shoqeri dhe ne qofte se rrethanat jan te tilla qe lejojn kontaktin nga afer,njifjen e personit nga afer ateher mund te lindi dicka.Dashuri nuk mund te jet,vecse ndjenje kurioziteti,imagjinate,enderrime e te persosures.Pershtatje e personit me iluzionin tone.Prap dmth ngelet ajo qe thon greket OPTIKI EPIKINONIA OSE OPTIKI EPAFI, LIDHJA E VECANTE QE KRIJOHET ME SHIKIMIN, me prekjen, menyrat me te lashta (dhe me te sigurta).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eva_M : 12-09-2005 mė 08:57

Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga eva_M
    "TE LINDI NJE DASHURI NE CHAT" Dashuri nuk besoj se mund te lindi ne chat.Ajo qe mund te krijohet mund te jet shoqeri dhe ne qofte se rrethanat jan te tilla qe lejojn kontaktin nga afer,njifjen e personit nga afer ateher mund te lindi dicka.Dashuri nuk mund te jet,vecse ndjenje kurioziteti,imagjinate,enderrime e te persosures.Pershtatje e personit me iluzionin tone.Prap dmth ngelet ajo qe thon greket OPTIKI EPIKINONIA OSE OPTIKI EPAFI, LIDHJA E VECANTE QE KRIJOHET ME SHIKIMIN, me prekjen, menyrat me te lashta (dhe me te sigurta).
    E pra e nje mendimi me mua dhe me antena jeni dhe juve sepse ne chat dashuri nuk lind thjesht nese e takon vertet personin ke nje shans per te arritur te dashurohesh me ate njeri!

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Sa shembuj dhe raste ka qe njerzit nepermjet chatit jo vetem jane dashuruar por dhe jan martuar dhe jane me femije sot.Po e perseris dhe nji her chati tashme eshte ber pjese e jetes si lokalet qe shkojme pime kafe si discot qe ashkojme kercejme dhe shum shum gjera te tjera .Pra me eshte mese normale qe njeriu mund dhe te bjere ne dashuri nepermjt chatit

Albi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

antena deri tashti nja 5 her me i bo chatet bashk dhe besoj kam akoma forca per dashuri te reja qe me presin plot mall ........

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Se pari pershendetje te gjitheve.Edhe i uroj gjinin mashkullore se jan shume me te shinqert se femrat.Gjithesesi secili e shpreh mendimin e vet,por une mendoj se PO mundet neriu te bjen ne dashuri ne chate,pse mendoni ju qe ajo mundet te jete vetem shoqeri.Normale se askush nuk hyne ne chate te gjej njeriun e duhur per vete,se besoj se nuk eshte nevoja sidomos ne kohen e sodit,qe fare nuk eshte problem,por ndodh dhe te dashurohet pse jo,ne te te gjitha vendet e botes ndodh kjo,por per ne shqipetaret kjo eshte dicka e re,dhe akoma jemi pak naiv te pranojm realitetin.Te gjithe kemi shoke e shoqe ne chat,por secili e veqon nje me shume,ateher do te thote se ti ke ndjenja per ate person qe veqon,dhe po tu tha mundesia ta takosh nuk heziton fare,ateher pse mos ta pranojm se kjo ndjen mund te quhet Dashuri.

Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga EMMA 1244
    Se pari pershendetje te gjitheve.Edhe i uroj gjinin mashkullore se jan shume me te shinqert se femrat.Gjithesesi secili e shpreh mendimin e vet,por une mendoj se PO mundet neriu te bjen ne dashuri ne chate,pse mendoni ju qe ajo mundet te jete vetem shoqeri.Normale se askush nuk hyne ne chate te gjej njeriun e duhur per vete,se besoj se nuk eshte nevoja sidomos ne kohen e sodit,qe fare nuk eshte problem,por ndodh dhe te dashurohet pse jo,ne te te gjitha vendet e botes ndodh kjo,por per ne shqipetaret kjo eshte dicka e re,dhe akoma jemi pak naiv te pranojm realitetin.Te gjithe kemi shoke e shoqe ne chat,por secili e veqon nje me shume,ateher do te thote se ti ke ndjenja per ate person qe veqon,dhe po tu tha mundesia ta takosh nuk heziton fare,ateher pse mos ta pranojm se kjo ndjen mund te quhet Dashuri.

emma emma ne rradhe te pare te fala nga gr dhe nga nje shoku im !
    I cili kohet e fundit mund te them se i ka ik truri me nje goc e di vet ti qe eshte shume e mire!
    (aDa)

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Princi Charls dhe Kamila Parker martohen pas 34 vjetėsh dashuri
    Nga Tirana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 16-02-2005, 17:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •