Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 77
    gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Dashuria s'do te kishte vendin qe ka ne poezi, libra dhe jete sikur te ndrydhej brenda kufijve ku duan ta mbyllin njerezit qe perdorin fjalen KURRE. Dhe akoma me teper , me mire te mos e bejme baraz me seksin se humbet lartesine si ndjenje.

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Nqs e ke fjalen per spazma te tipit, "Mwuahz shpirtiiiiii", "Do me shkrush zemer", "kiiith yvviii" apo orgazma te perbera prej nick-esh sensacionale si 'SeXxxXy Hoochie' apo 'Cocksmoker', dhe orgji virtuale, atehere PO.

Si e lini veten aq poshte njehere sa te lageni para ekranit?

Dhe imagjinoje ne c'gjendje mjerane duhet te jete dikush ne menyre qe t'i behet chat-i pjese e jetes (aq me teper pa e kuptuar, sic thua me lart).

Po dilni mo rini klubeve, restoranteve, pubeve, diskove, ku te doni mer aman, vetem DILNI.

aj shnet!

Rebelei pa e kuptuar mire je bere pjes e chatit mirpo nuk te pelqen ta pranosh.ok Sa per pabet dhe diskot dhe lokaleve nuk eshte nevoja te na japesh mend se i dim ato gjera po kur futesh ne chat futesh chat ok dhe menjen e ke ketu dhe mos te dal asnji te thot se une skam per ta provouar kurre se nuk i dihet ksaj gjeje

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Me falni nje pyetje ju qe u shprehet mesiper: cili nga ju NUK ka frekuentuar chattin?Jam e sigurte qe te gjithe ju,dhe perderisa e keni frekuentuar do thote qe nje rreze besimi ne te tilla gjera e keni.

Nuk e di nese i besoj apo jo,nuk kam patur shume kohe te lire te behem frekuentuese e rregullt chatti.
    Blue sky, une kam nje vit qe e kam njohur forumin dhe brenda kesaj periudhe vetem 1 here jam futur ne chat. Dhe as 10 min s'kam ndejtur pasi ma shpifen spazmat kalamaneske te tipit "Mwuahhzz yllo".
    Nga e di ai qe qenkam "Yll" une? Per me teper, eshte "Ai" apo "Ajo"?

Nqs dikush ka nevoje per flirtime, fare lehte mund t'a kryeje balle-per-balle ne nje ambient real.

Tani, une s'e perjashtoj mundesine qe nje shoqeri virtuale mund te ekzistoje, por mungesa e prezences fizike e ben njeriun te udhehiqet nga ndjenja qorre. Te pakten e te paktes t'a vendose ate ne kontura reale nepermjet telefonatave e takimeve. Dhe aty pastaj mund te krijohet nje baze per zhvillim dashurie.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Me falni nje pyetje ju qe u shprehet mesiper: cili nga ju NUK ka frekuentuar chattin?Jam e sigurte qe te gjithe ju,dhe perderisa e keni frekuentuar do thote qe nje rreze besimi ne te tilla gjera e keni.

Nuk e di nese i besoj apo jo,nuk kam patur shume kohe te lire te behem frekuentuese e rregullt chatti.
    un personalisht e kam jetuar nje gje te tille dhe ne baze te asaj qe kam jetuar

arrita ne ate konkluzionin qe dhash,

ndoshta jam i gabuar , por tani ndihem ma i qete, dhe sigurisht fakti qe po shkruaj dhe ktu

do te thote qe flas hapur per ate qe ka nodh dhe skam as turp se mos ulem si karakter sepse jeta eshte bere per te mesuar nga eksperiencat qofshin pozitive qofshin negative.

ps: flas gjithnje njohja ishte ne chat ose me mire online
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ice_storm : 24-08-2005 mė 13:24
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591

Blue_sky : Edhe une te ketij mendimi jam me ty mirpo ja qe disa kerkohen ti fshihen me toleranc duke then qe une se bej kurre se une syj per ket gje e tjera e tjera dhe ne fund asnje nuk shef te flasi ne main po jan te gjithe ne pv

ANTENA

Albi

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kushedi sa here e kam thene dhe do ta thom prape .

Dashuri online ekziston deri nese nje dite ato 2 veta takohen ... otherwise eshte dashuri ehh i thencin ose me shume nje fiksim .

Dhe po njoh njerez qe sot e kesaj dite jane martuar , u njohen online
    ska asgje te keqe , comp sot eshte mjet komunikimi , biles me i konsumuar se telefoni lol ..

Ja keshtu ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    shkodrane82 :Pse thua gjera qe dhe vet si beson dot ???

ANTENA
    Une po them ate qe mendoj pamvarsisht se ti e ke te veshtire me e pranu
    se eshte mendimi im personal e jo gje tjeter...!
    Me vjen keq qe qenke fiksu kaq shume tek chati, se per mendimin tim nje
    femer qe i ka dy pare mend o nuk hy hic, ose hy e tall menderen..lol.
    Po jo te gjej dashurine e jetes ne chat...muhahaha. ( qesharake )

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    Rebelei pa e kuptuar mire je bere pjes e chatit mirpo nuk te pelqen ta pranosh.ok Sa per pabet dhe diskot dhe lokaleve nuk eshte nevoja te na japesh mend se i dim ato gjera po kur futesh ne chat futesh chat ok dhe menjen e ke ketu dhe mos te dal asnji te thot se une skam per ta provouar kurre se nuk i dihet ksaj gjeje

ANTENA
    Antena, ti si frekuentues i rregullt i chat-it, me thuaj pak ne menyre sa me te shkurter e lakonike, PSE futesh ne chat?
    Per te kaluar kohen?
    Per te flirtuar?
    Per te terhequr vemendje?
    Per te njohur dike?

Nuk mund t'i besh te gjitha keto ne nje ambient real?

Si mund ta njohesh ti nje nick ne ekran? Ku e di nese eshte femer apo mashkull njehere? Ku e di sa vjec eshte? Ku e di nese po te dergon foto te sajen dhe jo te marre nga interneti? Ku e di ti nese po te tregon te verteten?

Pastrohuni nga naiviteti njehere dhe shiheni dashurine drejt e ne fytyre e jo me bisht te syrit.

PS. Une qenkam bere pjese e chatit pa e kuptuar? Kur ka qene koha e fundit qe jam futur mer amani? Nja 6 muaj me pepara per te paren dhe te fundit here?
    Dhe jo, s'kam frike nga pranimi i gjerave, keshtu qe kurseji ironite.

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    per experienc personale ne chat futem per te kaluar kohen(kohe qe nuk mund te leviz ne vende reale) dhe per te krijuar shoqeri....
    nqs keto shoqeri shtohen dhe me pelqejne atehere kalohet ne 50% realitet, dmth ne MSN me camera....dhe aty shtjellohen gjerat me qarte....
    nqs kalohet dhe kjo faze atehere lihet takim real per Pub, kafe, lokal etj...
    P.S per ata qe thone qe s'ka dashuri ne chat: nuk mund te flitet pa provuar dhe po nuk provove ne chat si mund te gjesh nje adrese e-mail apo te lesh nje takim...chati eshte mjet komunikimi fillestar....nejse gjithkush e sheh vete situaten
    hajt shnet tani...

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Antena, ti si frekuentues i rregullt i chat-it, me thuaj pak ne menyre sa me te shkurter e lakonike, PSE futesh ne chat?
    Per te kaluar kohen?
    Per te flirtuar?
    Per te terhequr vemendje?
    Per te njohur dike?

Nuk mund t'i besh te gjitha keto ne nje ambient real?

Si mund ta njohesh ti nje nick ne ekran? Ku e di nese eshte femer apo mashkull njehere? Ku e di sa vjec eshte? Ku e di nese po te dergon foto te sajen dhe jo te marre nga interneti? Ku e di ti nese po te tregon te verteten?

Pastrohuni nga naiviteti njehere dhe shiheni dashurine drejt e ne fytyre e jo me bisht te syrit.

PS. Une qenkam bere pjese e chatit pa e kuptuar? Kur ka qene koha e fundit qe jam futur mer amani? Nja 6 muaj me pepara per te paren dhe te fundit here?
    Dhe jo, s'kam frike nga pranimi i gjerave, keshtu qe kurseji ironite.

Rebele: Une ne chate futem per te kaluar oren dhe per te mesuar dicka te re qe ndoshta ne jet reale nuk e gje ok e 2 kur thua qe nga ta di une qe seshte femer apo mashkull keto per mua jan budalluqe sepse pak a shum nji fare njohurie duhet ta kesh se si mund te njifesh me dike sepse mbas chatit vazhdon MSN i cili permban dhe camera ose yahooo dhe shum menyra te tjera ok .Nejse secili nga ne e shef sipas menyres se tij Chatin nuk dua te ngelemi ke kjo pike

ANTENA

Albi

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Princi Charls dhe Kamila Parker martohen pas 34 vjetėsh dashuri
    Nga Tirana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 16-02-2005, 17:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •