PrInCeSsErS ca te besh kshu e ka jeta ca dashurohen ne chat e ca ne fshat![]()
PrInCeSsErS ca te besh kshu e ka jeta ca dashurohen ne chat e ca ne fshat![]()
LINDI EDHE "ANDREA"
Postuar mė parė nga Genti^Itali
Opo si ne chat e si ne fshat nuk ka problem ... po deshe dashurohu edhe ne qytet ti :P ... vetem dashuri te jete!
Per sa i perket temes ...
Po mendoj qe dashuria lind edhe ne chat, por nuk zgjat!!
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
ku e gjete bash 45 vjeq,kur ki pas boll djem te ri e sidomos ne kosove heheh
Sot mora vesh qe 2 veta pasi ishin njofur ne chat para 1 viti ariten dhe u fejuan sot dhe u uroj jete te lumtur.Ja pra qe dhe mund te lindin dashurit dhe ne chate dhe te jen ndoshta dhe me te bukurat
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Amon mer si sbesoj une ne keto gjona! apapapapaapappapaapap. Vallaj..... sma mbush mendjen njeri qe une mund te du dike permes chatit! jo ore as bohet llaf!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
grifsha i love o ready vetem ps eje kundra hhhaha
ca thoni mer yau populi ka fmi tani :P mos cani kok se po ju erdhi ora brenda e keni si te tere
Partizoni
O mario kingu... rrroffssshhh vallaj se direkt e besova ate llaf prej teje... ene tashija mo u bona mendjemadhe (dmth dhe ato pak fare tru qe kam smbahen me hic ) ::P:P:P:P
Postuar mė parė nga GrifshA_
hehehe po ku ka cun me te mir se mua te tere me besojn :P ti psh me do mua sa do ate qe snje :P
hehe po mos thoj kurrrrrr se si dihet ksaj jete un thoja kur sdo ritem do ri i vogel po ja qe po ritem
Partizoni
une sthem kurre.... por them GJALLE NE BOTE JO!!!!!!!!!)))) Ka ndryshim thelbesor :P E shikon. pranej lexo avash
![]()
Grifsha ate mos e thuaj yllo sepse ti e di mire psh qe une me personin kam kaq kohe dhe jam shume mire!Postuar mė parė nga GrifshA_
Vertet e njofa ne chat yllo po aman sdo gje qe ndodhi nuk ndonje ne chat por ne realitet !Dhe une se bera me qellim qe te dashurohesha nga chati po ja qe ndodhi dhe jam shume e lumtur per kete gje!!!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Krijoni Kontakt