Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    *Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga reni00
    Mendoj se chati (bashkebisedimi on line) eshte bere nje menyre njohje shume e perhapur per te zgjeruar shoqerine ("virtuale"). pse jo edhe ate shpirterore...
    Sjell nje shembull pikerisht...jo shume vite me pare nje shoqja ime chatonte shpesh,dhe njohu nje djal qe me pas u fejua...dhe kohet e fundit jane te martuar tashme...

reni00 dhe une di shum raste dhe do shtoja qe spaska gje me te bukur kur krijon nji lidhje nepermjet chatit

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    po me sa duket...
    une pesonalisht kam njohur shume online dhe tani jemi shoqeri e ngshte...por per me teper nuk kam shkuar...

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hey un si shum kohe qe hy ne chat edhe shumica me njoin shum mir desha te shtoja se ne chat kam bere shum shoqeri te madhe te cilet shumicen e kam takuar nga afer si kur jetoja ne europ edhe tani qe jam ne usa so doja te shtoja edhe nese ekziston dashuria ne chat ajo varet nga dy persona si nga vajza si nga cuni do thoja qe secili nga ne duhet te kuptoj se chat eshte nje gje qe na lejohen te njihemi si cuna edhe vajza mesojm dicka qe sdim tjetra ka edhe debila qe kan msuar flodin edhe te prishin kenaqsin po chat per mendimin tim eshte dicka nice nese e mendon mir ket tem edhe jo te shkruash budallqe si kjo vajza lart qe tha qe hyn te talli menderen talle se mmir ben qenke e zgjuar dukesh
    so reth temes un jam 100% qe ne chat sot jan bere me fmi jetojn edhe jan te lumtur se kan gjet ate qe deshen se skan ardh ne chat te thon budalliqe kan ardh te njihen se aty ku jetojn se kan pat mundesin so gjith te mirat flasim
    Partizoni

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu
    hey un si shum kohe qe hy ne chat edhe shumica me njoin shum mir desha te shtoja se ne chat kam bere shum shoqeri te madhe te cilet shumicen e kam takuar nga afer si kur jetoja ne europ edhe tani qe jam ne usa so doja te shtoja edhe nese ekziston dashuria ne chat ajo varet nga dy persona si nga vajza si nga cuni do thoja qe secili nga ne duhet te kuptoj se chat eshte nje gje qe na lejohen te njihemi si cuna edhe vajza mesojm dicka qe sdim tjetra ka edhe debila qe kan msuar flodin edhe te prishin kenaqsin po chat per mendimin tim eshte dicka nice nese e mendon mir ket tem edhe jo te shkruash budallqe si kjo vajza lart qe tha qe hyn te talli menderen talle se mmir ben qenke e zgjuar dukesh
    so reth temes un jam 100% qe ne chat sot jan bere me fmi jetojn edhe jan te lumtur se kan gjet ate qe deshen se skan ardh ne chat te thon budalliqe kan ardh te njihen se aty ku jetojn se kan pat mundesin so gjith te mirat flasim

mario-kingu te ishin te gjith serioz vlla sdo kishte kuptim chati kshu qe dhe ajo vajza pak me lart qe permende e ka mire me te sajen dhe une i uroj ta talli dhe me shum akoma>Ndersa sa per ato qe shkruan ti jam shum dakort dhe mua me pelqejne lidhjet ne chat dhe nuk eshte as budallek as idiotizem varet si e shef cdo njeri.

ANTENA

Albi

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    sLimShady jo se te njof dhe jemi dhe shok po me pelqyen shum keto qe shkruajte lal hallall se jo te gjith i kuptojne gjerat si ne

ANTENA
    Nuk thua shyqyr?! T'i kuptonin te gjithe gjerat ashtu si ju, do perfundonim me legjione te tera masturbuesish para ekraneve.

Shoh qe nje shkrim timin e paskan fshire. Nuk ankohem, jo. Ne fakt te tilla akte te kryera ne emer te etikes i marr si eksperimente sociale te nje lloji. Flm atyre qe me dhane reputacion ne kete teme, sidoqofte.

Komenti im i fundit per temen: Krijoni nje baze reale per dashurine. Nje nick apo disa fjale, sado sensacionale e 'romantike' te jene, nuk mund te merren kallup. Nqs i ke mundesite dhe deshiren, takoje ate me te cilen bisedon ne chat.

Shnet!

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Nuk thua shyqyr?! T'i kuptonin te gjithe gjerat ashtu si ju, do perfundonim me legjione te tera masturbuesish para ekraneve.

Shoh qe nje shkrim timin e paskan fshire. Nuk ankohem, jo. Ne fakt te tilla akte te kryera ne emer te etikes i marr si eksperimente sociale te nje lloji. Flm atyre qe me dhane reputacion ne kete teme, sidoqofte.

Komenti im i fundit per temen: Krijoni nje baze reale per dashurine. Nje nick apo disa fjale, sado sensacionale e 'romantike' te jene, nuk mund te merren kallup. Nqs i ke mundesite dhe deshiren, takoje ate me te cilen bisedon ne chat.

Shnet!

Rebele:::Asnji prej nesh nuk futet ne chat me mendimin qe mud te gjej ate qe do po thjesht per te kaluar disa ore te kendshme .Ne rast se ndoth se njifesh me nji persone apo (m/f) qofte dhe e vazhdon njofjen dhe ne jete reale kjo nuk ka ndonji gje te keqe sic u shprehen dia pak me lart dhe nuk eshte as ofendim as idiotizem po dicka normale.Ka shum te tjere qe e shofin chatin me perbuzje dhe nga ana tjeter nuk len njerez pa ngacmuar neper pv dhe kur vjen puna ne tema te tila si keto direkt japin mendimet e tyre duke then qe une JO sdo e beja kurre nji gje te tille ,Harrojne qe jan ata qe hyjne per kesoj gjera te tilla.Gjithsesi une jam per pro kesaj teme pa asnji problemi

ANTENA

Albi

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    nje mikja ime e mire u dashurua me nje cun nga chati ose me mire te them u njofen ne chat. pastaj u takuan ne realitet dhe sote pas shume vitesh ata jane bashke te dashuruar dhe fejuar.....
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga bija_e_detit
    nje mikja ime e mire u dashurua me nje cun nga chati ose me mire te them u njofen ne chat. pastaj u takuan ne realitet dhe sote pas shume vitesh ata jane bashke te dashuruar dhe fejuar.....

bija_e_detit :: Si ky rast dhe une di shum dhe mendoj se eshte gjeja me e bukur qe nund te provoj njerzit ne chat

ANTENA

Albi

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    tani po lexoj e po lexoj dhe mesa shiqoj meshkujt jane me te sinqerte. Femrat e pirdorin qatin per te heq brengat ditore...lol

Muve qe tu thon te drejten, kam ca dite qe s'me hiqet nga truni, "my last love", Monique. Vetem ne forum jena njoft dhe e kena pilqy njani-tjatrin. Kur te shkojm ne qat, kena me pi kafet e vogla.

I hahaha, kur te telim kapucinon.

pastaj reputacion me te kuqe...lol

Monique, ku je zemra??? te kiss muah muah muah.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Ju lutem permbahuni temes- dhe jo chit-chat-e!Flm.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Princi Charls dhe Kamila Parker martohen pas 34 vjetėsh dashuri
    Nga Tirana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 16-02-2005, 17:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •