Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Rebele per ty qe paske pyet pse futesh ne chat

Ne chat thjesht futem kaloj kohen sikurse te njejten gje qe bej dhe ne forum sic e tha antena mesoj gjera ndoshta qe si kam dit noj her.Pastaj nga chati kom taku disa shok tani qe isha per pushime ne durres .Mua nuk me bind ajo qe thuani ju se shumica futen per te njoft femra nqs e njef ka rastesia e njef sic ka shum raste qe jan njoft permes telefoni qe eshte gje dhe me e keqe se aty pervec zeri as nuk e shef .

Une kam pare disa raste dhe i di shume mire qe nga chati sot jan te martuar dhe jetojn shum te lumtur ,di dhe raste qe jan te zhgenjyer e njejta gje si ne jeten reale dikush ka fat dikush zhgenjehet
    M&M

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    Rebele per ty qe paske pyet pse futesh ne chat

Ne chat thjesht futem kaloj kohen sikurse te njejten gje qe bej dhe ne forum sic e tha antena mesoj gjera ndoshta qe si kam dit noj her.Pastaj nga chati kom taku disa shok tani qe isha per pushime ne durres .Mua nuk me bind ajo qe thuani ju se shumica futen per te njoft femra nqs e njef ka rastesia e njef sic ka shum raste qe jan njoft permes telefoni qe eshte gje dhe me e keqe se aty pervec zeri as nuk e shef .

Une kam pare disa raste dhe i di shume mire qe nga chati sot jan te martuar dhe jetojn shum te lumtur ,di dhe raste qe jan te zhgenjyer e njejta gje si ne jeten reale dikush ka fat dikush zhgenjehet

sLimShady jo se te njof dhe jemi dhe shok po me pelqyen shum keto qe shkruajte lal hallall se jo te gjith i kuptojne gjerat si ne

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Lexoj mendimet tuaja dhe cuditem sinqerisht! Perse chati nuk te lejoka te krijosh edhe nje lidhje? kjo pyetje lind vetvetiu apo jo. Vertet ne shumicen e rasteve ai eshte zhgenjyes pranohet por jo definitivisht i tille. mbase forumi eshte pak me serioz do te thoja une pasi nje njeriu ketu mund tja njohesh boten ende me mire nga postimet e tij dhe pastaj te ndermarresh hapat e duhur plot zgjuarsi.
    Gjithsesi kurre mos thuaj kurre.

Dito.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Une ANTENA dua ta them tere keto qe u thane vetem me nje thenje popullore: RASTESIA ESHTE MBRET I BOTE dhe gjithe cka u tha mund te ndodhe pse jo...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Lexoj mendimet tuaja dhe cuditem sinqerisht! Perse chati nuk te lejoka te krijosh edhe nje lidhje? kjo pyetje lind vetvetiu apo jo. Vertet ne shumicen e rasteve ai eshte zhgenjyes pranohet por jo definitivisht i tille. mbase forumi eshte pak me serioz do te thoja une pasi nje njeriu ketu mund tja njohesh boten ende me mire nga postimet e tij dhe pastaj te ndermarresh hapat e duhur plot zgjuarsi.
    Gjithsesi kurre mos thuaj kurre.

Dito.

Odeon_Relax po pra pothuajse te gjith te ketij mendimi jemi po ja qe disa sbihen dakort sepse e shofin Chatin me sy tjeter po nesjse cdo njeri ka mendimin e tij

ANTENA

Albi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    i bashkangjitem postimeve te rebeles

p.s. spazma kalamaneske hahahahah sa kam qesh kur e kam lexu ket

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Se di se kam provuar ndonjihere ket dashurine e chatit ....;P

Por kam ndegju qe ka rob qe jan martu duke u njoft ne chat ..kuptohet dhe kur jan taku personalisht se se kan ber emartesen neper chatit ..lol

Po per mendimin tim ndodh por jo aq shpesh ..megjithate si dihet me rritjen e rolit te internetit sot mund te rritet ne numri i martesave onlajn ...

Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn
    Se di se kam provuar ndonjihere ket dashurine e chatit ....;P

Por kam ndegju qe ka rob qe jan martu duke u njoft ne chat ..kuptohet dhe kur jan taku personalisht se se kan ber emartesen neper chatit ..lol

Po per mendimin tim ndodh por jo aq shpesh ..megjithate si dihet me rritjen e rolit te internetit sot mund te rritet ne numri i martesave onlajn ...

Per mendimin tim dashurit e lindura ne chate jan shum romantike

ANTENA

Albi

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Shkodrane---
    " se per mendimin tim nje
    femer qe i ka dy pare mend o nuk hy hic, ose hy e tall menderen..lol.
    Po jo te gjej dashurine e jetes ne chat...muhahaha. ( qesharake)"

Ma ke ofenduar te dashuren
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Studenti-Te : 25-08-2005 mė 07:56

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Mendoj se chati (bashkebisedimi on line) eshte bere nje menyre njohje shume e perhapur per te zgjeruar shoqerine ("virtuale"). pse jo edhe ate shpirterore...
    Sjell nje shembull pikerisht...jo shume vite me pare nje shoqja ime chatonte shpesh,dhe njohu nje djal qe me pas u fejua...dhe kohet e fundit jane te martuar tashme...

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Princi Charls dhe Kamila Parker martohen pas 34 vjetėsh dashuri
    Nga Tirana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 16-02-2005, 17:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •