O Shoke , o shoqeni ...
50 - 200 dallar per mbushje ? cleaning kushton me shume se aq sa cthoni ju ?
E thashe ate shifer , duke e bazuar ne eksperiencen personale .. mbushje dhe me veshje siper ( kelluf ) lol ..
Keni shkuar te dentisti lately ??
O Shoke , o shoqeni ...
50 - 200 dallar per mbushje ? cleaning kushton me shume se aq sa cthoni ju ?
E thashe ate shifer , duke e bazuar ne eksperiencen personale .. mbushje dhe me veshje siper ( kelluf ) lol ..
Keni shkuar te dentisti lately ??
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Dentisti eshte shume i shtrenjte ne Usa. Me blue cross blue shield ju them
une qe e di me 100% paguan nja 150$ extra per dhemb pasi 60% i mbulon insurance.
S'po flasim per zbardhim se ate sta mbulo se eshte estetike dhe ajo te shkon
te 800$. Une se di per shtetet qe jetoni ju po ketu ne Nj eshte skandal per cmimet pasi une kam punuar vete ne doctor's office dhe i di pak a shume se
deri ku mund te shkojne cmimet.
Postuar mė parė nga PINK
![]()
Just couldn't resist asaj fjales dallar.
![]()
If I Only Could....
Mos qesh mi goc me dallare-t ... eshte per te qare ate thuaj .. lol
Burri im eshte Dental Technician. Dhe e di qe eshte fakt qe dentistat jane millionera. Ore te gjithe ata. Burri im punon me nja dy dentista qe ata ikin per vacation cdo dy-tre jave ikin nga nje jave neper "vacation houses" ose yatch qe ato kane. Hajde jete hajde.
Rrofshi per pergjigjet. Jeni ylla fare. Per vete e zgjidha problemin e dentistit se tani kam marre benefitet nga puna dhe m'i mbulojne 70%.Postuar mė parė nga ELAA
Thjesht ishte shume shtrenjte qe te shtoja dhe burrin ne plan, keshtuqe po mendoja te perdorja kartat e discountit. Kam pare shume reklama per keto, por njera duket goxha interesante. Ata mbulojne edhe sherbimet estetike dhe discounti shkon deri ne 80%, varet nga cfare pune kryhet. Karta perfshin discounte edhe per prescription dhe chiropractic.
Me thane qe karta mund te perdoret tek dentisti edhe kur ke insurance, por kur e ke kaluar limitin qe te mbulon insuranca.
Nejse, them ta marr njehere e ta provoj per familjen (mbulojne te gjithe njerezit qe banojne ne te njejten shtepi) dhe eshte shume lire. Kur ta provoj do t'ju them, nese i ben pune ndonjerit.
Elaa
Shum drejte e ke....kush do te beje para ne fushen e mjekesise, Stomatologjia eshte 1 nga me te mirat. Siguracionet zakonisht paguajne sepse nuk te duhet pre-approval nga siguracioni pacientit ngaqe ti si mjek NUK E DI se c'do gjesh kur te hapesh dhembin dhe sa i komplikuar do jete procesi. Kurse per MEDICAL claims, paraqet diagnozen dhe cfare do besh me pacientin insurances se tij. Po e aprovoi, mire. Po s'e aprovoi, s'ben dot asgje. E me e keqja eshte se mund te besh 1 procedure mjekesore dhe s'te aprovohet hic nga siguracioni (te rrofte koha e mundi)....gjera qe nuk i ka Stomatologjia.Postuar mė parė nga susglob
Une per vete s'kam as siguracion mjekesor e as per dhembet. Po dhembeve ja kam gjet dermanin. Sa te me semuret ndonjeri, do e lidh me filispango dhe anen tjeter te filispangos do e lidh pas 1 peme...dhe terhiq derisa te shoh rezultat.![]()
If I Only Could....
E mire Brady , se per ta shkul nuk kushton dhe aq shume, mos e torturo veten . lol
Shami Tuqe, ..lolPostuar mė parė nga BRADYKININ
Here tjeter mos e turturo veten, call Pinku dhe hop te ndih ajo per te lidhur filispanjen tek Sekuoja![]()
S'ke nevoje me per dentist...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 24-08-2005 mė 13:48 Arsyeja: kisha ngatrru kontinent, thanks Shamituqe..lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Shkolla e mesme kishte nje dentiste ne dispozicion me zyren ne shkolle (kohe Enveri hesapi). Mbaj mend kur nai mbushte dhembet me ato metalet tip plumēeje qe i kishin heq nga sahatet e dritave. Kur me thoshte hape gojen si me me thene "te hapsha varrin" kishte dhe ate makinerine tip sonde sikur germonte per nafte jo sikur kruante dhembet, na i beri gojen plot me hekura. Kur dilje nga zyra e Dentistes sikur ishe Dhembehekuri (Ju qe s'e keni pare teatrin me Balozin dhe Dhembhekurin s'e kuptoni ndjenjen). Prandaj kur shifni ndonje Shqiptar te hapi ndonje kavanoz, shishe bire apo konserve me dhembe mos tu vije cudi. Pale gjoja kishin dhe ndonje gjilpere per te ta mpire. Dhe me shurre ta kishin mbushur ate hale gjilpere do na bente me teper efekt.
Kur erdha ketu nga 32 dhembe ne goje 30 donin nderhyrje urgjente, kur kruante ajo mavria c'nuk gjente neper ato dhembe, isha bere si thesari i Xhon Silverit. Dilte ndonje cop baker, ndonje cop kallaj, tek tuk ndonje teneqe e ndryshkur. I mblodhi, i vuri ne nje kornize dhe i ka varur ne mur si trofe.
Opo sa te doje le te beje, nuk ka cmim shendeti .... keshtu te pakten kur kafshojme ndonje cope mish e ndjeme se c'po hame...
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Krijoni Kontakt