Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 95
    E kam degjuar mire, se pagova $ 2000 per nje root canal per vellain kur e cova tek dentisti, dhe kur me erdhi billa e mora vesh.
    LAS VEGAS 05'

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    beni si mua ore mer nje pinc edhe hiqi vet sa te japesh leket tek doktori aman :P falas vetem nje pinc prish jo me shum po pesove gje te roj partia pasjat j ike tek doktori
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Edhe burri im qe eshte Teknik dhembesh ja ben shqiptareve me ulje jo pa leke fare. Sepse edhe me shqiptaret shpresojme te bejme business. P.sh. nje shqiptareje ja beri ato protezat nga 1000$qe do i thoshte dentisti ja beri me 500$. Keshtu qe gjysem cmimi pothuajse. Por ai e shikon keshtu a me intereson mua ti bej me kaq??? Dhe ne qofte se pergjigja eshte po atehere do i bej. Por per nje Amerikan ja beri 800$. Keshtu qe fitimi i doli atij por shqiptarit gjithmone me pak. Sepse sic thane dhe me larte me ate business mbahet familja. Pastaj te njohurve ja ka bere dhe me 100$ kot sa per materialet. Te njohur qe jane shume te njohur. Keshtu qe une jam dakort per shqiptaret me discount dhe jo pa leke fare. I doesn't make sense for free. You loose this way by paying the material.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga Taulant _NYC
    Te jemi ekzakt ne NYC eshte $ 12,417.99 per dhemb ................. une kur dua te mbush ndonje dhemb nxjerr gruan ke semafori .
    Te cili semafor Land? Na i thuaj njecik kryqezimin e rrugeve, mos humbasim kohe duke kerkuar.....
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

susglob, I don't mean everybody it's for free but you know people that i know it's gonna be free, and yeah some other albanians will get discounts.
    LAS VEGAS 05'

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Mbaroj un sivjet do na beni noj vend ju nga Usa.. ?
    Kam degjuar qe ne Usa e shum vende te tjera dentisti kushton shtrenjtepo mos harroni qe edhe niveli jeteses esht me i larte.Ne Shqiperi jan lire po sic ethate ne shumicen e rasteve nuk behet pune cilsore(ka humbur humanizmi)dhe niveli jeteses esht akoma pertoke..Mendoni nje mjek merr akoma 300$ ne muaj .Sa per kushtet jane permirsuar, te pakten ku me ka qelluar te punoj mua.Emigrantet qe vinin nga İtali thoshin se klinika ne shqiperi s2kishte asnje ndryshim nga ajo ku paguanin 1000 euro per nje dhemb ne İtali..Per dallimin mes dentistve mos pyesni..Mendoni qe shume dentist mbarojne pa pas mbushur e hequr nje dhemb..me te pare behen dentiste..e shume te tjere, per Shqiperine flas gjithmon, jan kthyer ne rob te lekut..Sa keq!,
    Ah se mu kujtua puna e metalit..nuk esht aspak estetik po ka disa raste, perfshi ktu dhe gjendjen ekonomike te pacientit ku mund te perdoret.Une kam pare ktu mbushje te punuara aq bukur me metal sa..dhe te bera ne zemer te Gjermanise..
    Hmm u zgjata ca..nese keni ndonje pyetje konkrete,qofte edhe per kuriozitet mund t'ju ndihmoj..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Marsi , hajde bejme nje kontrate biznesi bashke , une te garantoj ardhjen ne Amerike , me dokumenta te regullta , dhe kliniken me gjithe aparaturat moderne dhe ndonje kerkese tjeter qe mund te kesh ti .
    Ti vetem grrrrrrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrrr do besh lol , dhe fitimet i ndajme 50% - 50% . =)

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Mos e prano marsi se ta ka me hile.
    If I Only Could....

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga Taulant _NYC
    Marsi , hajde bejme nje kontrate biznesi bashke , une te garantoj ardhjen ne Amerike , me dokumenta te regullta , dhe kliniken me gjithe aparaturat moderne dhe ndonje kerkese tjeter qe mund te kesh ti .
    Ti vetem grrrrrrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrrr do besh lol , dhe fitimet i ndajme 50% - 50% . =)

Dakort jam un..Po me duhet ti bej edhe ca vjet andej siper ktyre 5 te mijave per ekuivalentim diplome mesa di.Kshuqe ka pune puna..
    Ato te shtepise me duan afer ne fakt..po mua s'ma ka shume qejfi te rri ne vend numro,se vertet kam sakrifikuar shume per te ardhmen..qe nga kolegji..Bashk me kte vit qe po nis behen 9 vjet ..
    Te afrohet fundi e do vendos tamam,,,
    Ti e ke me shaka,po nje e tille oferte s'me duket e keqe..te mendosh qe si fillim ne Shqiperi atje ku kam ndermend te punoj do paguhem me 30-35% plus qe atje jan shum me te larta tarifat dhe ke te besh me njerez qe duan thjesht pune cilsore s'kane problem parate..: )
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga marsela

Dakort jam un Ato te shtepise me duan afer ne fakt)

po pritkam une per dhembet e pjekurise te mi heqe marsela

doruntine, nuk do martohesh ketej , mund te kthehesh prape nga ke ardhur..dyshe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 16-09-2005 mė 15:09
    TBD

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Transiti nė Shqipėri u kushton 150 euro kosovarėve
    Nga strange nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 03:18
  2. A ndikon keq pastrimi i dhembeve te dentisti.?
    Nga astriku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-03-2009, 03:11
  3. Ne treg Apple iPhone qe kushton £1.8miljon!!
    Nga con_uk nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-01-2009, 20:15
  4. Sa kushton njė kilometėr rrugė nė Shqipėri?!
    Nga Iliriani nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 02:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •