E ka fjalen per Morgan Freeman!Postuar më parë nga bayern
"Demolition man" dhe nje tjeter, po s'e mbaj mend.
E ka fjalen per Morgan Freeman!Postuar më parë nga bayern
"Demolition man" dhe nje tjeter, po s'e mbaj mend.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Requiem for a Dream (2000)
E paraqet shume mire dramen e te droguarve.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Oh, po ky film duhet futur ne lendet mesimore, une per vete nuk e kam marre veten nja nje jave rresht pasi e kam pare. Si i thone : "des choses crues"...Postuar më parë nga SuiGeneris
Aktore te mrekullueshem, nje Darren Aronofski (realizator) i shkelqyer, vetem me nje bemol ketu : e kam pare ne version frangishte Kanadaje, ma shpifi dublimi... nuk dinin gja tjeter veçse : nom d'un chien !
Kaq.
Pashe dje filmin komik DUPLEX (2003) me Ben Stiller dhe Drew Berrymore .
Pershtypjet .......... hihiihiiih![]()
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 19-09-2005 më 09:04
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Yeah, he's the one. Kshu mund te duket simpatik po s'ka pike personaliteti dhe pike talenti kur luan ne filma. Only good acting is in Good Will Hunting.Postuar më parë nga bayern
Kurse per Morgan Freeman, ai me pelqen se eshte i qete kur flet dhe zakonisht luan role te pjekura. Filmat ne te cilat e kam pare:
1) Shawshank's Redemption
2) Million Dollar Baby
3) Driving Miss Daisy
4) Robin Hood
5) Nurse Betty
If I Only Could....
New York, New York 1977,Film i Martin Scorsese, me Liza Minelli dhe Robert De Niro (qe i bieie saksofonit ne fillm).. grrrrreat jazz music, costumes, and play of De niro, let Minelli stick to Broadway shows lol Minelli ka ze te jashtezakonshem..
Filmi eshte funny, realist.. I loved the way that the obnoxius de niro i propozoi per martese Francines.. ne mes te nates![]()
Kenga qe u be e famshme pas versionit te kenduar nga Frank Sinatra, u krijua kastile per kete film nga kompositori John Kander me lirika te Fred Ebb
kam pare dhe "insommnia" po pervec fotove dhe skenave fantstikete natyres se Alaskes, s'me beri shume pershtypje
Ndryshuar për herë të fundit nga Larsus : 19-09-2005 më 11:40
TBD
Pashe filmin Cold Mountain me Jude Law .
Film i bukur , interesant .![]()
"Sin City" film prefekt me ka shkrir...... per mendimin tim shum fil i mir ne qofte
se do ta vlersojsha prej 1-10 do tja jepja max 10...
Ndryshuar për herë të fundit nga burim980 : 20-09-2005 më 09:39
Shume prekes dhe e jepte me shume vertetesi dhimbjen dhe problematiken e kohes.Postuar më parë nga PINK
(sa per ato hot scenes, kot te komentoj)
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
LoL Desha dhe une ta komentoja , por e lashePostuar më parë nga Manulaki
![]()
Manule javes tjater , te dielen fillon Curb Your Enthusiasem - me Larry David , shikoje se eshte shume komik , te garantoj qe do e pelqesh shume![]()
Krijoni Kontakt