Po shiko c'aktore jane... ka ndonje gje qe te mos u pelqesh qe te treve.??? Apo Mel Gibson, qe eshte i mrekullueshem (as me Juden nuk krahasohetPostuar më parë nga PINK
)
Po shiko c'aktore jane... ka ndonje gje qe te mos u pelqesh qe te treve.??? Apo Mel Gibson, qe eshte i mrekullueshem (as me Juden nuk krahasohetPostuar më parë nga PINK
)
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Ne fakt te 3 jane te persosur si nga look-u dhe nga aktrimi
Plz mos ma krahaso Juden lol , me pelqejne te 2!!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kam pare CSI Miami. Me pelqen shume dhe e ndjek gati gjithmone.
Mulan 2....
Lonce, kush serial te ka pelqy me shume? Mua me pelqen ai ne te cilin 1 vajze te re e godet roja i burgut me derrase pas koke dhe e le ne hotel...e larvat e mbajne gjalle sepse ushqehen me bakteriet. Zot kur i bien krimbat nga abazhuri atij kingut (komshiut poshte) drejt e ne krevat lluksoz. God, c'tmerr!![]()
If I Only Could....
2001: Space Oddisey
Nuk e kuptova kete film, po mbase edhe sepse gjate nje pjese te tij me dremiti gjumi.... kshu qe nuk e rekomandoj.
Tani po heq dore nga perpjekja per te kuptuar artin e Kubrik-ut, le te thote c'te doje ndonje si puna Kuqes... not for me
Te vetmin film te Kubrik-ut qe kam pelqyer ka qene Eyes Wide Shot dhe me pelqeu si film dhe si koncept...pastaj fakti qe Kidman ishte aq e re ne ate film ishte bonus![]()
6 vjet më parë ka dalë filmi, jo 16. Aman edhe ti !Postuar më parë nga diikush
Sa për filmin më të mirë të Kubrikut, s'jam dakort me ty.
Ehuuuuuuu sa larg je.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
at cmim e merr clockwork orange i'm afraid.
Faster pussycat! Kill! kiLL! pash un. film hata.
ndonese keto lloj replikash nuk para i perkasin temes, une po e postoj pas Kores mendimin tim per Kubrik, dhe filmat e tij......
...ndoshta eshte lloji i filmit, qe nuk i terheq te gjithe njerzit, por ai ka edhe te tjera realizime, qe permbajne tematika te ndryshme dhe zhanre te ndryshme....
....eshte shume e veshtire dhe e lodhshme te rrish te diskutosh per punen e dikujt qe pothuaj gjate gjithe jetes eshte sulmuar pothuaj nga e gjithe kritika....
nejse, filmi i lartpermendur eshte shume i arritur....por une do doja te permendja edhe The Shining me nje te preferuar(J.N.)....qe meqe ra fjala, po e ve ta shikoj, se me hipet oreksin....
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Historikisht, moderatorët e "kinematografisë" kanë qenë më simpatikët.Postuar më parë nga mad
![]()
* * *
Jam duke parë CNN tani, mu ça zemra...
Një ushtar duke mbajtur për dore ( siç mbahet girlfriend-ja) ) një grua të sëmurë. Sa prekëse!
Gjynah ata njerëz . Ndihmoji o Zot i madh !
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt