"Rita" developing story on CNN
"Rita" developing story on CNN
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Pash "The Island" me Ewan McGregor dhe Scarlet Johansson. Jo aq i keq, po nuk ishte edhe kush e di se cka. 3.5out of 5.
Pash edhe dokumentarin "Cracking the Da Vinci code". huh. Nuk me pelqeu fare.
Teper moronik me dukeshte. Mendimi im.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sapo pashe "Pyllin e Lirise"...thjesht per shmallje
Kurse
"Koncert ne vitin 1933" ishte fenomenal. Personazhi im i preferuar: Zoti Fotaq ("Vetem ne Paris blihen lulet, ketu i hane gomeret" lol)
When in Doubt, Act Stupid!
Jam duke shikuar "Transporter II" film shum i smuet :P , deri tani u knaqa duke e shikuar prandaj po ju le dhe po vazhdoj se ate nuk mund ta le dot... looool
--==Emi==--
"Baby geniuses 2"
"Presumet innocent"
"Woman's scent" (sa here ta shoh aq me shume me pelqen, ngjarje e paperseritshme, Al Pacino i pa arritshem!)
- I'm in the dark here!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Pashe filmin I , Robot - me Will Smith .
Pershtypjet , mire hajt me shty oren .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
... me ne fund pashe filmin e shume perfolur (nga miqte tim) 9 1/2 Weeks.
Kim dukej kryeveper, femer me sexy se ne ate film nuk kisha pare ndonjehere (Zholi-a i vje ne ane Besinxherit te atehershem).
filmi me pelqeu, u kenaqa duke e pare dhe per here te dyte.
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Alexander Nevsky (1938)
director: Sergei Eisenstein
http://www.carleton.edu/curricular/M...verson/bio.htm
Ndryshuar për herë të fundit nga Michigan2005 : 26-09-2005 më 10:04
Postuar më parë nga Manulaki
............dito![]()
Pashe dje "Snatch" te Guy Ritchie. Shume violentpor nje dark humour i pa-aritshem.
Ne hapat e "Pulp Fiction" por prapeseprat me nje origjinalitet shume te goditur.
Vetem qe nuk mund te shikohet pa subtitles, theksi british/irish/cigan eshte pothuajse i pakuptueshem.
When in Doubt, Act Stupid!
Krijoni Kontakt