Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    SiLeNt_PlAyEr Maska e Lefter
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    kendej pari...
    Postime
    87
    Per mendimin tim zanati me i mire eshte politikan aka plaqkites......
    because i love u!!!!
    and maybe i need u!!
    but of course i miss u
    and i don't even know you!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    46
    e di pse thoni qe zanati me i mire eshte divani,te mos besh asgje e te tjera?se nuk e keni provuar sesi eshte.une kam patur rastin te jetoj pa punuar dhe pa probleme parash per 4 vjet,u cmenda.e kaloja kohen ne palester,tek estetistja dhe tek parrukjerja,vetem me lloqe,te gjithe ishin te impenjuar kush ne pune kush me femije vetem une ,hic ditet me zor shtyheshin,shoping vazhdimisht blija fustane e te tjera qe as nuk i provoja kur kthehesha ne shtepi,pastaj ia dhuroja motrave,fillova te vuaja nga ankthi si do ta kaloja kohen derisa te vinte darka,me dukej vetja pensioniste .udhetoja sa here burri im lirohej nga puna derisa fillova te vuaja nga depresioni,s'me mungonte asgje,e megjithate nuk isha aspak e lumtur,perkundrazi derisa vendosem qe te nderronim stil jetese.burri hoqi dore nga puna e vet,tani fiton shume me pak se perparapo kur kthehet ne shtepi mbyll celularin dhe eshte per familjen,per here te pare filluam te bejme gjerat bashke gjate javes,gjeta nje pune part time edhe une dhe tani e ndiej veten shume me mirenuk do kthehesha kurre ne jeten time te meparshme edhe pse tani bej njecike me shume ekonomi po s'me rendon fare dhe kuptoj ate thenien qe parate nuk bejne lumturine,ne kuptimin qe nuk mjaftojne vetem parate,jo qe te ngordhesh per buke.puna me e mire eshte kur punon per dike dhe mbyll deren ne orar dhe rroga te ecen,mjere kush ka punen e vet qe duhet te mendoje per te 24 ore ne 24,pa stakuar kurre,ti rroje leku,po rahati i ketij shpirti ,ku eshte?

Artist ... a ka me bukur se sa fantazia, shpirti i lire? Per mua jo.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i pavdekshem Maska e mystery-guy
    Anėtarėsuar
    16-08-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    63
    Me i bukuri dhe me i pastri eshte Falja...!
    Lux Aeterna....!

carpe diem... Maska e angellove
    Anėtarėsuar
    28-02-2006
    Vendndodhja
    aty ku asgje s'me prek
    Postime
    6
    Po te duash te besh qejf dhjete minuta behu tape, po te duash te besh qejf 40 dite martohu, po te duash te besh qejf gjithe jeten behu prift...
    Beh..keshtu thone...
    Nejse zanati me i bukur per mua seksologe...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Postime
    9
    Cdo zanat eshte i mire nese me te vertete e don,por edhe te sjell perfitime materjale sepse pa mjete materjale njeriu nuk mund te jetoj,ta mbaj familjen etj.
    Pra cdo zanat eshte i mire,perveq zanatit me te vjeter ne botrostitucionit,vjedhjes,rrenes,vrasjes etj.

Zanatin me te lashte e kam degjuar, por me te mirin nuk e kam zbuluar akoma.

Do tjua them sapo ta marr vesh.

Dicka qe te kenaq, qe je i/e afte ta besh persosur, dhe qe te sjell shume para. Por sic ju thashe, akoma nuk e kam zbuluar.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    1. politikani -zanat i ndershem
    2. hajduti -zanat akoma me i ndershem
    3. vrasesi me page -zanat 100% i paster
    4. prostituta -zanat stinor
    5. gigolo -zanat stinor
    .........
    .........
    .........
    .........
    999. guzhinieri -pike me teper ka ai qe di te beje fasulet
    1000. mesuesi -zanati me i poshter

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    Zanati me i mir qe mund te fitosh eshte te mbarosh shkollen..per ate qe ke qef ti si pershembull un po e mbaroj per LEGAL STUDIES dhe ne anen e shkolles kur je jasht shtetit te jepen mundesite qe te gjesh zanatin me te mire
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

Far away! Maska e Eraaa
    Anėtarėsuar
    02-02-2003
    Postime
    161
    Zanati me i mire per mua eshte Ekonomiku
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 28-03-2006 mė 02:48
    Live your beliefs and you can turn the world around.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •