Vitet e shkolles skemi per ti harruar ndonjehere ...ah sikur te kisha munci te kthehesha dhe nje here mbrapsht![]()
Vitet e shkolles skemi per ti harruar ndonjehere ...ah sikur te kisha munci te kthehesha dhe nje here mbrapsht![]()
O nuk e dime o shkrues ! Ku mban mend Hajdari nga shkolla, une filloren kam ba e pastaj mu desh me dal n'bjeshke me pre dru. Edhe furnizoja furren e kooperatives me dru gjithe dimrin e veren, se atehere nuk kishim gaz... ehhhhhPostuar mė parė nga DeuS
Po do te thush ti o shkrues, po mire, edhe ajo fillorja shkolle asht. Poooooo, shkolle asht edhe ajo, bile e forte. Une mbaj mend njehere nje plak m'tha qe kater klase te Zogut jane te barabarta me nje shkolle te nalt sot. Edhe une tash kur me pyesin kur e kam mbaru shkollen, iu them ne kohe te Zogut (edhe emnin e kam vu zog per ate pune), edhe ma besojne qe besa, dukem si 70 vjeē, mashallah m'qofte se mos me merrni m'sysh...
Zog francez , aman na sqaro njė ēikė se mė mbeti nė mendje shprehja
jote mė sipėr " m'besoni, ska si unaza" .
Pėr cilėn e ke fjalėn ( se ka tre tė tilla during the lifetime ).
Engagement Ring ?
Wedding Ring?
apo Suffering ?
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
edhe une te njejtat pyetje? lolZog francez , aman na sqaro njė ēikė se mė mbeti nė mendje shprehja
jote mė sipėr " m'besoni, ska si unaza" .
Pėr cilėn e ke fjalėn ( se ka tre tė tilla during the lifetime ).
Engagement Ring ?
Wedding Ring?
apo Suffering ?
persa i perket temes...jam akoma ne shkolle...dhe jane vite shume stresuese...
Une jm vit 4 Fullci sivjetKom ne 2 vjet !
E ka fjalen per Wedding Ring ! Look closely at the pic ! Gold Ring 4th Finger !
![]()
Thone qe koha me e bukur e viteve shkollore eshte kur je ne shkolle te larte ..je me mature , ke nje shoqeri me te zgjedhur , dhe menderisht je i pergatitur keshtu qe rrjedhimisht do dish si ta kalosh kohen me finokerisht![]()
Sidomos viti i 3 thojn me shume dhe e 4 se atehere njifen te gjithe, plus dhe kush meson shume anej ne Shqiperi, pjesa me e modhe jan ne planet tjeter cdo dite, sikur me qen viti i ri cdo dite.Postuar mė parė nga Evelyn
ehhhhhhhhhh vitet e gjimnazit jan me te bukrat,do doja shume te kthehesha dhe nje here dhe te ribeja cdo gje nga e para.Kafenet,bilardot,resorantet,plazhet ,konkurset,rinfesti,telefonatat anonime per bomb,fallsifikimet per mungesat e bera,leniet e ores se mesimit,lajmerimet per perjashtim nga mungesat e teperta ose sepse ishe kapur ne korridor duke pir cigare,cigarja e pare,shoqeria qe s do harroj kurr.Te gjitha keto me mungojn shum dhe shpesh here shfletoj albumin fofografik per ti rikujtuar sadopak.
Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.
SuperKlub Tirona
Gjithmon Bardheblu!!!
Ahhhhhhhh Vitet e shkolles nuk dua ti kujtoj as nji her sepse me kap Melankolia
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Zogut duhet me ia shpjegu shqip se ne kohe te Zogut kemi ba vetem shqip dhe pak frangisht (ketu m'ka mbet vesi i keq me e perzi nga nje fjale te huj)Postuar mė parė nga MI CORAZON
Krijoni Kontakt