e ke Unaze Martese , Fejese, apo Vuajtje ka thone Goca/Cuni ca oshtePostuar mė parė nga oiseau en vol
Une ju shpejgova qe eshte Martese se eshte Prej Ari dhe ne Gishtin e Unazes
![]()
e ke Unaze Martese , Fejese, apo Vuajtje ka thone Goca/Cuni ca oshtePostuar mė parė nga oiseau en vol
Une ju shpejgova qe eshte Martese se eshte Prej Ari dhe ne Gishtin e Unazes
![]()
Lool, really kishte hot profesora ne shqipni atehere? lool mu me duket e habitshme kjo gje.Postuar mė parė nga PINK
Mbase ti Pinko e ke muhabetin per gjimnazin; une ne shqiperi vetem 8-vjecaren mbarova e nuk mbaj mend nje hot professor, only drunken ones.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 23-08-2005 mė 08:27
Be yourself and you will always be in fashion.
Gjimnazi eshte kohe e "bukur" pasi truri eshte ende i paformuar mire dhe hallet s'te kane zene akoma.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Postuar mė parė nga Rebele
Secili ka nostalgjine e vete...!
Ishin vite te vyera pa thonjza sepse nuk kthehem me
Bye ... kalofsh mire!
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
Ehhhhhh teme qe te fut ne kujtime , sikur ti kishim edhe nje here ato " halle " lol
si psh :
Ikja nga mesimi
Dalja me shoqeri
Shkuarjet neper disko apo lokale per te pire nje kafe
Mos nxehja e kokes per asgje
Sa per para as une nuk e di se nga i merrnim
Me shume nga te gjitha me mungojne shoqeria , si shume te tjereedhe une do te doja te kthehesha ehd nje here ne keto kohera ........ Tema shume nice
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrane82 : 31-08-2005 mė 00:23
Prandaj edhe une e kam vene te paren![]()
Sepse me kujtohen shume histori qesharake ne ikjen e mesimit
3 klas shkolle fillore qe kam bere, i kujtoj me nostalgji. S`ma priste mendja qe ketej do ishin te gjithe "O mete per vete", megjithese jeta tashme ka mar forme tjeter 1 cop e madhe nga korniza jetes ka mbetur me Shoqerine e atehershme.
Vizore dores!.
Ora Historis - "6 Ulu"
Ora Leximit - "4 Uluuuu" - E c`faj kisha une kur me jepshin poezi me dialekt Shkodran per te lexuar? Ose ose me mire ti mbaj mend per mendesh.
Alfabeti Shqip- "Sot e kesaj dite nuk e kam mesu".
Prapsinat- Mbylloja drejtorit ne zyre dhe pritmerija deri sa vinte "Dilja" (pastrusja) qe therriste te Shoqin "Hekuranin" per ta shkallmu drynin.
Klasa 1-Para Tabel nderi (Pa hater)
Klasa 2-te Tabel Nderi - (Ipte plaku noi 5mishe zyshesh)
Klasa 3-te Halabak rrugesh, pa fillu vera mire ne Shkumi tu u la ose ke "Prita" si i thoshin iher e i kohe.
Pyet per tani? Shoqeria atehershme ku jane?
Almjanti- Gjermani - Denuar 7 vjet per trafikim malli.
Igli- 2 Vjet ne Belgjik...
Mario- Me femra - Itali
Xhino- Tulla-Llac ne Greqi
Erjoni- Studime ne Turqi.
5 Nga shoket e mi te ngusht atehere. Shumica kan ik per lesh. Te gjithe 18-9 vjec.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mos o pyes lotin vetem dy shoke te denuar paske ti a mavri ?
Ja te ia nis dhe une timen
Hamiti Nji nga me kryesoret e bandave peqin-cerrik shoku im i femijerise kapet me 22 ton heroine teksa po arrinte ne destinacionin e fundit SELANIK.
Qazimi E kam pas shok ne fillore po cun kurv me plot kuptimin e fjales.Atehere ka pas vjedh koka sharpi.U kacavirrte si majmun deri ne kat peste se si ka shpetu iher kur vodhi koken e sharpit te nji te forti..lene se nuk po vazhdoj se jane histori tjera keto.
Hashimi Shoku im i bankes ne tetevjecare.Mbasi kishte ardh nga nji tip fshati qe quhej kraste me banim ne qytet filloi ti ngrinte balluket perpjete.I pelqente me imitu xhek hasanin(canin) ne bilardot e lazaratit.Kur hangri nji derr huni e desh e terhoqen me makine zvarre si akili hektorin u pendu e shkoi per studime ne arabine saudite...a ba hoxhe me kane thane.
Latifi Kapobande me origjine nga lagja "cole" i internum ne memaliaj ndersa te jemen e kishte nga fushkuqja.Cun kurv dhe ky...sec e perdoren ca hajna ktu ne itali me kan thane qe e kane rras mbrenda.
shshshshshaka
ec ma ksaj i thon me u mburr me...
Etj etj qe nuk po i them me se cjerrin maskat populli
Tashi nga vitet e mia te shkolles vetem dicka nuk do te harroj kurre
Kisha mamin profesore ne shkollen ku studioja me ngriti ne mesim...skisha mesuar me vuri 4.Tan klasa shihnin te habit...lol.Booh si me ka ardh.Nuk i kam fol nanes per nje jave rrjesht.Ka qene klase e gjashte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 31-08-2005 mė 10:42
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Daje nuk u tund njeri per t`shit gazara ktu, thjesht po ipja mendimin tim mbi temem perkatese. Kur shkrujta emrat e atyre cunave, mu kujtu dicka daje qe shumica rinise domethon kjo gjenerata re si me than kan hik per lesh ktej rrugve t`mergimit.
Kam byrazerin tim 27 vjec per gjeneraten e atij mos pyt se jan bo lesh e li, gjithsesi, ty bravo te qofte qe paske pas plaken zysh. Paska bo detyren e popllit. Hajt tung e me t`mira.
Postuar mė parė nga FLORIRI
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt