Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e elen
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Une se kam marre mundimin te futem ne universitet grek sepse kam 1 diplome shqiptare nga universiteti i Gjirokastres qe nuk pi uje ,ti bej 2 nuk ja vlen.Te mbarosh universitet eshte shume mire por me pare duhet te mendosh per cfare dege se me c kam vene re ketu te gjithe shqiptaret mbarojne ekonomik dhe e dyta me diplomen qe merr c mund te behesh.Pervec se ke me pak raste se greku per pune sepse greku eshte vendas , ka dhe "mik" ben dhe master jashte shtetit grek.Dmth veshtire .Plus qe keshtu si po vete ekonomia ne Greqi ,dhe ne gjithe boten,po sidomos ne Greqi veshtire e shoh per shqiptaret me universitete te punesohen aq lehte sa greku sidomos ne sektorin shteteror qe nuk behet fjale.Nejse c te them une,secili ka fatin e vet dhe pa shkolle me keq eshte.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

hi

dhe uen studente ne greqi jam.kam dhe pak provime per diplomen dhe eshte e vertet ajo qe paguajme nje shume te konsiderueshme.po kjo shume nuk shkon as per libra dhe as per gje tjeter qe na ofrohet nga shkolla.kjo shume shkon per te tjera gjer,si qera shtepie etj.nejse le te shpresojem te marrim diplomen se frika ehste e madhe.suksese te gjitheve.ciao

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    kjo faktikisht qe dhe trauma ime nga jeta studentore. me futen neper konvikte, haja pa para, me dhane libra e dije falas; po qelbaniket e poshter, si su ra ne mendje te me gjenin dhe nje dashnore? po as epidotisi per te blere leter higjenike sme dhane asnjehere. ja ketu e kam .. peshe ne zemer .. lol
    peace
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

SHQIPERIA
    Anėtarėsuar
    08-09-2005
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    11
    Citim Postuar mė parė nga Clauss
    kjo faktikisht qe dhe trauma ime nga jeta studentore. me futen neper konvikte, haja pa para, me dhane libra e dije falas; po qelbaniket e poshter, si su ra ne mendje te me gjenin dhe nje dashnore? po as epidotisi per te blere leter higjenike sme dhane asnjehere. ja ketu e kam .. peshe ne zemer .. lol
    peace

Hhahahahahahahha.Shume me beri pershtypje kjo trauma jote se une te tjera kam marr vesh , qe jo vetem dashnore i ka gjetur shteti grek por po len burrat greket lali e po bonen shqiptare (duan passport shqiptare, kuptohet).Ti ku paske qen kur ndodhnin keto favorizime?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    4
    BESOJ Se perver favorizimeve te ndryshme qe kemi, cdonjeri ka vlerat e veta.

Besoj se kush ka vlere, ka vlere kudo GREQI, SERBI dhe ne cdo vend qe ne mund ta quajme "armik". Mendimi im eshte qe me shume jemi kompleks sesa te tjeret jane te lig. Pasi e lehte ti thuash te tjereve i keq e te lepish veten me komplimente apo jo. Mos behemi ne fund te fundit si ata qe s' na pelqene

i/e regjistruar Maska e Maxwell 4
    Anėtarėsuar
    14-02-2006
    Vendndodhja
    SALONICCA
    Postime
    3
    pershendetje 1here te gjitheve !

dua te kundershtoj per sa u tha qe ne studentet shqiptare spaskemi privilegje ketu ne greqi ?

perkundrazi po te dini te kerkoni, kemi shume .
    sa per pagesen e universiteteve ketu me ligj cdo i huaj qe hyn ne universitetet greke pa burse specifike paguan mesimdhenien (afersisht 160 euro ne vit me duket )

por njoh raste konkrete qe mjafton me 1vertetim legal te sjelle nga shqiperia qe prinderit e tu kane te ardhura te pakta dhe ket shume nuk e paguan fare.

e dyta te huajt ketu hyjne ne programe te vecanta (perfshi dhe shqiptaret) dhe te jemi realiste edhe me diplome fallco te matures hyn ne universitet pa konkurs mjafton te mos kerkosh dege mjekesie qe eshte veshtire te ta japin (po gjete mik ndryshon puna )

ndersa greket ketu shqyhen per te hyre me konkurs e nuk hyjne dot, biles dhe ata vete perdorin metoda mohimi kombesie po qe per ate pune,

njoh psh studente greke te cilet futen ne universitete te huaja ne itali,serbi,gjermani etj. te rangut te ulet flasim dhe pastaj kerkojne transferim duke u futur dhe ata ne programet pa konkurs me identitetin 'omogenis' dmth ne kategorine ku futen vorioepirotet tane !!!

kur vjen puna per halle personale te gjithe ne (fukarenjte dmth por edhe pushtetaret qe i mbulojne gjurmet se kane mjete ) spyesim per moral e ideal ,te jemi te drejte e realiste .
    ne kapitalizem perdoren te gjitha format e shtigjet qe te lejon ligji...
    nqs ke respektuar ligjin ne mos gaboj rrjedhimisht je i moralshem apo jo ....

shendet te gjitheve !

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Etniciteti i Vojsaves
    Nga britanik nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 92
    Postimi i Fundit: 22-04-2015, 10:14
  2. Kombėsia e njeriut tė zemrės
    Nga rina_yll_polar nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 240
    Postimi i Fundit: 13-12-2007, 15:07
  3. Kush do ta fitojė kėtė vit Kampionatin Automobilistik tė F1
    Nga VAZELOS nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-12-2004, 19:01
  4. Ē'ėshtė feja dhe kombi?
    Nga useid nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 14:59
  5. Kombėsia e Homerit
    Nga Pelasgian nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-05-2003, 20:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •