une psh nese kam nje te dashur shqiptare nuk e tradhtoj ne bote
kete e them shume sinqerisht por nese e kam te huaj sma ndien fare
une psh nese kam nje te dashur shqiptare nuk e tradhtoj ne bote
kete e them shume sinqerisht por nese e kam te huaj sma ndien fare
navash se na kepute me kete qe na the.po ti dhe kur te vesh 70 vjec mendjen tek tradhetia do e kesh.Postuar më parë nga goldian
alnosa u bash 100 vjece o zot
une sbahem 70 vjec naqe vec pa te tham te lumte goja
une nuk tradhetoj asnji vec kot me ka dal nami
pershendetje
Muahhhhhhhhh loooooool me duket se paske nevoje per leksjone nga femrat prandaj i ben keto pytjeSi e fshehin tradhetine femrat?
Femra eshte si gjarpri nuk i gjenden kembet kollaj....![]()
psss............. per cilat te fshehta e ke fajlen per ato para apo pas buke...?![]()
ato se fshehin po eshte problemi a di ti ta shofesh. Po qe ps ka then populli sta hedh dot, ta hedh i her dy, vec po qe lope se e kupton. ene po e beri i her se len pa e bere perseri kshu qe maj syt hap :P se paske fillu me dyshu mduket.
Por merr i jave pushin ne shkolle ose pun edhe merr i makine me qera e shkoj pas por dil ne mjes thuja po shkoj shkolle ose ne pune. nje jave mjafton mese shumti me e gjet nqs e te ka hy menja keq :P. Shif faturat e telefonit me ca numrash kontakto por mos e lej ate te kuptoje qe ti po dysho biles duje me shum ato dite. LooL po pate munsi blej nje pergjus teli edhe je fiks fle menjen se po te jap leksione.
Ne un i bashkohem menimit lovely brunetes me siper qe ti dashke leksione.
Gjithsesi kush tradheton ja q * i zoti nene heret a vone.
Peace out.
ato me te zakonshmet perdorin menyren me te perhapur: papritmas behen "shume" te dashura me ty. keshtu qe nqs ju ndodh kjo s'i keni punet mire.
keto sjane problem po si te ja besh atyre te zgjuarave thuaj![]()
Ajo qe eshte e dashuruar kurr nuk tradhton, sa per tradhetin vlen gjinia e kunert..
ka edhe prej ature femrave qe tradhtojne mirpo ata ndoshta nuke kan gjetur dashurine tek ai person,apo djemt nuk jua ka ofruar ate qe duan...
Nuk mundem ta paramendoj veten time te tradhtoj dike...sdo ja beja kurr kete gje nese nuk e meriton ai kuptohet...
Nuk e fshehin dot
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt