Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Wink Si e fshehin tradhëtinë femrat?

Hajt pra ! Ne ndjekje te Temes se melit po boj ne une kte ! Se me sa ju kemi thone ne Per te na kap Keni (NGA JAVA TJETER) ! Hecni ju ihere tju shofim si e Mcifni !!!

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    lool tcojn sh mesazhe ncel tuj te thon te du, thojn po dal me kto te shpis per vizit or smt like that :P, kom smur motren etc...

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hahah ti qenka si mua me vin vet genjeshtrat o man po te doj femra te tradhtoj e ben ku te doj edhe per ca te doj ne 24 ore e gjen nje dalje sio u know
    Partizoni

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anëtarësuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    Une pervete s'tradhetoj..kur jam me ate qe dua, as me shkon ne mendje te pelqej noi tjeter....pas ndarjes, fillojn kerkimet, kshuqe se fus veten tek tradhetaret!!!!!! :P
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    HMMMMM MUAHHH
    SDI TE PERGJIGJEM PER KETE
    AS ME KA TRADHETUAR ,ME SA DI UNE
    AS E KAM TRADHETUAR DERI ME SOT
    NE SE DO ME NDODHI NE JET PO VIJ E PO TREGOJ KETU
    GJITHMON NE NJE VEPRIM TRADHETIE SHKAKU ESHTE MENYRA E KEQE
    E LIDHJES QE KE MORE MUAHHH DIKU LIDHJA NUK ESHTE OK.DIKU ESHTE SHUM E SHTERNGUAR.OSE DIKU CALON.GJERSA ARIN DERI ATY KE ZVENDESIMI I PERSONIT ,PRA LIDHJA ESHTE BER TERHIQE MOS KEPUT ,SE NJE LIDHJE E BUKUR DHE E FORT SKA VEN PER TRADHETI.UNE KAM TE DASHURIN TIM E DUA ATE DHE AS MA NI PER MASHKULL TJETER NE BOTE .KESHTU QE KURE VAJZA ESHTE E DASHURUAR NUK TRADHETON KURR(u know)
    ME RESPEKT PER TE GJITHE JU BEBUSHJA
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 17-10-2006 më 04:07
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

shumë romantike...... Maska e fjollita
    Anëtarësuar
    12-09-2006
    Vendndodhja
    diku në zemren tënde.....(pejë)
    Postime
    91
    skam tradhtuar asnjeher.......por kryesisht (jo vetem femrat) perdorin pretekste te ndryshme.psh thojne po shkoj te shoqja e ne fakt shkon te i dashuri/a 2
    ChMM Addiction

Citim Postuar më parë nga bebushja
    ...GJITHMON NE NJE VEPRIM TRADHETIE SHKAKU ESHTE MENYRA E KEQE
    E LIDHJES QE KE MORE MUAHHH DIKU LIDHJA NUK ESHTE OK.DIKU ESHTE SHUM E SHTERNGUAR.OSE DIKU CALON.GJERSA ARIN DERI ATY KE ZVENDESIMI I PERSONIT ,PRA LIDHJA ESHTE BER TERHIQE MOS KEPUT ...
    .KESHTU QE KURE VAJZA ESHTE E DASHURUAR NUK TRADHETON KURR(u know)
    ME RESPEKT PER TE GJITHE JU BEBUSHJA
    plotesisht dakort, pra nuk eshte ceshtja si e fshehin tradhetine femrat, po pse mashkulli nuk e kupton qe ajo femer nuk e do me

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-10-2006
    Postime
    13

Red face S i e fshehin femrat "Tradhetinë""

Si person i gjinisë mashkullore që jam ndoshta nuk kam të drejtë të flas për këtë fenomen sepse fare pak kam njohuri në aspektin e psikologjisë femërore andaj ju lutem, nese mendoni ta tradhetoni partnerin bile behuni ca korrekt dhe i ofroni mundesinë qe ai ta e dijë para se "tradhetia" te ndodh sepse tek e fundit njerëzit ende nuk e njohin veten sa duhet dhe askush kurr nuk duhet të garntoj se unë nuk do ta tradhetojë burrin- te dashurin -partnerin apo Gruan- te dashuren-partneren sepse jeta përbëhet prej momenteve dhe se momentet janë te ndryshme keshtu që kurr nuk duhet të quditemi nese dikush na tradheton pa mvaresisht prej faktiti qe mundemi me qenë edhe DON ZHUAN apo e Bukura e Dheut, me nje fjale duhet te jemi te kujdes'shem qe mos ta provokojmë te keqen, me nje fjale Toleranca dhe Arsyeja e ndersjellt gjithmonë duhet te dominojë dhe se kurr nuk duhet shkuar ne ate kahje qe: Une kam te drejtë, unë e kam mirë-pra përkundër kritikave që mund t'i adresojmë në adresë të dikujt duhet ta kemi parasysh qe duhet të jemi edhe autokritik!
    Ju falem'nderes për durimin që patet!

Citim Postuar më parë nga karl
    Si person i gjinisë mashkullore që jam ndoshta nuk kam të drejtë të flas për këtë fenomen sepse fare pak kam njohuri në aspektin e psikologjisë femërore andaj ju lutem, nese mendoni ta tradhetoni partnerin bile behuni ca korrekt dhe i ofroni mundesinë qe ai ta e dijë para se "tradhetia" te ndodh
    Eshte fakt i njohur qe shumica e meshkujve (pa qene absolute) tradhetojne sa here u jepet mundesia d.m.th edhe nqse jane te dashuruar me partneren, te dashuren, gruan po u erdhi rasti nuk e lene te iki -nen justifikimin e "pse ca jam une i paafte???"
    Ndersa nje femer kur eshte e dashuruar nuk tradheton kurre, pra pse merreni me psikologjine e femres dhe jo tuajen.
    Dmth pse e lejoni femren t'ju shfytezoj , sepse perderisa ju tradhetoj e nuk ju ndan dmth qe dicka perfiton nga ju

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Si e Fshehin Tradhetine Femrat !
    Duke E Trrathruar Per her 2dyte Partnerin

Vini mend moj

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •