Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Si dhe në çfarë mënyrë e mbyllni një mardhënie?

Si Dhe Ne Cfare Menyre Ju Mbyllni Nje Lidhje me nje shoqeri apo ne nje lidhje midis partneresh cilat jane fjalet qe ju do te thonit dhe cila do te qe zgjidhja me e mire ne raste te tilla ?????

e embel
    Anëtarësuar
    12-10-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    173
    August nuk e di pse ketu spaska mar pjese njeri deri tani se tema eshte me interes.

une personalisht nje lidhje shoqerore do ta mbyllja pa fjale fare thjesht do largohesha (e kam bere nje here), nuk do dilja me per kafe me te,do gjeja justifikime dhe do ta kuptonte vete se une nuk dua me te rri me te. nqs do kerkonte ndonje shpjegim prape shkurt mundesisht duke thene qe skam kohe se sja vlen me u mar me shoqe a shoke pse e qysh e tek.
    kurse nje lidhje dashurie eshte nje ceshtje me vete sepse varet se sa e rendesishme eshet per mua ajo lidhje,po ishte pak e mbyll pa shume fjale,thjesht nuk dua te vazhdoj me....arsyet mund ti menjanosh ne te tilla lidhje por po ishte per nej lidhje te reneishem per mua atehere do ulesha ta sqaroja mire e mire ta bindja qe kjo ishte gjeja e duhur qe duhet bere,pastaj ne rast se me ka tradhetuar do ulesha ta ofendoja me qetesi dhe ironi per 1ore rresht.
    dmth skam fjale ekzakte per ta thene nje gje une ose sflas fare ose i bie shume gjate si tani psh. (:

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_
    Si Dhe Ne Cfare Menyre Ju Mbyllni Nje Lidhje me nje shoqeri apo ne nje lidhje midis partneresh cilat jane fjalet qe ju do te thonit dhe cila do te qe zgjidhja me e mire ne raste te tilla ?????
    interesante si teme pergezime

Ne se ka qen nje lidhje e gjate te duhet te japesh paksa sqarim partnerit perse po largohesh prej tij.
    Nese largohesh nga partneri e merzitur nga nje zenk nga ai ,kryesisht behet ne heshje,gje qe le te kuptoj se ti e do ende
    Jam e mendimit se kure mendon se ka ardhe koha ti japesh fund
    gjerat duhen then ne sy ,per te mos pasur me von asnje ngateres, pa e lenduar per dicka qe ty ste pelqen me ke ai person
    duke i then te pergjithshmen<deri ketu funksjonoj,sorry ,gjithe te mirat>
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 10-09-2006 më 15:19
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Populli yje e ka nje thenie: Po-ja qare,Jo-ja qare!
    NJeriut i ben qare( zgjidhje) ne te dy rastet si kur i thua Po,si kur ia thua Jo.Zvarritja Po dhe Jo...eshte vrasje per personin qe eshte i varur nga ju.
    Nje ndarje pa pershendetje,sido qe te jete ajo s`do ta beja kurre!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    teme e lezetshme.
    ne shoqeri zakonisht largohem menjehere dhe nuk jap me te reja. zakonisht shoqerite mbyllen mbi baze konfliktesh, keshtuqe ka gjithmone nje element nxites.
    ne çift, nganjehere nuk ka konflikt po 100.000 arsye complekse per tu ndare keshtuqe puna behet me e veshtire. kur nuk jam indiferente ndaj tjetrit, preferoj te me lere vete dhe i largohem pak nga pak qe ta kuptoje dhe kur mos ti shtyhet me te beje hapin e ndarjes. kur tjetri nuk eshte sh i rendesishem, qe ne gafen e pare i them ciao.

i/e regjistruar Maska e Marinela_Greqi
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Postime
    230
    une te them te drejten,i them te verteten,asht siq jane punet,po pati mundesi ta kuptoje aq me mire.nqs se jo do ta kuptoje me kohen.

Beni Maska e alpin com
    Anëtarësuar
    11-03-2006
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    10
    patjeter hahaha.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shumë lehtë:
    Kur del me të e fut gishtin në hundë i nxjerr qyrrat nga aty dhe i fshin për pantolona, pastaj ja fut një fene me erë të randë 24 karat, pastaj kur leh ndonjë qen rrugës e imiton qenin dhe ti.
    Kjo është mënyra më e lehtë për të përfunduar një lidhje.Besoni se do të ketë sukses.

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    shoqerite i mbyll pa fjale, ne rastin kur ka pasur nje mosmarreveshje kjo kuptohet nga vete toni i bisedes ndersa sa per lidhjet kjo eshte ceshtje pak me komplekse dhe gjithmone varet nga marredheniet qe ke pasur, ndjenja apo dhe respekti.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shumë lehtë:
    Kur del me të e fut gishtin në hundë i nxjerr qyrrat nga aty dhe i fshin për pantolona, pastaj ja fut një fene me erë të randë 24 karat, pastaj kur leh ndonjë qen rrugës e imiton qenin dhe ti.
    Kjo është mënyra më e lehtë për të përfunduar një lidhje.Besoni se do të ketë sukses.
    Vetëm se të gjitha këto duhet të bëhen vetëm në prani të saj, në mënyrë që ta heqësh qafe më lehtë.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Izraeli
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 19-11-2010, 16:22
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •